Asa cum a declarat premierul Grindeanu, maine Guvernul se reuneste intr-o editie speciala pentru abrogarea ordonantei privind modificarea Codului Penal.

Si alte guverne au modificat legislatie penala prin ordonanta, dar nimeni nu a protestat.

Alta intrebare : dupa abrogare, se vor retrage protestatarii anti-PSD din strada?

 

 

 

 

51 COMMENTS

 1. … de acum incepe bubuiala.O sa se convinga acum romanii ca iesirea in strada a folosit doar ca pretext ordonanta de urgenta.

  • Ne conduc popularii PPE-isti din Bruxelles, foarte populari si foarte democrati “de dreapta”. Te conduc inca din 2007, de cand ai aderat la UE si de cat aia detin majoritatea in Parlamentul European. Din marea familie a popularilor europeni fac parte si toate partidele ce reprezinta “dreapta” romaneasca si in tara asta tot de atunci ne sunt furate constant alegerile in avantajul “dreptei”. Cand PPE-ul nu o sa mai detina majoritatea in Parlamentul European, atunci si in tara noastra vor putea sa castige alegerile si sa guverneze altii decat partidele “de dreapta”. Concentrati-va pe asta.

   • “Nu Dragnea este ținta, ci programul de guvernare al PSD !

    Nu știu dacă minciuna este incriminată de codul penal, dar când Iohannis a declarat în fața presei, a întregii țări, că și-a cumpărat casele din banii de pe meditații, a mințit, ba chiar ne-a și prostit în față. Adică și-a imaginat că suntem atât de proști și o să-l credem! Nu l-a crezut nimeni, dar asta nu a contat prea mult când a ajuns să candideze pentru fotoliul de la Cotroceni! De ce n-a contat? Printre altele și pentru că avea ca adversar un mincinos și mai mare, numitul Ponta Victor!

    Dacă nu de la meditații de fizică(!!!), cu ce bani s-a descurcat atât de bine Iohannis după 1990? La început cu banii luați de pe urma intermedierii înfierilor ilegale. Repet: înfieri ilegale! Desigur, penalii propriu ziși erau judecătorii și procurorii mituiți, care au încălcat legea la fiecare înfiere intermediată de Iohannis. Reclamat pentru aceste înfieri atunci când a ajuns primar, Iohannis a stat liniștit: judecătorii și procurorii cu care fusese în cârdășie la procesele de înfiere au avut grijă de pielea lor ca să îngroape anchetele ce s-ar fi cuvenit să fie demarate în urma nenumăratelor sesizări și reclamații.

    Participarea lui Iohannis la acele circa 20 de înfieri ilegale are însă un aspect moral imposibil de trecut cu vederea: ca dascăl, ca profesor, ca primar, ca lider al comunității germane, Iohannis se dovedea a fi nedemn de acest statut public! Dincolo de aspectele penale, juridice, aspectul moral, dimensiunea imorală a prestației sale devenea copleșitoare. Neamțul se dovedea un găinar! Un om fără rușine, fără Dumnezeu!

    Să fim bine înțeleși: eu, subsemnatul, condamn nu atât participarea la aceste înfieri făcute prin încălcarea legii, cât „detaliul” că Iohannis nu a fost în stare să se intereseze de soarta copiilor ajunși în Occident pe mâna lui, pe garanția lui. Luat la rost de câțiva ziariști, n-a fost în stare să dea nicio relație cu privire la noii părinți, nici măcar adresa acestora!… Asta după ce la preluarea copiilor i-a amețit pe părinții naturali că vor fi mereu în legătură cu familia cea nouă, că în fiecare an copiii vor reveni în țară etc., etc! Adică Iohannis i-a mințit cu sânge rece, total insensibil la dramele sufletești pe care le provoca!

