Senatorul PSD Daniel Savu a declarat la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3 ca in reuniunea Consiliului National Executiv de luni toti membrii importanti l-au criticat dur pe ministrul Justitiei Robert Cazanciuc pentru prestatia lui.

“Toti i-au spus lui Victor Ponta ca nu e in regula Cazanciuc. Eu personal i-am cerut demisia. Si cred ca dupa motiunea de cenzura, premierul o sa-l schimbe pe Cazanciuc”, a declarat senatorul Savu.

7 COMMENTS

  1. Oare!
    Cred că nu se scufundă pămîntul dacă sunt schimbaţi toţi de prin acele zone. Mai mult, vor fi avantajaţi că-şi vor face cabinete/sedii, au specializare în funcţii şi nu au probleme cu legea(pianul cu clape sau acordeonul sînt în mîna lor), vezi anteriorii care fac şi desfac orice dar niciunul nu înterzice fabricile de acte!

  2. Radu, am văzut şi auzit interviul horghiu det de gîdea în seara asta. Ce să zic? Principiul meu dur, obiectiv şi real:
    – dacă tu îţi pierzi timpul tău preţios bîrfindu-mă pe mine, ştiind că timpul vieţii e unicat şi nu trebuie pierdut, înseamnă că sînt o persoană mult mai importantă decît tine! tu bîrfitorul eşti un gunoi cu lipsă totală de încredere propria-ţi persoană care îmi face ziua frumoasă şi plină de voioşie!
    Ponta să-şi vadă de munca lui, unica concluzie după interviul acestei blonde urlătoare!

  3. Cazanciuc , cel mai slab (prost) ministru al justitiei care a existat vreodata in galaxie ! Cum dracu ajung asemenea pampalai ministri ?

Leave a Reply