O figura sinistra a sistemului politic din Romania s-a pronuntat azi in mod partizan pentru protectorul sau.

Este vorba despre presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, o unealta umila a lui Traian Basescu.

Romania Politics President

In legatura cu implicarea lui Traian Basescu in campania electorala a PMP ca membru de facto al acestei formatiuni si de activist-propagandist de la Cotroceni sau de pe plaja Neptun cu tricoul pe care scrie : “Votati PMP”, presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat :

“”Din câte ştiu eu, în România nu mai închizi pe nimeni. Nu mai închizi demult, de pe vremea lui Stalin, pentru opiniile politice exprimate. Deci, dreptul la opinie, dreptul la cuvânt nu poţi să-l iei nimănui, că-i preşedinte, că-i vlădică, că-i opincă, dreptul la opinie îl are fiecare”, a afirmat şeful CCR.

“Dacă eu aş purta un tricou, ce aţi zice? Ar fi vreo problemă dacă aş purta un tricou? Şi eu port tricouri, am multe tricouri. Dar când poartă anumite persoane tricouri cu însemnele acelea de firmă, nu? E vreo problemă?”

Prin aceste afirmatii, Zegrean se antepronunta in sesizarea pe care Guvernul o depune la CCR privind implicarea neconstitutionala de partea unui partid politic a presedintelui Traian Basescu.

Zegrean batjocoreste si milioane de oameni care au votat la referendumul din Iulie 2012 pentru demiterea lui Basescu, scrutin al carui rezultat a fost manipulat in mod grosolan de CCR. Fostul membru PD numit de Basescu presedinte CCR ignora faptul ca DNA s-a implicat abuziv si nedemocratic in anchetarea referendumului, ca procurorii au folosit metode staliniste pentru a afla cu cine au votat oamenii pe 29 Iulie 2012 si amenintarea fatisa a lui Basescu potrivit careia “cei care au organizat acest referendum vor plati o factura foarte scumpa”.

Guvernul va sesiza Curtea Constituţională în legătură cu implicarea preşedintelui Traian Băsescu în campania electorală, iar în baza deciziei CC se va proceda
în consecinţă, a anunţat liderul PSD, premierul Victor Ponta.
El a arătat că preşedintele are drept de vot, dar nu şi de a se implica în campania electorală, interdicţie aplicată şi în cazul altor categorii profesionale, explicând astfel că un profesor îşi pierde locul de muncă, iar un judecător şi un ofiţer sunt excluşi din magistratură, respectivă din armată dacă se implică în acţiuni cu caracter electoral.
“Pentru a avea un punct de vedere oficial al Curţii Constituţionale, Guvernul va sesiza Curtea, în baza articolului 34, aliniat 1 din Legea 47/1992 care organizează activitatea CC, cu trei solicitări: să analizeze existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Guvern, cel abilitat prin Constituţie şi lege să organizeze campania electorală, şi Preşedinte, să stabilească că acest conflict este cauzat de implicarea directă a preşedintelui în campania pentru alegerea reprezentanţilor României în Parlamentul European şi în campania pentru alegerea unor mandate de deputat şi senator şi să pronunţe o decizie prin care să stabilească în mod clar că preşedintele României, ca şi alte categorii de persoane care ocupă anumite funcţii, nu are dreptul de a face campanie electorală şi de a se implica activ. În baza deciziei Curţii Constituţionale, evident vom proceda în consecinţă”, a spus Ponta.
Întrebat de presă ce înseamnă “a proceda în consecinţă” şi dacă aceasta presupune iniţierea unei noi suspendări din funcţie a preşedintelui, Ponta a afirmat doar că orice decizie a CC este obligatorie.
El a adăugat că o decizie a CC va avea efecte şi asupra altor categorii profesionale, respectiv dacă acestea se pot implica în campanie.
Iata ce spune Legea de organizare si functionare a CCR
Soluţionarea conflictelor juridice de natură constituţională dintre autorităţile publice
 