    Așadar, îi reproșez lui Iohannis NEPĂSAREA. Și-a luat bănuțul și altceva nu l-a mai interesat pe domnul director de liceu! Nu s-a îngrijit în niciun fel ca bieții copilași să nu ajungă pe mâna criminală a unor traficanți de organe! Nu poate oferi nicio garanție în acest sens.

    Marile tunuri le-a dat Iohannis ca primar! Capitolul „retrocedări ilegale” oferă o listă lungă de abuzuri, de furturi propriu zise, fie în favoarea Iohannului, fie în favoarea unor cunoscuți. Presa a mai scris câte ceva pe acest subiect, dar nici pe departe câte ar fi de spus!

    Mă întreb de ce presa, mass media din România l-a menajat pe Iohannis, i-a ascuns matrapazlâcurile, vecine cu crima câteva. La această întrebare nu am toate răspunsurile necesare. În legătură cu înfierile ilegale știu că în justiție a funcționat o adevărată mafie a înfierilor ilegale. În fruntea nemernicilor s-a aflat, prin soția sa, un însuși ministrul justiției din acei ani, cu peste 200 de înfieri. Așa se face că sute de dosare de înfieri au dispărut din arhiva tribunalelor, ca să li se piardă urma Iohannilor din România.

    Nota bene: acea mafie nu a avut culoare politică, ca și ministrul amintit, trecut prin mai multe partide, implicat în mai multe „mafii”!

    Eu unul am încercat pe la diverse posturi TV să intervin. Am cumpărat cu 2500 de euro spațiul a 8 emisiuni la Nașu TV și două le-am consacrat golăniilor lui Iohannis, la data aceea era numai primar, nimeni nu-i prevedea ascensiunea politică maximă. La alt post, România TV, invitat să vorbesc despre înfierile făcute de Iohannis, abia câteva minute m-au lăsat să vorbesc. La aceeași televiziune, un senator din Sibiu, vorbind despre abuzurile și hoțiile primarului sas, a fost oprit de moderatoare taman când începuse să dezvăluie furturile lui Iohannis de la aeroport: milioane de euro dispărute pe semnătura lui WKI!

    Culmea a fost că Iohannis a candidat în 2014 având un dosar pe rol, la tribunal. Toată jurisprudența în speța respectivă îl dădea perdant pe Iohannis! Așa cum perdanți fuseseră în aceeași speță zeci de primari și alți funcționari publici!…
    Iohannis însă a fost găsit și declarat nevinovat, curat ca lacrima, iar președinta completului de judecată, vinovată de acest abuz, a fost răsplătită de noul președinte cu un rang juridic și mai înalt: judecător la Curtea Constituțională.

    În materie penală, situația lui Iohannis este șubredă rău. La cele expuse mai sus se adaugă situația doamnei Iohannis, dovedită că a falsificat acte de proprietate pentru a-și însuși un imobil! S-au dat deja câteva sentințe, iar ce urmează să se întâmple este condamnarea primei doamne pentru o infracțiune rușinoasă, jenantă! ordinară! Penibilă!…

    Și cu toate acestea Iohannis nu acționează ca o persoană care se știe cu musca pe căciulă! Nu ia în calcul ce i se poate întâmpla soției sale, cu mare probabilitate, prin simpla aplicare a legii!

    Te-ai fi așteptat ca Iohannis să se comporte în consecință: să caute o soluție de împăcare, de mușamalizare a problemelor pe care le are în justiție familia sa. Probleme în justiție au și adversarii săi, Dragnea și Tăriceanu. Cei doi adversari ai Neamțului trăiesc și ei sub amenințarea unei sentințe „fără suspendare”. Normal, ca între mafioți, era să se ajungă la o soluție, la un troc, și să scape toți trei de pușcărie! Eventual să rămână și prieteni după o așa de frumoasă cârdășie!

    Iohannis pare însă că nu se gândește / nu s-a gândit la o împăcare cu cei doi! Oare nu-și dă seama că riscă să-și piardă prima doamnă pentru câțiva ani buni?! Mai că-mi vine să mă mir: Oare vrea Iohannis să scape de consoartă cu orice preț?!

