Timpul este poate cel mai prețios bun de care dispunem. Și avem tot mai mult senzația că timpul se comprimă, simțim cum cele 24 de ore din zi trec tot mai repede. Stresul, aglomerația, multitudinea de sarcini pe care le avem de realizat în fiecare zi, dorința de a ne petrece mai mult timp de calitate cu familia și prietenii, toate acestea trezesc în noi dorința de a opri clipa în loc.

Și din acest motiv, atunci când ai de realizat diverse consultații sau investigații medicale, apreciezi o bună organizare a partenerului tău medical, care să aibă în vedere eficientizarea timpul tău. Fie că îți dorești să efectuezi controale de rutină, pentru a te asigura de buna calitate a stării generale, ori ai anumite semne și simptome pe care vrei să le cercetezi în amănunt, Clinica SANADOR Floreasca este alegerea perfectă.

În cadrul Clinicii SANADOR Floreasca puteți beneficia de consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, destinate atât adulților, cât și copiilor, dar și de analize medicale și de investigații imagistice. Fiecare departament beneficiază de o recepție dedicată – pentru adulți, pentru copii și pentru imagistică medicală.

Clinica SANADOR Floreasca ridică la cele mai înalte cote standardul privind aparatura, fiind echipată cu echipamente de radiologie și imagistică medicală moderne și foarte performante. RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida este primul echipament RMN dotat cu senzori Biomatrix adânc încorporați în arhitectura sistemului, cea mai avansată tehnologie pentru examinare RMN la ora actuală. Totodată, CT Somatom Definition Edge 128 slice este un aparat cu putere diagnostică foarte mare, dată fiind finețea rezoluției spațiale, de până la 0,3 mm. P

Știm că programul pacienților este foarte încărcat. SANADOR ține cont ce acest aspect, motiv pentru care în Clinica SANADOR Floreasca pacienții își pot programa chiar și sâmbăta consultații, investigații imagistice sau analize medicale. Clinica este situată pe Calea Floreasca 165, într-o zonă verde a Bucureștiului, lângă Parcul Floreasca, într-o clădire nouă și modernă – ONE Tower.

Leave a Reply