O echipă de polițiști ai Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi a fost solicitată, marți dimineață, de agenții de pază ai unui restaurant de tip  fast-food din sectorul 3. În local era un bărbat care refuza să poarte mască de protecție și avea un comportament recalcitrant.

Polițiștii sosiți la fața locului au depistat bărbatul în cauză, iar acesta a avut o atitudine sfidătoare și i-a jignit pe oamenii legii. Un alt bărbat aflat alături de persoana în cauză a manifestat un comportament similiar, transmit polițiștii. Este vorba de doi deputați PSD.

Deputatul Solomon Adrian a fost sancționat cu 1600 lei, iar deputatul Stativa Irinel Ioan a fost sancționat cu 1000 lei.

Au fost amendați pentru scandal

Cei doi au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Masca de protecție trebuie purtată în spaţii publice închis, spaţii comerciale, mijloace de transport în comun, dar și la locul de muncă.

https://www.antena3.ro/actualitate/deputati-fara-masca-de-protectie-scandal-in-restaurant-a-intervenit-politia-576831.html

 

3 COMMENTS

 1. Aroganta de parveniti ajunsi in fotolii inalte, nu ca merita ci pt. ca au avut bani pt campanie electorala…..
  Daca.PSD nu ia masuri, fata de aroganta( vai…eu te platesc, a zis unul..), cei care ii platesc cu bani multi pe domnii astia, vor vota altceva !

 2. Interesant. Cu aceste stiri mi-am dat seama care este caracterul unei minoritati ce vrea sa influenteze o majoritate. Aici in strainatate toti gandim ca faptul de ati pune masca si faptul de a ti se lua temperatura este un mod de a fi solidari si a proteja pe altii.

  In schimb in Romania vad ca exista o logica si gandire egoista (eu nu port masca pentru ca sunt viteaz, eu nu vreau sa mi se ia temperatura pentru ca nu sunt animal, oaie, etc). Multi vor sa intre intr-un local ce e proprietate privata insa fara a respecta normele si regulile acelui local. E ca si cum ai merge intr-un aeroport cu un pistol, cuțit, foarfeca sau alte obiecte interzise.

  O alta gandire nociva este aceea de a face sa dispara o formatiune politica pentru ca un partid care nu stie si nu poate sa produca ceva bun pentru tara singurul lucru ce transmite este acela de a DISTRUGE.

 3. Romania in blocul comunista avea specialitatea de informare si dezinformare. Acum vedem ca anumite celule ale fostului bloc comunist inca funcționează în țară.

  S-ar putea spune ca sunt celule teroriste de dezinformare iar SRI nu face nimic in aceasta privinta. Pe vremea PSD aceste celule taxau in tara si strainatate orice fel de INTENTII ale guvernarii Psd in timp ce acum declaratii si actiuni pe fata impotriva jystitiei si a CCR nu au nici un fel de ecou nici in tara nici în străinătate. Astfel putem observa ca atat in tara cat si în străinătate celulele de dezinformare au un efect devastator si drept dovada vedem ca europarlamentari din foarte multe tari nu au principii si simtul justitiei si al statului de drept (expresie basista) ci sunt foarte usor manipulabili.

Leave a Reply