    Situația în care se află primii trei oameni din stat ne obligă să comparăm între ele faptele celor trei, faptele pentru care sunt pasibili de o sentință penală.

    Mi se pare deasupra oricărei discuții faptul că dl Liviu Dragnea este cel mai puțin vinovat dintre cei trei! Iar Dl Tăriceanu, dacă este vinovat, vina sa este cu consecințe sociale incomparabil mai mici prin raportare la păcatele marelui blond!

    Și atunci de unde aplombul lui Iohannis? De unde „curajul” de a acuza de corupție pe alții, când, împotriva sa, dovezile de corupție și ilegalitate sunt nenumărate și clare, indiscutabile?! Mult mai clare decât în dosarele celorlalți doi.

    Considerăm însă că este o mare greșeală să-l judecăm pe Iohannis în persoană pentru mișcările sale ca președinte. El nu-și decide pașii, ci cei care l-au propulsat la Cotroceni îl dirijează. Și care este interesul acestora? Ce urmăresc? De ce îi vor capul lui Dragnea? De ce scot lumea în stradă să scandeze Jos PSD și Jos Guvernul? Cu ce i-a supărat Dragnea pe susținătorii din umbră ai lui Iohannis?

    Răspunsul este simplu și toată lumea îl ocolește: NU DRAGNEA ESTE ȚINTA, CI PROGRAMUL DE GUVERNARE AL PSD, PROGRAM GÂNDIT ȘI ASUMAT DE DRAGNEA!

    Pică Dragnea, se alege praful de program! Dragnea înseamnă voința de a impune și realiza programul de guvernare! Cu Dragnea după gratii, colaboratorii săi se vor lepăda de programul de guvernare mai ceva decât apostolul Petru, după ce Iisus a fost arestat!… Cu Dragnea după gratii, PSD iese de la guvernare în câteva săptămîni! Adică ne luăm adio de la programul de guvenare al PSD!…

    Repet: PROGRAMUL DE GUVERNARE CONCEPUT / ASUMAT DE DRAGNEA ESTE ADEVĂRATA ȚINTĂ PENTRU CARE JOHANNIS FACE CE FACE! Și nu face de capul său!

    De ce și pe cine deranjează acest program de guvernare al PSD? Simplu:

    (1) este primul program de guvernare de după 1990. Celelalte guverne, începând cu guvernul Petre Roman și terminând cu guvernul tehnocrat, nu au avut program, nu le-a trebuit așa ceva, deoarece au guvernat după cum li s-a dictat de afară!
    (2) acest program de guvernare, pentru prima oară după 1990, încearcă să oprească declinul generalizat al statului român, încearcă să apere și să impună interesul național ca pilon central al guvernării.

    Pe cine deranjează o politică a interesului național în România?… Dar pe cine nu deranjează dintre prietenii noștri, dintre partenerii noștri?!…

    În concluzie: oameni buni, treziți-vă! Luați și citiți programul de guvernare al PSD! Nu conține tot ce așteptăm noi de la un guvern al nostru, un guvern al românilor și pentru români!

    PSD este departe de a fi acel partid! Dar prin programul de guvernare asumat se înscrie pe traiectoria corectă, la al cărei capăt s-ar putea să ne aștepte politica interesului național ajunsă la guvernarea României. Vrem, nu vrem, în actualul Parlament coaliția PSD – ALDE este totuși singura forță în care se regăsesc cât de cât voitorii de bine pentru România.

    Ion COJA”

    • Bai, pe bune?! N-am reusit sa cotesc atat si habar n-am daca au dreptate sau nu. Dar se vede treaba ca in ultimul timp postarile pe acest site au lungimi epice. F multi care au ff mult timp liber si creier odihnit. Bravo tie!
     Mie mi s-a cam luat de scris de cand s-a umplut site-ul cu posturi identice kilometrice, mi-e greu si consumator sa le citesc asa multe/mari

   • @Camelia tu de unde ai mai aparut, ia-te de mana cu @Carmen ? Nu ca c-as fi Toma credinciosu’. Ce faci daca nu sunt de acord cu tine ?

