Preşedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pe 4 septembrie, pe ordinea de zi figurând analiza propunerilor de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018.

“Secretariatul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a iniţiat procedurile pentru emiterea unei hotărâri a Consiliului referitoare la rectificarea bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, cu acordul individual al membrilor Consiliului, notificând în acest sens şi Ministerul Finanţelor Publice în data de 21 august. Conform art. 6 alin. (3) din Legea nr. 415/2002 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru emiterea unei hotărâri a Consiliului este nevoie de consensul membrilor acestuia. Întrucât nu toţi membrii Consiliului au fost de acord cu avizarea propunerilor de rectificare, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru data de marţi, 4 septembrie, ora 13,00, având înscrisă pe ordinea de zi analiza propunerilor de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018”, precizează vineri Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Guvernul a anunţat miercuri că a trimis marţi seară preşedintelui României solicitarea de convocare în regim de urgenţă a şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) în vederea analizării şi avizării propunerilor de rectificare a bugetelor instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.

Am prezentat, la “Punctul de întâlnire”, componența integrală si consecintele deciziilor din Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

4 COMMENTS

  1. Nu se va întâmpla nimic. Johannis și-a dat jos bretelele in public, a insultat pe cine-a nimerit iar fata in fata cu adversarii reali o va scalda ca de obicei—bineînțeles, dacă nu se trezește cu fata la cearșaf in ziua respectiva și n-o ia da capo cu marlaniile dar nu înainte de conferința de presa care sa dea valoare de sentința injuriilor proferate.

  2. off topic
    Domnule Tudor, de ce n-a putut nimeni s-o intoarca din drum pe Laura, Laura Nureldin ?
    A dat dovada de mult bun simt, a fost o pata de culoare agreabila, delicata atunci cand a trebuit si sfredelitoare cand circumstantele au cerut-o iar, sfarsiturile de saptamana au fost altfel cu ea la pupitrul stirilor. O sa-mi (ne) lipseasca.
    Nu mor caii cand vor cainii.

  3. De confruntarea de la CSAT, n-am ce comenta, prea multi “grei”, prea multe orgolii, vezi Doamne totul pentru tara, de fapt o balacareala pentru putere si butoanele acesteia.

  4. Care sunt greii! Parca sunt “maimutoi” scandalagii si in niciun caz, oameni seriosi interesati de mersul in bine a Romaniei si a traitorilor in tara! Parca sunt doua clanuri care au o competitie,fiecare “gloata” cu meciul ei si in nu au legatura directa cu cetateanul traitor in intriorul tarii!

Leave a Reply