Senatorul PNL Vergil Chitac se revolta in legatura cu situatia complicitatilor din PNL Constanta. Iata ce a scris pe Facebook :

Alegerile din cadrul PNL Constanţa s-au transformat, cu părere de rău o spun, într-un circ la care nu mi-am dorit să iau parte. Sforile şi luptele de culise abjecte, imorale şi ilegale sunt purtate fără pic de jenă şi discernământ de personaje şi “clanuri” care mi s-au dovedit a fi la fel de responsabile pentru situaţia dezastruoasă din Constanţa de astăzi ca şi cei care au fost la putere atâţia ani.

Suntem în proces de contestare a alegerilor la nivel naţional şi am făcut demersuri şi în justiţie, pentru că aşa nu se poate. Bineînţeles că miza lor principală este controlul consiliului local şi, astfel, protejarea intereselor “băieţilor deştepţi”. Se pare că am reuşit să deranjăm nişte “lume bună”.

Este stupefiant modul în care accesul la putere îi transformă pe unii oameni. Stau şi mă gândesc ce anume îi poate determina pe unii să fie atât de ticăloşi în momentul când simt că este “rost de muls”. Banii? Foamea de putere? Prostia crasă?

În orice caz, este limpede că nu pot tolera astfel de abuzuri.

Ajunge!

Partidul Naţional Liberal trebuie să iasă din sfera şmecheriilor şi a intereselor baronilor.

Nu mă voi da la o parte şi nu voi tăcea niciun moment atâta vreme cât văd că voturile şi speranţele cetăţenilor sunt batjocorite.

Dreptatea trebuie să se facă până la capăt!

5 COMMENTS

 1. Domnul contraamiral mi se pare foarte serios,poate prtea serios ca sa intre in politica asta a manelistilor mioritici.Politica a ajuns pe cea mai de jos treapta a moralitatii.Si nu este doar vina dansului sau a acestui model de politician ca sunt putini,izolati,fara sanse de a sparge acest bloc monolit alk derbedeilor,infractorilor,interlopilor din politica.Au si dansii o vina dar si presa ca nu-i cultiva,au o mare vina si oamenii care ii apreciaza mult insa nu vin la vot din varii motive.Eu ii urez succes,PNL Constanta a fost mereu o anexa a PSD-Mazare mergeti prin Mamaia sa vedeti ca din 4 in 4 terase una e a unui fost lider liberal care pentru tacere a primit ccadou de la stapan acel teren pe care sa-si ridice hotel,terasa,restaurant sau chiar totul la un loc sau sa-l vanda(terenul,activul turistic) altor smecheri.

 2. …”sfori, culise abjecte, clanuri, baroni !” Cine, politicienii romani? Nu, nu se poate, ei sunt pentru POPOR! hahaha da, s-a vazut!
  -protejarea intereselor “băieţilor deştepţi”. Iar nu se poate!, interesele LOR? baietii destepti astia care au sufocat si distrus Romania si viata romanilor?. Nuuuuuuuu, imposibil! ei au lucrat doar ptr. interesul unei Romanii prospere si in beneficiul romanilor. hahaha, ce gluma buna!.
  SCARBAAAAAAAAA! JEGURI!

  “atât de ticăloşi în momentul când simt că este “rost de muls”. Banii?”
  NORMAL ca ei sunt MEREU acolo unde e rost de muls….. BANI, bani multi. Ce dracu’ i-a interesat pe toti din 1989 si pana acum? BANII! atat. Pai nu se vede rezultatul 2017 : Romania la pamant!. Dar unde e “zeita” Kovesi si lupta ei anticoruptie laudata?. A dormit? A inchis ochii?, s-a facut ca ploua? hahaha, da, praf aruncat in ochii romanilor. Doar ca NU mai tine! Romanii stiu bine adevarul!. Si sigur nimic nu merge la infinit! Vine si vremea cand vor plati pentru nenorocirea in care au bagat Romania. Sa nu uite : karma ….si urmasii lor vor patimii.

  Toti, (cu extrem de putine exceptii) sunt un cancer, niste imbuibati smecheri -hoti. Cancerul are o singura rezolvare : extirpat pana la ultima celula bolnava!.

 3. Cu certitudine dl. Chitac prin formatia domniei sale de militar nu prea intelege si digera “culisele” politicii traditionale romanesti.

 4. Aveti in fata un amiral cate nu a vazut nava( adica nu a fost ambarcat ) !…dupa mine ar fi trebuit sa fie general…marinarii stiu de ce !!..in test n am ce i reprosa…

 5. Daca esti @Gabierul, banuiesc c-ai stat inaltul nacelei gabiei si ai vazut multe, chiar asa omu’ n-a fost nicio ora ambarcat ?

Leave a Reply