Senatorul PSD Şerban Nicolae nu susţine majorarea indemnizaţiilor pentru cei 48 de demnitari.
“Ordonanţa e neconstituţională, nu justifică emiterea unei asemenea formule”, a spus social-democratul Şerban Nicolae, luni, la Antena 3.

5 COMMENTS

  1. Dnule Tudor,

    Ce are ordonanta de marire a salariilor demnitarilor cu DNA? DNA se ocupa cu coruptia peste 100,000 euro nu? A fost coruptie in marirea salariilor?

  2. Ioiiiii! cîinii latră caravana îşi urmează calea. nu va cădea ordonanţa indiferent ce vor spune. ne vom trezi că se plîng de nesusţinere politică pentru anulare! Dar cum rămîne cu a 3-a vilă de confort pt. iohanis? nu se mai satură nici el!

  3. as fi tare curioasa sa aflu si parerea marelui Dragnea ,ma gandesc ca el s-ar putea sa fie de acord ca asa e bine ca sa nu fie rau,ca a-ti vazut cum a pus mana pe sefia PSD a sustinut ca min. Cazanciuc nu are de ce sa-si dea demisia ( ca nu de alta dar hotararea pedepsei lui nu este inca definitiva ) asa ca paza buna trece primejdia rea .Sincer mie -mi pare rau ca un om cum este Serban Nicolae nu este in locul ocupat vremelnic de Dragnea

  4. E o lipsa de clarviziune in problema salariilor, le-au complicat rau iar acum este foarte greu de descalcit si sa multumeasca pe toata lumea. Orice s-ar spune sunt diferente enorme intre salarii.

  5. Pai cum asa sa stea johanis pe salariu mic? ala cand a fost profesor si primar si a luat 6 case, ca presedinte vrea sa si ia palat si nu i ajung banii.

Leave a Reply