Gafe repetate ale candidatului USR la Presedintie, in paralel cu o serioasa contestare a sa in interiorul partidului si acuzatii legate de afacerile sale de milioane de euro cu institutii ale statului. Asta explica in mare masura prabusirea sa in sondaje.

Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, a fost artizanul unei scene penibile, la Oradea, unde s-a întâlnit cu unul dintre cei mai cunoscuți români, Emerich Ienei. Antrenorul care a câștigat, în 1986, cu Steaua, Cupa Campionilor Europeni, nu a fost recunoscut de politicianul care vrea să fie președintele României.

Nea Imi i-a urat succes şi l-a felicitat pe Barna, iar acesta, fără să stea prea mult pe gânduri, crezând că este un bătrân oarecare, i-a spus că îi dă un autograf. Barna a semnat pe o poză cu el, când, un membru USR, dându-și seama că șeful său nu știe cu cine vorbește, l-a salvat și a strigat “Nea Imi, daţi-i şi dumneavostră un autograf!”. Imediat, Ienei i-a dat un autograf liderului USR, care se uita in gol ca bicicleta fara lant, neintelegand cine este somitatea de langa el.

Iata filmarea evenimentului oferita de www.ebihoreanul.ro :

5 COMMENTS

    • ok, admitem că dl Barna l-a recunoscut, nu înțeleg de ce îl întreabă dacă vrea să-i ofere un autograf. (pe mine aici m-a pierdut și nu reușesc să înțeleg logica, atitudinea dl D. Barna)

  1. Cat va costa fiecare autograf peste 15 ani?
    Pe-al lui Ienei deja poti lua bani buni. Cam atat. Cum ar veni, haBARBAve cine e Imi si dovedeste inca o data ca e in PLUS :))

  2. “autorul celui mai penibil moment”

    Este o intrecere a baietilor si fetelor de judet, care tine de 72 de ani, cu rezultate minunate, pentru ca acestia sint peste tot, iar ca dovada exista tara numita Romania, transformata intr-o fictiune geostrategica, deoarece mai mult nu se poate cu aceasta forta de munca deosebit de dotata.

Leave a Reply