Art.34. – (1) Curtea Constituţională soluţionează conflictele juridice de natură constituţională dintre autorităţile publice, la cererea Preşedintelui României, a unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a primului-ministru sau a preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii.
(2) Cererea de soluţionare a conflictului va menţiona autorităţile publice aflate în conflict, textele legale asupra cărora poartă conflictul, prezentarea poziţiei părţilor şi opinia autorului cererii.
Art.35. – (1) Primind cererea, preşedintele Curţii Constituţionale o va comunica părţilor aflate în conflict, solicitându-le să îşi exprime, în scris, în termenul stabilit, punctul de vedere asupra conţinutului conflictului şi a eventualelor căi de soluţionare a acestuia, şi va desemna judecătorul-raportor.
(2) La data primirii ultimului punct de vedere, dar nu mai târziu de 20 de zile de la primirea cererii, preşedintele Curţii Constituţionale stabileşte termenul pentru şedinţa de judecată şi citează părţile implicate în conflict. Dezbaterea va avea loc la data stabilită de preşedintele Curţii Constituţionale chiar dacă vreuna dintre autorităţile publice implicate nu respectă termenul stabilit pentru prezentarea punctului de vedere.
(3) Dezbaterea are loc pe baza raportului prezentat de judecătorul-raportor, a cererii de sesizare, a punctelor de vedere prezentate potrivit alin.(1), a probelor administrate şi a susţinerilor părţilor.
Art.36. – Decizia prin care se soluţionează conflictul juridic de natură constituţională este definitivă şi se comunică autorului sesizării, precum şi părţilor aflate în conflict, înainte de publicarea acesteia în Monitorul Oficial al României, Partea I.

 

 

 

125 COMMENTS

 1. un basist sclerozat si senil…care il pupa inca o data in dos pe basescu…dupa ce ne-a anulat voturile de dimitere.HUO mai zegrean…stai dracu la pensie…sa ma ierte cei de varsta a treia…dar asta e dus.

  • Bashescu poate face ce vrea…
   La un post TV presedintele CCR Zegrean a declarat azi ca “……dreptul la opinie, dreptul la cuvânt nu poţi să-l iei nimănui, că-i preşedinte, că-i vlădică, că-i opincă, dreptul la opinie îl are fiecare”…..
   Asa ca ne-am lamurit. Bashescu poate sa faca in continuare campanie electorala pentru PMP, pentru Elena Udrea si Crin Antonescu si antiPSD – anti PES.
   Acum poate sa inceapa campania si Zegrean, dar mai intai sa sara cu parasuta impreuna cu Udrea 🙂

  • Pai basescu sa inconjurat numai de senili sa ne aducem aminte de Traian ungureanu ala cum este zegrean lazaroiu siciti etc,etc toti cei din jurul presedintelui au cite un retard uni retard mintal alti retard fizic ; Si intrun cuvint asa le trebuie la Romanica in 2004 inloc sa mearga cu destepti in cistig pe toate planurile au ales sa mearga cu prosti in paguba pe noi Romani daca nu nea facut nimeni nici un rau nu ne lasam pina nu nil facem singuri . Cel mai grav este ca si o parte din populatie au capatat un anumit retard ca nu vad nimic .

 2. pai fiind presedintele CC precis stie mai bine constitutia decat noi! trebuie sa ne fie ciuda? Sa schimbe constitutia dupa placul si interesul fiecaruia?

  • Tu zici ca hahalera asta stie Constituitia?Tu zici ca aceasta scursura basista stie Constitutia? Daca tu zici asta, inseamna ca vei fi si tu promovat la CC, ca doar nu esti basist pe gratis…

  • Asta o stie intrun singur fel numai pentru retardati cael constitutia trebuie respectata asa cum e nu iterpretata cum vrei tu zegrean basescu constitutia este buna numai pentru el si ce face el in rest toti sintem prosti.

 3. Maestre – cu tot respectul pentru toata activitatea Trustului Intact, va rog nu-l mai bagati atata in seama pe acest individ,ii cresteti cota in mod nemeritat,nici macar nu are bunul simt sa TACA !!!
  Institutia Judecatorului este grav patata si murdarita de astfel de intrusi ! Asta este tipul : un intrus !!! habar nu are ce inseamna verbul a judeca !in aceeasi situatie se afla si corespondentul morar care mai are tupeul si neobrazarea de a se aseza la masa completului alaturi de Doamna Pivniceru !!! crede ca apropierea de meseriasa Judecatoare Pivniceru il va infesta si pe el cu ceva competenta ,sperante desarte !Oricum romanii au o vorba : fiecare pasare pe limba ei piere !