  • Iar Sergiu Andon care spune c-a trait sub sase dictaturi a asteptat tocmai astazi invitatia la miez tarziu in noapte la Antena3 ca sa se deconspire, la emisiunea Cristinei Topescu. Dandu-le lovituri, la figurativ de maciuca celor doi invitati ai PSD la emisiune in fata celor trei reprezentanti ai pietei, tari in gura dar incalciti in ideii si-n exprimare, afirmand cu subiect si predicat cum ca ordonanta in cauza a fost o siretenie a PSD pentru a-si scapa coruptii lor. Singura intrebarea care se pune este urnatoarea. Dintre cele 6 dictaturi traite nea avocat Sergiu Andon sub cate acesta a avut vocatia de conserva???

   • A scris unele dintre cele mai injurioase articole la adresa Regelui Mihai (“Fir-ai al naibii, Majestate!”). In aprilie 2012 Supremă a decis, definitiv şi irevocabil, că deputatul Sergiu Andon (PC) este incompatibil cu această funcţie. Deputatul conservator Sergiu Andon (73 de ani) nu va mai fi parlamentar. Doi ani, zece luni şi trei zile s-a luptat Sergiu Andon cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru a-şi păstra fotoliul din Parlament. Andon nu-i iarta pe pesedisti ca au votat, dupa mai multe amanari. iesirea lui din Parlament in urma deciziei judecatoresti

   • @gelu
    Daca nu stiai inca mai traim intr-o tara democratica in care spune si injura fiecare dupa bunul plac. Daca lucrurile vor decurge in continuare asa tare cred ca nu va mai fi asa. Am apucat acele vremuri cand trebuia sa te uiti in jur cand scoteai o vorba. Asa ca Maestrul Andon poate spune ce vrea, chiar sa-i si scuipe pe ceilalti invitati. E alegerea domniei sale.

  • Cine credea ca protestatarii au iesit doar pentru abrogarea ordonantei se inseala. Acestia vor continua ce-a inceput tatutul lor, vor rasturnarea ordinii constitutionale cu finalul neasteptat, disotutia statului roman.
   Foarte interesant nimeni nu se intreaba cine finanteaza asemenea manifestatii si lucru extrem de grav este recurgerea la amenintari cu moastea la adresa guvernantilor si nu numai.

 2. Astia se vor retrage din strada atunci cand se va retrage PPE din Parlamentul European de la Bruxelles.

  P.S. Scriu din Turcia. Imi fac implant de par.

  • @ultras basist …
   Iti baga aia si-o barba sau doar oarece podoaba capilara ? Nu de alta dar te-as lua asa pletos barbos in “piata” nu in aia celebra, au astia ordin de zi sa desavarseasca o alta, aia celebra e desueta pentru creierele lor.

 3. Agenda e clara. Destabilizarea guvernului si caderea acestuia, dupa aducerea lui ciolos la putere. Astepta sa vad cum o sa inceapa lumea sa ii strige numele lui ciolos in strada. In schimb eu personal nu mai pot astepta mitinguri autorizate etc. O sa ies singur in strada la cotroceni. Fara reclame pe ejobs sau deoxonline ca sa se iasa la proteste, fara hastaguri si fara alte reclame pe facebook sau alte siteuri de care nu am auzit in viata mea. Simt ca mi se fura iara votul pentru a 3 a oara.

 4. Nu. Nu se vor retrage. Din contra, maine for cere demisia Guvernului.Sa ne ajute Dumnezeu, dar nu vad cum se va evita razboiul civil in Romania. Pur si simplu nu vad. Este o lovitura de stat, sustinuta de Securitate (da, de catre Securitate), guvernele Germaniei si Olandei, Iohannis si PNL-USR. Daca va reusi lovitura de stat, sau daca nu, nu vad cum PSD poate opri membrii si simpatizantii sai sa iasa in strada. Cu toata dorinta lor de a nu scoate oamenii in strada, foarte repede (48-72 ore) nu vor mai avea control asupra sustinatorilor guvernului.

