Intr-o interventie la propriul post tv, deputatul Sebastian Ghita, cel mai apropiat prieten al premierului Victor Ponta :

“La intalnirea pe care am cerut-o cu procurorul general, voi spune foarte clar : situatia este criminala ! Am date, informatii, documente si probe ! Numai la acel nivel pot fi devoalate.  
Vreau sa afle procurorul general ce mi se intampla mie si lui Victor Ponta.
Nu cred ca eu sunt nebun, nu cred ca presedintele Senatului care cere o comisie pentru verificarea starii democratiei e nebun, nu cred ca Ponta are o problema. Cred ca noi toti avem o problema. La parlament, pina si Blaga mi-a zis : <Sebi e prea mult !>
Nu se poate sa traim cu pumnul in gura, amenintati si santajati !
PNL crede ca beneficiaza de ceea ce se intampla, dar se liderii acestui partid se pacalesc.
Avem anchete folosite in scopuri politice !”

Sebastian Ghita este cel mai bogat politician roman, membru al Comisiei de control parlamentar asupra SRI. El este anchetat la DNA Ploiesti pentru infractiuni extrem de grave, despre care Ghita afirma ca sunt instrumentate politic pentru a se ajunge la Victor Ponta.

Ghita a fost pina deunazi un mare sustinator al institutiilor de forta si al dosarelor facute politicienilor fara ca acestia sa conteste mecanismele institutionale.

 

13 COMMENTS

 1. Buna ziua.Si un tanar jurist se umfla de ras la acel rechizitoriu intocmit de procurori! Acolo e o insailare de aberatii ,faptele grave sunt in mintea lor sau in mintea unora care vor sa para interesanti.Antena trei nu-l sipmatizeaza pe Ghita,dar cade bine ca ei se lupta cu BINOMUL!:)))Apropo,vad ca in dosarul Hertanu,DNA a stabilit un prejudiciu 0,a primit 60% din banii de pe lucrari ,dar firma a efectuat 70%.:)))Oricum,eram sigura ca e o facatura marea fraudare cu fondurile UE,ptr.ca chiar lucrez cu asta.Decontarile se fac dupa efectuarea lucrarilor,nu innainte,dar da bine la prostime referatele astea de rahat ale DNA ului in care bat campii cu gratie.Chiar sunt curioasa cum va evolua acasta mascarada de dosar.

 2. saracu de el, ma apuca mila cand il aud. sebastian ghita e un om de afaceri si un politician profund corupt.

  • La fel ca si serviciile cu care a lucrat atat de bine pana intr-o zi…si care acum ne vand noua panarama asta cu justitia care isi face treaba…

 3. Sunteţi nişte javre ordinare voi parlamentarilor! De ce spun asta? Pentru că faceţi legi strict pentru voi milogilor! Aici este un exemplu de care oricărui român îi e silă:
  ”Initiativa votata luni modifica Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.”
  ŞI UITE-AŞA SE MAI GĂSESC LOCURI DE MUNCĂ/LENE PENTRU CARE SE GĂSESC FONDURI, STRICT DOAR PENTRU SĂRĂCIREA POPULAŢIEI! Pentru cei care vor să muncească-tineretul care nu are un loc de muncă nu se găseşte nimic sau ceea ce se găseşte este sub demnitatea unui om din orice punct de vedere! Toţi meritaţi ca poporul să vă dea flit şi să vă scuipe direct în gură, scîrbe mincinoase ce sunteţi!
  E criminal ce i se întîmplă lui Ghiţă? Siktir pentru toţi milogii care se jeluiesc sau se plîng, criminal e pentru poporul de care vă bateţi joc de ani de zile! E criminal ceea ce se întîmplă cu codul penal în care se fac că fac dreptate, săracii şi amărîţii care nu au bani de pîine suferă din cauza voastră hoţilor!

 4. “Ghita a fost pina deunazi un mare sustinator al institutiilor de forta si al dosarelor facute politicienilor fara ca acestia sa conteste mecanismele institutionale”.Bine,si? Sa-l dam dreacu cu ce zice el cu tot si o Miorita vesela sa cantam?

 5. Hotii sa demonstreze ca nu sunt hoti! Sa demonstreze ca sutele de milioane de euro le-a castigat cinstit! Dupa ce castiga in justitie sa faca gargara!

  • Da, Udrea a zis că i-a dat 500.000 de euro lui Coldea, iar Coldea a făcut o “anchetă internă” în SRI-ul pe care îl conduce și a ajuns la concluzia că nu a primit jumătate de milion de euro de la Udrea.
   .
   Tu îți bați joc de lumea care încă mai are 2 neuroni?!
   .
   Parlamentarii nu au voie să facă anchete interne care să-i vizeze, pe ei trebuie să îi ia DNA-ul, în timp ce DNA anchetează pe DNA, SRI anchetează pe SRI, CSM anchetează pe CSM.
   .
   Asta-i justiție?!

 6. Astia toti sunt nevinovati, fura la greu da s abuzari de justitie. Rarinca e nevinovata in rest politicienii nu s curati

 7. Domnul Sebi GHITA a pus monopol pe TOT IT-ul din Romania. Tot ce se vindea la stat, vindea el. Ca sa nu mai spun de presiunile la proiectele pe fonduri europene de la minister. Un golan. Poate-mi raspunde unul din sustinatorii domniei sale, cum este posibil ca sa acorzi tu, Sebastian Ghita, un imprumut de 90.000.000 de euro. De unde frate atati bani? Ca sa nu mai citim restul declaratiei (oficala) de avere. Ce-o mai fi in plus, sper sa se afla cat de curand.

Leave a Reply