Home Articole Seful FMI, sub acuzare

Seful FMI, sub acuzare

1400
6

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, a fost pusă sub acuzare pentru neglijenţă în serviciu, într-un scandal de corupţie legat de despăgubirile acordate de statul francez omului de afaceri Bernard Tapie.

Cazul de corupţie în care Lagarde este inculpată datează de pe vremea în care directorul FMI ocupa funcţia de ministru al Finanţelor şi Economiei. Atunci, statul francez a plătit despăgubiri în valoare de 400 de milioane de euro omului de afaceri Bernard Tapie, în urma unui arbitraj dispus de Lagarde.

Este al doilea director general FMI pus sub acuzare, dupa un alt francez, Dominique Strauss Kahn.

 

 

 

6 COMMENTS

  1. E comlicitate totală, niciunul nu e curat ca lacrima! Deşi ai noştrii, erau la început de drum, vedem că în timp, s-au specializat prin curs de calificare la locul de muncă din mers unii de la alţii, acum fiind specialişti în ascunderea adevărului , dar fizionomia feţei îi dă de gol. Vulnerabilitatea se citeşte pe moaca lor!

  2. As cauta greselile d-nei Christine Lagarde, in cu totul si cu totul alta parte. Cu certitudine a suparat pe cineva. Asta este metoda aplicata celor care nu executa orbeste ordinele Marelui Tatuc, vedeti cazul Dominique Strauss Kahn.

  3. Toţi escrocii de la F.M.I. au ajuns să dea lecţii de economie statelor lumii. Aşa lecţii le-au dat, încât le-au nenorocit pe vecie, Argentina fiind cel mai elocvent exemplu. Ca orice bancher, m-me Lagarde a jecmănit atât acţionarii, cât, mai ales, beneficiarii împrumuturilor care, până la urmă, tot cotizanţii sunt. Eu nu ştiu ce-ar pierde ţara noastră dacă ar da cu “Flit” fondului criminal. Aţi văzut unde s-a specializat Stolojan într-ale escrocheriilor financiar-economice?! Când îi vedeam madamei faţa aia bărbătoasă, credeam că gata, F.M.I. a ajuns pe mâini bune. Un dobitoc credul, asta am fost. Unde e papagalul ăla care dădea de pământ cu prof. Ilie Şerbănescu?! Aştept comentariile băsiştilor care nu mai pridideau cu laudele la adresa F.M.I., d’alde Gelu Vişan, acel “politician” cu mutră de gorilă nespălată, care râgâie pe la anumite televiziuni, nu de puţine ori secondat de alt handicapat mintal, Gheorghe creTinel, un pădurar din Ialomiţa, escroc până-n măduva oaselor. Ei, şi ăştia vor să reacceadă la putere. Nu ştiu ce-a fost în capul liberalilor, de s-au unit cu asemenea lepădături.

Leave a Reply