Liberalul Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA și prietenul de încredere al primarului Nicolae Robu, continuă să publice pe pagina sa de Facebook, când nu dă share postărilor șefului său de partid, mesaje amenințătoare, în stil interlop, scrie www.pressalert.ro

Aseară, după ora 22, cel care chefuia cu liderul interlop Lucian Boncu și le făcea dedicații prin cluburile de manele celor din gruparea acestuia, a scris pe pagina sa de Facebook ”Unde nu există obraz, întodeauna există două fețe, unde există Brutus, întodeauna moare un Cezar, aviz amatorilor, sifoanele nu au viață lungă… by me”. Mesajul a fost postat la câteva ore după ce s-a încheiat un nou termen din procesul în care Boncu și alții au fost trimiși în judecată pentru grup infracțional organizat, trafic de cocaină și cămătărie, fiind audiați mai mult martori care au povestit cum se tranzacționau drogurile de mare risc.

În această dimineață, mesajul scris de Nasleu nu mai era pe pagina sa de Facebook. Acesta nu este singurul mesaj apărut pe pagina lui Ioan Nasleu și care, apoi a fost șters.

În 24 iunie, la o zi după ce Lucian Boncu a dat declarații în fața Tribunalului Timiș în același dosar, directorul de la Piețe a scris ”pentru toți pe care i-am ajutat necondiționat, #cutitasii, ”prietenul meu, pseudojurnalist, șpăgar de profesie,, nu o să aibă like-uri  în viața lui cu toată sifoneala voastră… mai încercați”. Mesajul este însoțit de o fotografie cu un bărbat care are înfipte în spate mai multe cuțite și mesajul ”iată.. acesta este rezultatul bunătății și al încrederii”.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2020/07/liberalul-nasleu-avertisment-interlop-pe-facebook-aviz-amatorilor-sifoanele-nu-au-viata-lunga/

Dragos Bota, editorul Pressalert.ro, s-a aflat pe lista neagra a mafiei din Timisoara, care planuia asasinarea sa, potrivit procurorilor DIICOT.

La Timisoara, mafia este sprijinita de o retea politica, economica si juridica pe care autoritatile statului au tolerat-o timp de 30 de ani, iar orasul care a redat libertatea Romaniei a fost ingenuncheat de interlopi si clanuri.

 

 

Leave a Reply