Laura Codruța Koveși recunoaște că a fost acasă la Gabriel Oprea, în noaptea alegerilor din 2009. Întrebată dacă a fost în celebra sufragerie, nu neagă, ci spune că în activitatea de reprezentare a instituției, poate să meargă la evenimente private sau publice unde este invitată. Pe vremea aceea, Kovesi era Procuror General al României.

Declarațiile au fost făcute într-un interviu în cadrul interviurilor (web-talks) din cadrul proiectului Once Upon a Time in Romania, dezvoltat de Iniţiativa România şi Friedrich Naumann Foundation Southeast Europe, cu sprijinul Embassy of Canada to Romania, Bulgaria, and Moldova.

Eu niciodată nu am încalcat legea. Inerent, în activitatea de reprezentare a unei instituții poți să participi la evenimente private sau publice, unde ești invitat în calitate de reprezentant al acelei instituții”, a declarat Kovesi.

4 COMMENTS

 1. Faptul ca nu negi nu inseamna ca recunosti.

  Domnul Radu Tudor, negati ca ati primit cadou necuvenit un cos cu roadele agriculturii romanesti de la domnul Dragnea si ati asistat deplin interesat la explicatia ardeiului capia din mana aceluiasi domn ?

  De fapt puteti sa ii multumiti lui Kovesi ca tocmai l-a disculpat pe Dragnea de acuzatiile lui Ponta. Ramane acum doar Coldea de verificat daca a mers la “parlitul pocului” cu Dragnea !

  • Daca tu nu faci ceva, “recunosti” sus si tare ca nu faci; cand o dai dupa colt, raspunsul e evident.
   Nu ca ar mai conta c-a fost Lulutza la Dragnea. Ne-au intors ei voturile a saptevirgulapatrumilioane, asta ca erau la comp(l)ot la Dragnea e, asa, ca ultima casatorie a lu’ Mutu : mondena, dar neinteresanta…
   Vezi, nici dl. Tudor nu neaga cosul ala de la Dragnea; si, daca l-a luat, ce ?! Poate ca dumnealui e mai pe eco, si nu gasea d-alea in supermarket, poate le-a platit cu cardu’, si are dovada…
   Alta era daca-i dadea voie la pescuit, la Belina:))
   D-aia suntem unde suntem, tizule : vedem lucruri in alb-negru, in epoca smarfonului. Daca am intelege, la nivel macro, ca nici Dragnea, nici Lulutza nu sunt “lumini”, poate ar mai fi ceva sanse. asa, lasam “sarcina” pe model Stefan cel Mare, urmasilor urmasilor nostrii. Desi, cu “hastag-rezist” drept model, mai trebuie sa punem niste “urmasilor” in enumeratie..

Leave a Reply