Desi pare absolut paradoxal si greu de crezut, de cateva ore, liderii PSD isi pun o intrebare importanta bazata pe informatii de culise :

“Sebi, Victor stie de intentiile tale? L-ai anuntat ca faci tandem cu Dragnea sau i-ati facut o surpriza de proportii?”.

image-2014-05-29-17381787-70-sebastian-ghita

Sunt zvonuri insistente ca Victor Ponta n-a stiut de planul Dragnea-Ghita de a prelua sefia PSD. Si ca premierul nu e tocmai incantat de modul in care cei doi au decis sa anunte miscarea. Altfel, asa, “pe persoana fizica”, cei doi trec drept foarte apropiati de Ponta. Dar modul lor de actiune se bazeaza deja pe disparitia premierului din partid cu mult inainte ca acest fapt sa se produca. Si in plina campanie electorala.

Ceea ce nu e cosher deloc. Sau politically correct, cum vreti sa o luati.

S-au stricat atat de repede relatiile intre Ghita si Ponta dupa o lunga si solida alianta? A zis Ghita “tu m-ai suspendat, eh uite bat palma cu Dragnea si candidez la sefia PSD?”. Greu de imaginat, dar nu imposibil.

Se misca nisipul sub multe picioare la PSD…

PS 1 : Traian Basescu l-a definit recent pe Sebastian Ghita drept “extrem de inteligent si periculos”.

PS 2 : Preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, afirmă, despre anunţul că Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea vor candida în tandem pentru şefia PSD, că acum “nu este momentul de intrigi şi scandal”, cerând “să îşi vadă fiecare de campanie”, întrucât “orice scandal înseamnă voturi pierdute” 

PS 3 : Lia Olguta Vasilescu, primar Craiova : ‘Mi-e foarte greu sa cred ca Victor Ponta nu stia ce face Ghita. Dar stiti ca pina la urma nu e pentru cine se pregateste e pentru cine se nimereste, apropo de conducerea partidului ce va fi aleasa la congres in luna Februarie”.

PS 4 : Liderul PSD Gorj Ion Călinoiu, vicepresedinte PSD la nivel central, spune că, discutând despre alegeri interne acum, Liviu Dragnea si Sebastian Ghită îsi vor da seama mai târziu că nu se concentrează pe campania electorală, asa cum ar trebui si că orice candidatură se materializează la congres

20 COMMENTS

 1. Cred că Băsescu a afirmat despre inteligenţa lui Ghiţă ca fiind “extremă”, raportând-o la a lui. Referitor la “periculos”, nu cred să-l întreacă pe chiorpec. Un om inteligent n-are cum să fie periculos, decât în minteaa unui om fără inteligenţă, precum Băsescu. Inteligenţa fiind nativă, o are şi Băsescu, numai că a rămas în faza incipientă, fără pic de cultură, pentru a deveni deşteptăciune.

  • Da Sorin, inteligenta este nativa dar tot nativa este si rautatea. Uneori este si dobandita functie de parcursul vietii, presarat cu socuri, traume, lipsuri, etc. Cand inteligenta si rautatea se impletesc, indivizii devin periculosi. Depinde in ce directie este folosita, a binelui sau a raului!

   • Radu Tudor : vrei sa ne lamureasti ca Ponta nu stia ? El oricum trebuie sa raspunda la intrebarea : pe cine pune Prim Ministru si pe cine sustine la conducerea PSD . Comentai in primavara ca propunerea cu candidatura lui Ponta este o facatura a lui Dragnea . Uite ca se adevereste . Si cu cine ? Cu prietenul lui cel mai bun . Asa e in politica !Cand va iesi Geoana la atac ?

    • Ghita nu e suspendat? cum isi anunta el candidatura cand de-abia a fost suspendat? Sau nici nu l-a bagat in seama pe Ponta? Poate vine ca independent nominalizat direct de SRI, cea mai buna recomandare ca sa ajungi in vreo functie in Romania….

    • mai basisto-liberalilor mai rasfirati putin. cand a preluat blaga,anastase&co puterea in pnl nu prea croncaneati pe aici.acum aveti sarcina de la partid sa umpleti blogurile cu aberatiile voastre?