  • Razboi civil, pe dracu! Terminati cu prostiile astea de radiosant. Razboiul e in spatele paravanului Pietei, acolo de unde a venit si abrogarea si de unde poate veni orice atat timp cat unii stau capra.

   • PSD si Alde trebuie sa scoata oamenii in strada cat mai repede posibil ca sa-si apere votul pe care sleahta securistilor lui Joha Wierme Klauss vor sa-l fure. Brasoavele astea cu razboi civil sunt fitile lansate de securisti. De aceea din momentul mitingului absolut necesar pe care PSD si Alde in al 12 ceas trebuie sa-l organizeze de urgenta sa fie dispersate orice mitinguri neautorizate care vor sa darame guvernul. Hotii voturilor sa fie batuti de jandarmi, dusati cu gaze lacrimogene si stropiti cu apa daca nu vor vrea sa se disperseze si sa renunta la manifestatiile lor neautorizate. Iar cand situatia se stabilizeaza nemtalaul sa fie suspendat si acuzat de tradare nationala.

 5. categoric nu …ei nu vor abrogarea , vor plecarea psd de la guvernare …discursul lor si afirmatiile se schimba de la zi la zi ,in functie de ce spune psd in spatiul public …si la urma urmei ,de ce ar pleca 50000 de oameni care fac miting ilegal antiguvernamental si sunt paziti de jandarmi care reprezinta o institutie guvernamentala ? …s-a spus initial ca nu vor schimbarea guvernului ci doar abrogarea ,acum vor plecarea …toata lumea stie , numai psd nu da nici un semnal …

 6. Ma nene, sa ne conduca ma nene aia din PPE de la Bruxelles direct! Sa nu ne mai deranjeze cu prostiile sa ne ducem la alegeri si cu voturile! Sa ne conduca aia direct si cu asta basta!

  P.S. Restul, cu democratia si cu separatia puterilor in stat, cu drepturile omului si restul de vrajeli, sunt niste abureli! Sa ne lase in pace cu astea! Sal

 7. Putin imi pasa de ordonanta sau de PSD. Problema e NEAMTUL si “romanii lui” (sistemul securisto-mafiot). Trebuie iesit in strada pentru a ne apara votul, care reprezinta suveranitatea noastra. NEAMTUL merita o lectie de constiutionalitate pentru a-i potoli ingamfarea teutona. CINE ESTE GENERALUL, SPARGATOR DE TARA! IOHANNIS! IOHANNIS! IOHANNIS! JOS MAINILE DE PE TARA!

 8. Buna seara d-le Radu Tudor. Ati citit cele 10 trepte ale loviturii de stat din editorialul de pe luju. Pana acum se confirma milimetric.

 9. Nu se vor retrage,nu vor pleca acasă,ţinta lor e revenirea la putere a oamenilor neamtului…

 10. Nu cred ca se vor retrage. Anuntul lui Dragnea a venit prea tarziu. Retragerea ordonantei trebuia facuta miercuri dimineata, nu dupa 4 zile. Dupa 4 zile de sfidare, minciuni, balbaieli si ascunzisuri, oamenii vor merge pana la capat.

