Secretarul General al NATO, despre resturile dronei ruseşti din România

NATO nu are niciun indiciu că resturile de drone găsite pe teritoriul României au fost cauzate de un atac intenţionat lansat de Moscova împotriva României, a declarat joi Secretarul General al Alianţei, Jens Stoltenberg, citat de Reuters.

“Nu avem nicio informaţie care să indice un atac intenţionat din partea Rusiei şi aşteptăm rezultatul anchetei în curs”, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în faţa. parlamentarilor europeni.

Stoltenberg a subliniat însă riscurile pe care le reprezintă atacurile aeriene ruseşti în apropierea teritoriului Alianţei Nord-Atlantice. “Aceasta demonstrează riscurile de incidente şi accidente”, a spus el. “Indiferent de rezultat (al investigaţiei), ceea ce am văzut, desigur, sunt lupte şi, de asemenea, atacuri aeriene în apropierea graniţelor NATO”, a punctat Stoltenberg.

1 COMMENT

  1. Resturi sau bucati mari? Vrem pozele pe tv sa vedem ce resturi de drone au gasit! Se pot acoperi inscriptionarile si se pot da la tv! Radu, care resturi? Eu am vazut pe youtube pozele transmise ukrainei de guvernul roman, ukraina a dat publicitatii pe youtube pozele, 5 la numar! Era jumatate de drona-partea tubului mare din spate si cateva bucati destul de mari! De ce continua sa ne minta panaramele din politica romaneasca? Ei cred ca nu gasim adevarul? Cum naiba sa cada cateva resturi din drona daca pe unde a patruns a ars totul: copacii si iarba plus gaura facuta in pamant acolo unde a cazut? Am vazut pozele si nimeni nu ma poate contrazice, sa fie clar! Vreau sa aratati pozele la tv! Multumesc. P.s. urmaresc cat pot de mult in timpul liber, actiunile privind razboiul pe toate 3 partile: rusica, ukraina si romanica.

Leave a Reply