Home Articole Senatorul Daniel Zamfir, atac devastator la colegi din PNL

Senatorul Daniel Zamfir, atac devastator la colegi din PNL

17706
9

Senatorul Daniel Zamfir, presedintele Comisiei Economice din Senatul Romaniei, a lansat pe Facebook un atac devastator la adresa unor colegi din PNL :

URATA MAI E TRADAREA…
Azi am trecut prin Comisiile reunite, economica și de Buget-Finante legea care limitează profiturile uriașe ale recuperatori și da posibilitatea consumatorului să-și răscumpere bunul executat.

Din pacate, nu mă simt deloc confortabil cu ceea că singurii care s-au opus au fost doi colegi de ai mei de la PNL, asta in condițiile in care foarte multi PNL-isti au semnat inițiativa.

E vorba de Iulia Scantei, de la Iași, doamna care a făcut poteca la arhiva aia SIPA cu carte sunt șantajați multi judecatori astăzi și care a fost parașutată înainte de alegeri pe liste neavând nicio treabă cu PNL, iar celălalt e Romulus Bulacu de la Vâlcea.

A lipsit azi din echipa de trei care au votat totul in favoarea băncilor și a recuperatorilor și împotriva consumatorilor, dl Florin Citu, mai nou apărătorul BNR, al băncilor, al IFN-urilor și în general al ideii că cei tâlhăriți până acum , n-au avut noroc în viață…

 

9 COMMENTS

 1. Ce bine i-ar sta afara din PNL!!! Are PSD sau ALDE in ADN… deci, PNL, daca va respectati alegatorii, trimiteti-l pe “stimabilul” domn la o plimbare, usoara, de iarna…

  • Întotdeauna a fost omul cu după fețe…ca un măr frumos stricat in interior, un pesedist cu “haina” liberala. Un excroc

  • Daca te judecau aia cu “darea-n plata”, la vremea aia, altfel vedeai…
   Daca te-ar judeca “recuperatorii”, nu mai erai chiar “de dreapta”, erai doar in strada – si nu la Piata, in fata fostei tale case, evacuat… (apropo : tu stii ca bancile vindeau creantele la 10 % din valoare, catre firme din raiuri fiscale ?! Tot d-alea “din grup”, ca nu doau vrabia din mana s-o fructifice iulos… Cum ar veni, pleaca de la impozitarea d-aici, la impozite mai “caldute”… nu ia nici statul, nu scapa nici debitorul…)
   Latratori de net, guristi de feisbuc… habar n-au, da’ au taste, au mouse…Bleah !

 2. Respect Daniel Zamfir.
  Nu este suficient să votăm liste de partid. Cetățeanul ar trebui să voteze și un nume de pe listă. Ceva similar ca în Germănica unde pe un buletin neamțul votează partidul iar pe altul votează omul.

 3. Ne spuneti si noua totusi numele si nr legii, data votului, votul pe partide etc ? Ca sa stim si noi cine are dreptate.

  Sau faceti doar copy-paste la ce spune Zamfir ? A scris gresit “cu care”.

 4. Si cum spuneam,legea raspunderii magistratilor a debutat cu beneficii si raspunderea…ioc! Felicitari! De acum se pot continua escrocheriile prin acte si dosare asa ca dorinta nemernicilor sa fie pana la final…distrugerea natiunii prin orice metoda! Sa fie intrun ceas bun guvernantilor si coalitiei din parlament si suuces la haituiala politica si din plin sa fie! Meritati din plin tot ce vi se intampla politicienilor!

 5. Glasul rațiunii nu mai are demult rezonanta in PNL dar omul face ce poate. Orbán s-a angajat prea mult in susținerea oarba a lui Johannis ca sa mai fie sensibil și la alte subiecte decât cele de interes pentru tristul ipochimen de la Cotroceni, interese care se concentrează intr-unul singur, de fapt, acela de a-și omori adversarii potențiali înainte de cursa prezidențială din 2019. PD-L-istii, pe de alta parte, “ne-fuzionati” încă și probabil, ne-fuzionabili pana la SF Așteaptă, trag tot înspre prelungirea prezentei lui Johannis la Cotroceni, prezenta care li s-a dovedit benefică pana acum și, de altfel, singurul tip de “șefie” pe care il recunosc in virtutea mentalității lor de clan mafiot. Astfel, PNL-ul se ocupa exclusiv de subiecte minore/se “userizeaza” tot mai mult și trage “opoziția” in gard cu cel mai mare entuziasm. Zamfir n-are nici o șansa sa se facă auzit, asta-i situația.

  • E suficient ca-l mai auzim noi, cate unii… Care nu cadem pe spate la lozinci, dar aplicam “de dreapta” prin ce facem… Care nu asteptam mitinguri de sustinere a ceva, dar nici nu punem “hastagu'” pe tricou…Care platim impozite, chiar daca multi altii, de langa, se fofileaza…
   Si la Plesoianu e cam la fel : face nota discordanta in partid, uimeste.
   Peste niste ani, lucrurile astea ar trebui sa conteze; si, oarecum, lucrurile astea mai dau speranta…
   C-asa, cu politicieni gen madam Brendl, cu d-aia de “hastag-salveaza”, nu prea mai vedeam zorii mijind. E drept, de mult vedem luminita de la capatul tunelului, si tot acolo e. Dar, cand un politician (d-oriune o fi el) arata seriozitate, vorba cuiva, “ma-nclin” (desi, apropo : a se retine doar exprimarea, ca ala cu “ma-nclin” e tot un “hastag” penibil, specie prolifica in ultimii ani, s-a vazut !)

Leave a Reply