  • Pana la care capat, ticule !? Ca, daca la tine “capat” inseamna caderea guvernului majoritatii aleasa legitim (har Domnului, nu s-a mai spus la astea ca Dragnea a inviat mortii…nici n-avea de ce, s-au “faultat” singuri ailalti, cu “succes”), cam naspa capatu’ ala. S-a mai vazut, si in “90, cand, dupa Petrica, a venit un guvern penibil maxim – ala cu nationalizarea valutei, cu scrasnitoru’ din dinti Robocap; si dupa Colectiv…
   Da’ daca tie ti-o fi mai bine, atunci asa sa fie:))
   (incerc sa-ti arat ca esti dus rau, da’ n-o fac cu rautate : anuntul l-a facut Grindeanu, Dragnea n-a spus nimic in seara asta; stiu, Dragnea e in spate, da’ de vorbit a vorbit Grindeanu… ma-ntreb, totusi, erai “consumat” la 7 seara, cand s-a facut anuntul !? Cam devreme, ticule, la vremea aia multi suntem la treaba:))

 11. am urmarit cu interes tot ce s-a intamplat in ultima perioada… din tara asta au disparut paridele, au disparut liderii de partide, lideri ai sovietatii civile au tacut… tacere suspecta. Asa a fost si dupa alegeri, tacere… un comportament anormal in ultimii ani in tara asta. Asta ma face sa cred ca, ce este mai rau acum va incepe…..strada a fost primul val…. nu se vor retrage. foarte multi din cei care au fost pe strada, cred cu tarie ca sunt indreptatiti sa ceara rasturnarea guvernului pt ca ei nu au votat in noiembrie.

 12. cateva mii de oameni fac scandal si psd da inapoi fara a se gandi la milioanele de voturi …si tac ….si in numele votantilor apar tot felul de personaje care spun ca votantii nu au stiut ei ce voteaza ….ba ,da …stiau ca e condamnat dragnea ,ca e penal …si nu i-a interesat …au votat pentru cei care puteau sa faca mai multe pentru popor …si sunt sigura ca nu intereseaza nici acum pe nimeni …

 13. E clar ca nu se vor retrage in baza a ce-a balmajit un asazis premier,portavoce a lui Dragnea…Sa vada lumea cum suna noul decret ce efecte ar mai putea ramane samd Este normal,cine ar mai putea avea incredere in smecherii astia,in maradonistii lui Dragnea si Tariceanu in frunte cu cei doi ?!? Vor PSD-istii sa iasa in strada,n-au decat dar vad ca numai gura de ei,nu vad unul sa fi trecut la fapte,au inteles foarte bine ca si ei cad victime ale acestor aberatii de ordonante impreuna cu ceilalti.

  • Floricele, te bazezi prea mult pe gandirea logica a maselor…p-a ta n-ar trebui sa te bazezi, dovedesti doar cultura de net; da’nu ne mai luat de la atat – asa e in lumea asta, unii suntem mai cerebrali, altii folositi tastatura aiurea (cazul tau)
   Pana una-alta, mi-am luat floricele si pentru mitingurile de urmeaza. D-astea, de d-astia ca tine. Pentru alea de s-ar putea sa fie (si la care vezi ca e “doar gura”) nu-mi iau.
   Desi, la 530.000 membrii, sigur si pesedistii pot face, acolo, d-o “seara cu floricele”…Sau, poate, daca am chef de plimbare la Cotroceni, merg si eu sa vad gradina botanica, p-afara:))
   Ca neultras de ceva, m-apuca mila la d-astia care sunt cu “galeria lu’ Rapid / n-a fost membra de partid”… sau cu “Uniti salvam…”, d-alea. Stie postacu’ ce gandesc eu, ce gandesc altii, e Gavrochele nostru:)) penibil…

 14. Sa nu-mi fure iar votul cai’ ia mama dracului. …au murit tineri si copii la revolutie pentru ca Noi sa avem dreptul de a alege
  Vreau miting, la Cotroceni

 15. O buna parte probabil va renunta la proteste. Sigur, se vor gasi si talibani care vor mai protesta o perioada ca sa fie iar Ciolos sau ceva zarzavat..

