Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Paul Stănescu a demisionat luni din funcţiile pe care le avea în Guvernul Dăncilă.

„În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16495/26.11.2018.

Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil şi implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistenţele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcţie, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în aşa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproşeze!”, se arată într-un comunicat de presă.

4 COMMENTS

  1. Semneaza dupa 1 Decembrie. Pentru Draghici. Olguta e pa. De ce a plecat de la Munca, vroia sa intre un uc si in banii de la Transporturi sau Dezvoltare? Sa vedem ce spune CCR.

    • Ce trucuri ieftine la acest Klaus… Cum sa nu semnezi niste revocari are guvernului??? Tine el niste ministri demisionari in functie ? cum? are majoritate in parlament? Cat penibil, cata prostie…ma intreb cine naiba il mai crede.
      In orice caz sper sa ne lecuim odata pentru totdeauna de mitul “marelui neamt” care vedem cum isi bate joc de noi, de poporul roman.

    • Le va semna, pentru că i se va explica prin desene, ca să înțeleagă și el că l-au învățat prost consilierii #rezist. Dacă îl comparăm pe KWI cu Băsescu, observăm că Băsecu ignora sfaturile consilierilor, chiar dacă erau bune (pe unii îi și înjura, de ex. pe Pleșu), iar Iohanis ăsta urmează cu sfințenie sfaturile consilierilor, chiar dacă sunt proaste (lucru dovedit de multe ori de CCR). Fără să dăm nume, pe unul din cei doi președinți nu-l suspectăm de lipsă de inteligență, ci doar de ticăloșie, în timp ce pe celălalt nu-l suspectăm de inteligență, ci doar de ticăloșie.

Leave a Reply