Deputatul Sebastian Ghita, fost membru PSD, a fost convocat la DNA Ploiesti in calitate de suspect in dosarul rudelor premierului Victor Ponta.

La DNA Ploiesti au mai fost adusi Iulian Hertanu, cumnatul premierului si fostul consilier judetean PSD Prahova Mihai Coman.

Sebastian Ghita e membru in Comisia parlamentara pentru controlul SRI, proprietarul postului Romania tv si politicianul cu cea mai mare avere declarata oficial : peste 130 milioane de euro. Recent el a fost acuzat de Elena Udrea ca a primit de la Dorin Cocos suma de 500.000 euro, la indicatia directorului interimar SRI, generalul Florian Coldea.

 

17 COMMENTS

 1. Am trait s-o vedem si pe asta, cum aproape toti politicienii din ultimii 10 dau cu subsemnatul la DNA. Acest popor merita acest lucru. Tara asta a fost jefuita si golita de avutii de acesti ticalosi.

  • Ghita, hai si tu sa te vedem cat de smardoi esti acum. Daca Udrea s-a dovedit un dumicat prea mare de inghitit de catre Coldea s-a reorientat spre tine. O sa intri si tu cu lozinca” justitia independenta care isi face datoria” …. noroace!

  • Cu ce va incalzeste ca dau cu subsemnatul la DNA? In cazul Udrea spre exemplu, daca acei bani sunt intr-adevar furati si dupa semnatura la DNA ramane cu ei in cont, dumneavoastra va declarati multumita?

 2. Eu nu stiu ce este adevarat sau nu din aceasta poveste; dar stiu ca DNA incepe n-spe mii de dosare si nu finalizeaza nimic; si, mai mult, incepe dosare “grele” cel putin in plan mediatic IMEDIAT dupa aparitiile lui Basescu!!! este evident ca DNA actioneaza la comanda.

 3. Prin tot ceea ce vedem, se incearca reabilitarea imaginii Presedintiei si a Justitiei prin condamnarea unor simboluri ale fostei mafii basiste. Acestea sunt aruncate drept harneala populatiei, in speta Adriean Vicleanu, Elena Urdea, gravidul Cocos, moldoveanu’ Pinalti etc. Se incearca reabilitarea imaginii acestor institutii, Presedintia si Justitia, terfelite pe vremea vechiului regim. De aceea se arunca multimii infuriate cateva simboluri ale fostei mafii basiste, pentru ca oamenii sa se racoreasca cu acesti tampiti. Aceasta practica, s-a mai folosit si se va mai folosi in istorie. Acum sunt bagati si Ghita, Ponta etc., ca lumea sa ajunga la concluzia ca Justitia e independenta si ca Presedintia functioneaza, nu ca pe vremuri. E veche. Bafta.

 4. Inelul cu chei ale justitiei e inca la Basinescu!!! “In urma cu mai putin de 24 de ore, Traian Băsescu declara intr-un interviu la TVR 1 ca trebuie pusa presiune pe Victor Ponta.

  “Ce cred că nu se va realiza din dorinţele domnului preşedinte Iohannis este să guverneze cu un guvern PNL pentru că atâta timp cât îl mângâi între corniţe pe premierul Victor Viorel Ponta, nu ai cum să generezi venirea la putere a PNL-ului (…) Eu dacă aş fi preşedinte şi dacă aş vrea în mod sincer lucrul acesta, aş pune presiune pe premier. N-aş da comunicate: ‘am convenit, am făcut, ne-am pupat ne-am înţeles, ne-am nu ştiu ce”, a afirmat Băsescu, la TVR1.” Iar astazi a fost saltat cu mascati cumnatul lui Ponta.

 5. SRI este o grupare infractionala de crima organizata platita regeste de la bugetul de stat chiar pentru a devaliza bugetul de stat pe cai interlope. Iar DNA este anexa prin care SRI isi elimina din viata publica rivalii la praduirea bugetului de stat.

  • Cu alte cuvinte, oare spitatele si scolile raman deschise sau vin iar la putere aia care le-au mai inchis odata? Sau oare iesim de sub dictatura camatarilor de la FMI sau se intorc la putere aia care vor sa ne indatoreze pe viata ca sa muncim ca sclavii neam de neamul nostru?
   Pe mine ma enerveaza domnul Mandru ca nu e ardelean atunci cand zice ca romanii nu trebuie sa se mai planga pentru ca de fapt au ce au cautat, dar cateodata asa imi vine sa-i dau dreptate…

  • Da… Cu siguranta acea lege ar fi respectata, asa cum sunt respectate toate legile in Romania 🙂

 6. Elena Udrea n-a spus nici 10 % din cate stie(n-a vrut sa-l supere pe guvernator ,ea nestiind “saracuta” ca acesta se va lepada de ea la prima …intersectie).Insa tot ce a …”turnat” este adevarul …gol,golut.Asteptam cu interes,de la UDREA, restul de …..90 %.

 7. JURNALIȘTII ANTENEI 3 AU SEMNALAT FURACIUNILE FOSTuLUi GUVERN BOC DE MULTI ANI IN URrMA , INSA DAT. PREȘ.BASESCU , NU S-A INTREPRiNS NIMIC, ACOPERIND TOATE FĂRĂDELEGILE !!!EL E VINOVATUL PRINCIPAL !!!!.

Leave a Reply