  • “Buna parte”aia a dus afise cu “pesede-ciuma rosie”… Daca tu crezi ca revin la ganduri mai bune, atunci… bine ! Dar urmareste si in seara asta ce-o sa fie, zic ca n-o sa se schimbe nimic.
   Nu ordonanta a fost problema; sintetic, problema ar fi “guvernul meu”…
   Daca PSD-u’ n-a actionat cand trebuia, cu suspendarea, acum deja e prea tarziu : Iohannis si-a atins scopul, i-a crescut ditamai popularitatea… asta, langa ditamai imunitatea (la care, promitea cand s-a ales, ca mai reevalueaza…)

 16. nu
  misiunea de la sefii din tara si din afara e sa schimbe guvernul, eventual cu un guvern-marioneta PSD condus de omul lui Iohannis sau cu un asa-zis guvern de uniune nationala condus de un tehnocrat om al lui Iohannis.

  scopul imediat e ca nu cumva sa se faca ceva din programul Dragnea de guvernare, ceva care ar putea scapa Romania din ghearele nemtilor si ai acolitilor lor
  scopul mai amplu e autonomia secuilor, ca precedent pentru autonomia Transilvaniei si, posibil, urmate de destramarea tarii.

  Armata si Trump, singurele sperante… mi-as dori cite o “baza Deveselu” in fiecare judet

 17. Nu, nu ne vom retrage. Stii de ce? Pentru ca cei ce au starnit aceasta mizerie trebuie sa dispara. De tot. Nu poti destabiliza tara pentru o mana de pungasi si apoi sa ai pretentia sa mai guvernezi. Pa la revedere. Anticipate si va garantez ca PSD nu prinde pragul de 5%.

 18. Răspuns corect: nu. Oamenii au gustat din plăcerea de a huidui guvernul, Parlamentul, tot ce inseamna autoritate, (in afara de jandarmi, ca sunt băieți buni si nu-i altoiesc cu maciucicile cand depășesc măsura, dar poate le iese figura si vine Ciolos cu tunul de apă, ca la unioniști!) sa vorbească măscări la adresa șefilor si sa se simtă si eroi pe deasupra! Ca s-au saturat sa le tot dea peste nas alții ca, vezi Doamne, ei n-au facut revoluția din 89, nu știu cum e cand te duci in fata tancului, cu flori in mâna, etc. După ce cade guvernul, vine rândul parlamentului, adică “anticipatele” apărute deja pe pancartele agitatorilor si-abia aici se va opri petrecerea, cand Johannis va zice halt! Vine Ciolos înapoi cu tehnocrații USR (sătui sa faca pe liceenii revoltați prin parlament) si cine nu pleaca acasa de bunăvoie, pleaca de-a dura, ca ei nu sunt “slabisti” PSD-isti sa lase lumea hăis si cea prin piețe. Cu regret o spun, vine Ciolos, petreceți cat mai puteți!

 19. Sper sa aiba : 1. intelepciunea sa se retraga, 2. bunul simt.
  Cei care doresc sa le fie respectat rezultatul VOTULUI din alegeri, vor sa vina cu parinti, bunici, copilasi mici sau mai mari, frati, surori, prieteni, posibil si cu pisici, catei, pasari si hamsteri :), in Piata Victoriei si ulterior la Cotroceni.
  Avand in vedere ca spatiul din Piata Victoriei este destul de limitat, nu se recomanda calcatul pe bombeuri, ba chiar se recomanda evitarea, din motive de norme ale civilizatiei -antice si prezente- valabile pentru orice muritor al Planetei, …. actualmente viu, energic si in forma……. la Bucuresti. Semn ca rasare ghiocelul.
  Prin urmare se aplica : Codul Bunelor Maniere – ca la vals, unii parasesc ringul, altii intra :). Nimeni si nimic nu este etern intr-un anume loc. Precum in viata- toti sunt niste calatori (trecatori), doar locul este etern.
  Nu se accepta nici aruncarea manusii 🙂 – e considerata o provocare…. desueta, a unor timpuri apuse.
  “Peace begin with a smile” -Mother Teresa

  Intr-o nota serioasa da, avem un Guvern si trebuie lasat sa guverneze. Fara amenintari, presiuni, dar mai ales fara manevre murdare si lucraturi oculte ale unora.