 4. Sinistru acest personaj! Cand scapam de el? Oare mai are dreptul de a judeca sesizarea guvernului daca s-a ante-pronuntat? Curtea asta ar trebui desfiintata, iar conflictele de natura constitutionala sa le judece Curtea Suprema. Macar acolo mai exista sanse de obiectivitate…Mi-e scarba rau de odiosul asta….

 5. mai fratilor a cazut ceausescu cutoata securitatea lui si nu poate cadea basescu cu zagrean si morar chiar suntem de rasul lumi suntem noi europeni democratici da nu vedeti ce ne fac si marile puteri

 6. Zegrean: “Nu mai închizi demult, de pe vremea lui Stalin, pentru opiniile politice exprimate.”
  Asta inseamna ca din 1953 pana in 1989, tip de peste 30 ani, in Romania comunista nimeni nu a fost persecutat datorita opiniilor sale politice! Mai inseamna ca Securitatea nu a existat! Nu este de mirare ca acest om accepta si incurajeaza reflexele ceausiste ale lui Basescu.

 7. Absolut de acord ca Zegrean e o figura sinistra, un personaj de care mi se face scarba si sa comentez. Dar haideti va rog sa vorbim si de o alta figura pe cale sa demonstreze cat de sinistra este prin “vitejia” pe care o arata acum. Este vorba de coabitantul 2. Nu ca nu ar fi o figura sinistra si coabitantul 1 dar de el s-au lamurit romanii mai de mult. In schimb coabitantul 2 incepe sa calce pe aceasi cale si sa devina la fel de sinistru prin manipularile lui ordinare. Vad ca in ultimele zile a devenit foarte activ coabitantul 2 in ceea ce priveste suspendarea presedintelui. Urla in gura mare ca va cere suspendarea coabitantului 1 pe motive de incalcare a Constitutiei. In Decembrie 2012, imediat dupa alegeri, nu era revoltat ca presedintele incalca Constitutia desi si atunci se stergea cu ea la fund nu doar o calca in picioare. Ba s-a dus fuguta sa semneze pact de coabitare cu cel care se stergea la fund cu Constitutia. Dupa care sa ii indeplineasca si toate pohtele in privinta justitiei si nu numai. Cand Presedintele se ocupa de alegerile din PDL nu l-am vazut pe coabitantul 2 sa reclame la CCR si sa ceara parlamentului sa ii fie suspendat coabitantul ca se sterge la fund cu Constitutia. Acum a devenit Croitorasul cel viteaz. Vrea sa isi suspende coabitantul. Dar uita sa spuna prostimii un mic amanunt. Nu numai el. Si cohorta de analisti si asa zisi juristi manipulatori ce vorbesc ore intregi pe acest subiect. Uita sa spuna ce scrie in Constitutie si despre termenele in care poate fi suspendat presedintele nu doar motivele. Spune-ti va rog ca Presedintele nu poate fi suspendat in ultimele 6 luni de mandat. Cum nu poate fi dizolvat nici Parlamentul in ultimele 6 luni inainte de alegeri. Asa ca toata aceasta actiune a lui Ponta, coabitantul 2, de asa zisa suspendare a coabitantului 1 si partenerului sau nu este decat un joc de glezne sa arate prostimii cat de viteaz este el. Un fas total!

  • e campanie electorala si trebuie sa iasa ponta presedinte, nu vezi ce campanie de sustinere are din toate partile?Ce mai conteaza ca a acceptat cvorum la referendum ca sa nu fie demis basescu?Ce mai conteaza ca psd-ul lui ponta a facut praf organizarea referendumului si nepublicarea numarul de alegatori de la ins?Ce mai conteaza ca toti oamenii lui basescu sunt in continuare in functii cheie ale sistemului?Si multe altele.Acum conteaza ca ponta sa fie presedinte.

