Sebastian Ghiță a decis să se înscris din nou într-un partid politic. La plecarea din PSD, Ghiță promitea că își va face un partid nou, însă a ajuns să se înscrie în PRU, partid înființat de un fost coleg din PSD, scrie stiripesurse.ro.

”Nu e un proiect anti – PSD sau anti – PNL, ci un proiect care să facă ce nu fac aceste partide. Capitalul românesc e ucis continuu. Orice partid politic din România și-l dorește pe Victor Ponta președinte, în afară de PNL. El decide dacă va rămâne în acel PSD care nu va face mai mult de 40%.

Nu am discutat cu Victor Ponta, e plecat din țară. Rămâne să vedem care va fi opțiunea lui. PNL are 23-24% în sondaje, iar PSD beneficiază de această impotență politică a PNL. Dacă ALDE nu ia un scor de 10%, acest PRU e o opțiune de colaborare pe scena politică.” a declarat, la B1 TV, Sebastian Ghiță.

7 COMMENTS

  1. Din moment ce Dragnea se batea cu tehnocratii inteleg ca de plictiseala isi cauta adversari oriunde mai ales acolo unde ei nu existau…Ei bine vremea improvizatiilor a trecut uite ca acum ii are pe bune.

  2. PRU este o abureala calculata,este un bazin de colectare al votantilor pesedisti suparati ca Ponta e tras pe dreapta si “umilit” in PSD (asa cum unii il victimizau,saracul)…Sunt si din acestia,asazisii ultrasi USL desi s-a dovedit ca pana la urma USL a fost un vehicul bun doar pentru Ponta iar Basescu are azi un discurs copiat la virgula din principiile uniunii asta dupa ce a coabitat perfect cu Ponta “spre binele Romaniei”….Dupa alegeri vor fuziona prin absorbtie in PSD si vor face o majoritate eventual cu UDMR si/sau ALDE daca va mai fi nevoie de acestea.

  3. Bun, înțeleg ca se reface UNPR in varianta civilă /fara uniforme si epoleți la vedere, deci Ghiță n-are cum sa lipsească din peisaj. Așa cum, probabil, e adevărat si faptul ca formațiunea lui Vlad Țepeș tinde sa contracareze pe cea a Crăișorului Munteanu, si totul pentru a acoperi, la început de campanie electorală (neoficiala dar autentica) arestuirea si demolarea DIPI de către Mascații din DNA(garda prezidențiala, după unii). In plus, prietenia dintre Ponta si Ghiță, care stârnește valuri de mucava (foarte frumos pictate si îmbucate in teatrul baroc, merita repuse in funcțiune)-si asta e de înțeles; una, ca toti am avut colegi sau prieteni din tinerețe mai mult sau mai puțin dubioși, mai mult sau mai puțin golani, mânjiți in afaceri cu poliția si SEcuritatea, si doi, ca Ghiță nu mai contează, e o sperietoare scoasă la iveală de câte ori e nevoie sa fie compromis Ponta. Mult zgomot pt nimic.

  4. De cand si-a dorit Ponta o mana dreapta, ca sa poata face treaba mica cu ea…. 🙂
    sa zicem asa: Daca intra Ponta in partidul asta, va fi partidul cu care se va face guvernarea, indiferent ce alt partid va deveni majoritar, va fi noul PUNR, era clar se va specula nisa lasata de iesirea PUNR. Adica, cum a zis Ponta, aia liberi de contract se duc sa joace la PRU, ca aia de la PUNR (fostii liberi de contract PSD-isti) s-au lasat de fotbal si s-au apucat de curling la un patron de echipa cu nume predestinat.
    Plus ca se va bate clar cu USB pe voturi. in momentul asta nu PSD are o problema, ci USB (USN).

Leave a Reply