 20. Va mai dura puţine zile dar INTRAŢI DRACU CU COMUNICAREA ÎN FORŢĂ!SPUNEŢI ŞI EXPLICAŢI PE ÎNŢELESUL ORICUI CE VREŢI SĂ FACEŢI ŞI NU MAI TRIMITEŢI ‘scandalagiu scuipător cheliosPSD’ care cere 15 min să prezinte şi din 15 min. 12 minute doar aberează apoi se ceartă sau intră peste alţii!
  Aţi uitat ce înseamnă comunicarea live sau vă e teamă că vom descoperi pe moacă mai mult decât vorbiţi?
  De ce nu daţi cărţile pe faţă ca să ştie oamenii despre ce este vorba”’
  Ordonanţa 13 a fost scrisă de Alina Bica, condamnată în două dosare penale”’http://observator.tv/social/dezvaluiri-incredibile-ordonanta-13-a-fost-scrisa-de-alina-bica-surse-198187.html
  Noi cerem să se termine cu scandalurile şi voi daţi ocazia perfectă pentru scandal!
  🙂 🙂 Aţi intrat în aceeaşi ‘troacă’ cu ocupantul şi susţinătorii?
  Alegătorii v-au votat în baza loialităţii dar voi ce faceţi! Invers=perversitate?
  Atâţia oameni care au fost furaţi de bunuri şi drepturi prin legile făcute în cei 27 ani de toţi politicienii şi numiţii, totuşi v-au dat votul de încredere/încă o şansă!
  Şi voi aruncaţi zarurile peste gard!

 21. aha! uite si germenii… asa incepe:

  “Cel care a organizat protestele din Sibiu a postat sâmbătă pe pagina de facebook un mesaj prin care își declară dezacordul cu prigonirea membrilor PSD, făcând apel la calm. Doru Apostol scrie că își rezervă dreptul de a participa la aceste manifestații doar ca prostatar și renunță la calitatea de organizator, pentru că au fost oameni care au venit pentru altceva decât pentru abrogarea Ordonanței care modifică cele două Coduri Penale, cum ar fi autonomie, alegeri anticipate ori lucruri pe care el le consideră extremiste. În plus, Apostol atrage atenția că „penali sunt în toate partidele”.

  (www.b1.ro)

 22. Cum sa se retraga daca scopul lor de a inlatura majoritatea parlamentara si Guvernul, nu a fost inca atins ! Trebuie rezistat.

 23. Domnule Tudor, Guvernul se reuneste intr-o “editie speciala” ? Poate reuniune speciala ca doar nu-s jurnalisti.

 24. pe cine nu lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti . iohannis trebuia suspendat din primul moment in care a facut declaratia de “razboi total” . e o declaratie care contravine atributiilor unui presedinte de stat. nu au facut-o , acum au probleme . adevaratul lucru care ma deranjeaza e faptul ca romanii nu vad ca in numele democratiei e distrusa democratia . cu ajutorul europenilor care aplauda ca prostii ceea ce urmeaza a fi o lovitura de stat , in cazul in care iohannis isi duce la capat scenariul schimbarii guvernului prin proteste instigate . pt a raspunde la intrebare , cred ca o parte din protestatari se vor retrage , au fost destui printre ei care chiar au avut treaba cu oug 13 . insa nu va fi suficient . am si eu o intrebare : in cazul absolut ideal , in care oug 13 e retrasa , abrogata , anulata , tot ce se poate face cu ea si cu efectele posibile ale ei , care mai este legitimitatea unui miting , pentru ca acesta nu mai poate fi numit spontan si , in aceste conditii , contravine legii ? nu cunosc nici un stat european in care guvernul sa se lase “debarcat” de o miscare de strada numita miting ; schimbarea unui guvern in baza miscarilor populare de amploare poarta alt nume .

Leave a Reply