  • Da .Aveti dreptate.De 25 ani FACILITAREA FURTULUI/HOTIEI au fost explicate poporului(care sufera de saracie si mizerie) ca fiind cica …”interese nationale”.Cand se luau spagi pentru DISTRUGEREA industriei,economiei,sistemului bancar,pentru afacerea ROSIA MONTANA,pentru DEFRISARI,pentru restituiri ILEGALE …cica era tot interesul national !!!!.Cand vor incasa spagile pentru petrol si gaze(inclusiv din platoul MARII NEGRE unde avem precedente mizerabile) …se va spune la fel:ESTE INTERESUL NATIONAL !!.

 2. …ha ha ha! cum adică, se tipăresc peste 20 de milioane de buletine de vot pentru maxim 18,5 milioane de votanţi!!! din start vor fi cu 2 milioane de voturi mai multe faţă de votanţii reali, nu mai spun că, din cei 18,5 milioane de votanţi, mulţi sunt plecaţi în străinătate deja şi nu au drept de vot din cauze legale, dar cîţi suntem în realitate, votanţi cu drept de vot, majori vii cu drept de vot??? nimeni nu vrea să îşi asume totalul real, aşa că, personal şi nu numai, cred că este o minciună-ca de obicei toată afacerea cu alegerile, nu contează tema lor!!! am intrat să văd unde este secţia mea de vot şi-mi spune mai multe adrese(unde am copilărit, unde este moştenirea, unde locuiesc = 3 liste = 3 voturi cu acelaşi nume), la fel s-a întîmplat şi pînă acum, şi, minciuna merge mai departe(5 case, 5 străzi,cel puţin 1 membru al familiei = voturi: cel puţin 5: pentru fiecare casă/stradă, halal statistică reală, fără nicio răspundere în justiţie civil sau penal pentru înscrisuri false în buletinele de vot de organismele statului_funcţionarii care dau listele pentru tipărirea buletinelor…
  …aşa e-n comunismul viabil de 25 de ani de zile…

  • deci cand organizau basescu,blaga si videanu in aceleasi conditii alegerile era bine, nu s-au furat voturi, nu votau mortii, la paris nu se vota intr-o ccadenta de 6 voturi pe secunda? doar nasoii astia din psd fura!!! rau e sa fii basist, dar mai rau e sa fii prost

 3. Este un tandem dezavantajos pentru dl Dragnea . Nu cred nici ca aceasta este formula finala a tandemului ,nici ca dl Ghita poate avea asemenea tupeu , in fata Congresului .

 4. Trist este ca in lupta lor acolo in cloaca, au incercat prin toate mijloacele sa modifice legislatia. In rest nu ma intereseaza, n-au decat sa se canibalizeze intre ei.
  I-au marit si panta de cadere lui Ponta, bun asa baieti, tot inainte.

 5. Încă o bazaconie incredibilă depistată azi, şi anume: în cererea pentru ajutorul de încălzire, este un paragraf în care eşti obligat să menţionezi dacă ai sau nu locuinţa asigurată şi la ce societate, altfel, nu primeşti ajutorul pentru încălzire!!! Ce înseamnă asta? că cei care sunt cu venituri mici(cei care necesită ajutor, sunt obligaţi să-şi asigure casa?) dacă aveau bani, nu mai cereau ajutor, bunăvoinţă de la alţii, fie şi prin legea făcută aiurea de cei mari!!! INCREDIBIL !!! TOT CA SĂ TE BLOCHEZE, TOT CA SĂ TE FACĂ DATOR, TOT PENTRU MARILE BUZUNARE, vezi carpatica, …

 6. ei hai, acum sa-l scoateti basma curata pe securistul maimutoi ponta. Ponta e pe post de maimuta care asculta de ordinele lui ioan rus, sebi ghita eventual dragnea.

  • basistule cred ca in postare ta ai vrut sa scrii de idolul tau baselu. doar nu esti atat de prost incat sa-l confunzi cu ponta. doar despre baselu se scrie in acte ,oficial, ca a fost informator al securitatii, nomenclaturist al pcr si om al doe!

 7. Daca Basescu si ai lui servitori directioneaza atentia romanilor in afara campaniei electorale de ce nu ar face si PSD la fel…Dupa alegeri totul va intra in normal !

Leave a Reply