Jurnalistul Laura Nureldin se desparte de Antena 3. Iata mesajul ei :

Dragii mei,
N-o să vă scriu un mail de rămas bun. Nu. Vreau să vă scriu aici, în văzul lumii. Nu m-aș putea dezice niciodată de voi. Pentru că, în ultimii 6 ani, voi, “Știrile Antena 3” mi-ați fost familia din celălalt „acasă”. Am făcut împreună sărbători, rating, alegeri, Breaking News de bune sau de foarte rele. Am stat treji nopțile, ca să „punem” președinți peste ocean, am venit de-acasă, de la șpriț sau de aiurea ca să „intrăm acum”. Ne-am certat, ne-am împăcat, ne-am îmbrățișat și, cel mai important, ne-am bazat mereu unii pe alții. Ăștia, câți am reușit. Am fost mulți? Am fost puțini? Eu cred că am fost destui. Și suntem. Și sunteți. Să nu lăsați pe nimeni să vă spună altceva.
Azi am venit în redacție cu o sacoșă de prosecco și am plecat cu una de flori. Am venit cu inima grea și am plecat cu ea plină.
Dar voi sigur n-o să-mi plecați nici din minte, nici din suflet. Vă știți care sunteți, chiar dacă n-apăreți toți în poze. Vă mulțumesc! 

2 COMMENTS

  1. Nici tu dintr-a mea (noastra) si vei ramane aproape de sufletul meu (al nostru), chiar daca n-am facut parte din echipa de top a ANT3.

  2. Ei,na!
    Esti tot printre noi,sper sa nu ne parasesti pentru totdeauna!
    Poate revii ca realizator al altei emisiuni,de ce nu!
    Mult succes in cariera pe care ti-o doresti!

Leave a Reply