Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, de la Palatul Cotroceni, că a fost mandatat de colegii din PSD să facă o propunere președintelui Klaus Iohannis.

“Am avut o ședință scurtă a Cex, am primit mandat de la colegii mei să fac o propunere președintelui României, propunere pe care o voi face direct președintelui și pe care o voi anunța public după aceste consultări”, a explicat Liviu Dragnea.

1 COMMENT

  1. ba, ce tare e procedura! E manadatat sa faca “o propunere” 🙂
    Cum ar fi sa fie Carmen Iohannis?
    E cea mai tare relatie pe care o poate avea cineva cu presedintele… si ar fi si o mutare de sah: daca o accepta, ei nu-i poate refuza nimic, daca o refuza va avea probleme acasa, la Sibiu, unde se va duce mai rar si astfel se va ocupa si in weekend de problemele tarii.
    Vad numai avantaje cu un astfel de guvern Iohannis: invatamintul ar avea 6% din PIB, femeia ar fi promovata… stie foarte bine engleza, cred ca s-ar intelege bune cu Theresa May….
    acuma, lasind gluma la o parte, nu vad de ce doamna ar fi mai putin potrivita sa fie PM decit multi alti eunuci politici… fosti, actuali sau wannabee… cu consilieri buni, daca ai bunsimt, faci fata…

Leave a Reply