Senatorul Daniel Zamfir a anunțat joi seara la Antena 3 că demisionează din ALDE.

„Mă despart definitiv și irevocabil de domnul Tăriceanu”, a spus Zamfir.

Zamfir l-a acuzat pe Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, că s-a predat și a predat și ALDE.

„Din seara asta îmi dau demisia de la ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart definitiv și irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere.

7 COMMENTS

 1. Jenanta campanie pt prezidentiale…de parca ar fi parlamentare ! Blat ca sa iasa Iohanis ? De ce nu se confrunta candidatii in idei si programe ?
  Pt ca s ar vedea ce au in cap? Ii tin doar pt. poza ?

 2. Cand a plecate de la PNL la ,ALDE am scris pe blogul tau ca nu se va opri la, ALEDE …deci PSD acum ,curand dl Zamfir se va regasi si in PROROMANIA 150% !
  ideea e ca, doctrina politica nu exista ,cat despre dezamagirea dureroasa provocata de dl Tariceanu nu e sustenabila (dl Zamfir declarandu_se un autentic LIBERAL ),ceea ce a demonstrat in emisiunea ta ,a fost doar o resuscitare de imagine trista si agresiva fara argumente !

 3. Daniel Zamfir părea sincer. Nu cred că cineva este capabil să simuleze tremuratul mâinilor.

 4. nu este nici o pierdere.
  dl Zamfir a promovat legi care au fost declarate în unanimitate de CCR ca fiind neconstituționale.
  asta arată lipsa de viziune a dl Zamfir.

  • D-l Zamfir este o persoana ‘”verticala”.Din pacate, in Romania in acest moment, se vede ca nu este o calitate verticalitatea, El s-a zbatut pt. drepturile oamenilor in relatiile cu institutii si in special cu bancile.As fi cretina sau masochista sa tin partea bancilor si sa-l condamn pe d-l Zamfir pt.ca lupta pentru drepturile oamenilor care au credite la banci.

 5. Va salut si va respect dle Zamfir,am votat in 2016 si mi-au terfelit votul, cum nu are statornicie in familie asa nu are nici in conduita,stiti despre cine vorbesc,nu merita de-acum incolo niciun cuvant,intra in categoria mea,a prostituatilor politic.Las’sa fiu eu comunista,trantore werner,infractor dovedit de acum incolo,votand Dancila,sa merg si pe mana lu’taticu’ca a mea,a noastra a fost panarama.Logoreea anosta imi da greata la fel si mandolinii habarnisti petrovisti care sunteti nimici de dreapta fara stanga!!!MARSH,CRE…I EXALTATI SUNTETI NULITATILE EXISTENTEI VOASTRE,FARA CARTE DE MUNCA CINSTITA,SOMERUL ASPIRANT STIE!!!SUNT ROSIE PE AFARA,SA VA STREPEZESC CREIERII SI NEAGRA IN CERUL GURII PTR.CEI CA ASTIA.UNDE CVORUM NU E NIMC NU E DAR E GARGARA SI PROSTOVANIE MULTA!!!PA,VA PUPA ROSIOARA COMUNISTA.

Leave a Reply