 8. citind pe diferite site-uri am vazut cum se refera diversi postaci la acest sinistru personaj, cel mai des revenind aprecierea referitoare la cei 2 handicapati celebri, unul conducand presedentia iar celalalt ccr-ul. “vagabondul” asta politic, acest neica nimeni in ale legii alaturi de celelalte laturi basiste din ccr au adus grave prejudicii poporului roman dar si legii prin deciziile profund partinitoare lui basescu! oare cum pot sa raspunda si ei pentru partinirea evidenta, mergand pana la rescrierea constitutiei? oare 9 insi pot face ce vor in tara nostra sfidand o tara intreaga fara sa plateasca? acelasi lucru e valabil si in cazul procurorilor dna ( care nu mai sunt in stare sa realizeze nici macar un flagrant cu toate zecile de mii de interceptari facute, cele mai multe ilegale si fara legatura cu ancheta) si al judecatorilor de la iccj care au ajuns sa dea decizii nu pe baza de probe ci pe baza de impresii! regimul asta stalinist instaurat de basescu a distrus orice urma de credibilitate a justitiei, instaurand teroarea intr-o tara prea rabdatoare cu acest dictator! si sa nu-i uitam pe cei noi promovati in ccr pentru ca o sa constatam ca de cand au ajuns acolo parca s-au tampit si ei!

  • cineva trebuia sa schimbe regimul asta stalinist de care zici.Stii cine putea sa o faca?Parlamentul cumva?Guvernul?Asa ca sa nu ne mai ofensam aiurea cand erau si sunt parghiile necesare schimbarii sistemului si nu se face nimic.

 9. PS: Si am uitat un lucru esential. Croitorasul ce viteaz, recte coabitantul 2, este foarte vehement si cere suspendarea presedintelui dar uita sa spuna ca, pe langa faptul ca in scurt timp se intra in ultimele 6 luni de mandat, si Parlamentul adica cei ce pot cere suspendarea a intrat in vacanta pe motive de campanie electorala. Sa ne spuna Croitorasul cel Vietaz si coabitant de vaza cum si cine il suspenda pe coabitantul sau?

 10. din decembrie 2012 si pana acum, majoritatea parlamentara trebuia sa modifice mai multe legi care permit abuzuri, printre care si aceea de organizare si functionare a ccr. Prin lege, nici unui judecator al ccr nu ii este permisa antepronuntarea ori comentarea in orice fel a unei sesizari ce urmeaza a fi solutionata, sub sanciunea excluderii din curte.Nu in ultimul rand, ccr sa nu mai fie alcatuita politic, ci de profesionisti: componenta sa fie realizata de Academia Romna, Facultatea de drept, CSM si Inalta Curte de Casatie si Justitie si Avocatul poporului.

  • Nu se poate, pentru ca PSD cu PNL cu PDL si cu UDMR sunt mana-n mana sa ramana alternativ la putere. Doar ei. Asa ca legi care reglementeze ceva normal in tara asta n-ai sa vezi, cum n-ai sa vezi ca se vor trage la raspundere unii pe altii. Doar sunt frati intru’ jafului banului public.

 11. O tara in care si voi oamenii varanului si ei oamenii chiorului s.a.m.d. splatii creere in mod sistematic astfel incat sa ramanem in mizerie. Dumneavostra domnule Tudor si toata clica A3 dormiti linistiti nopate cu capul pe perna ? Nu aveti remuscari, sau sunteti la un nivel in care chiar credeti in manipularile dejectate pe sticla. Oameni ca mine impartiali s-au saturat sa vada cum va bateti joc de credulitate unora mai ..dusi cu duhul. Cat despre chior,il asteptam langa nastase …. Dumnezeu sa apere poporul roman(ala care a mai ramas nepatat de jocurile varanului,chiorului si intregului sistem mafiot)

  • radu p.,
   spui ca esti impartial ? Daca e sa alegi intre udrea si basau, atunci da, esti impartial.

 12. Ceasescu si Securitate3a…..a cazut , deoarece si-au bagat coada cei de afara (precum asi baga si acuma si ne conduc) si mereu, am fost dependenti de cei de…afara….. si , am trait sa-l vad pe Ceusescu înpuscat ca un cîine, mi-ar face, placere si asi vrea sa-l vad si pe Basescu si pe Elena Udrea (Parasuta ) si-ntrega lui clica, la PUSCARIE….si Zegreanu ….este un hotz mîrasv, un pupicurist basist, ordinar mărsav, si mi-e scîrba doar vazand-i fata si cînd i se pomeneste numele…

 13. cel putin pana la terminarea mandatului basescu in complicitate cu ‘prietenii’ va face tot ce vrea , degeaba se fac petitii , sesizari..samd , acum e mai activ decat a fost in pdl …
  noi l-am demis , dar cei responsabili n-au facut nimic ptr a desavarsi procedura de demitere, s-au complacut chiar au coabitat cu dusmanul ..:(( sunt convinsa ca a fost si este o complicitate intre ei !
  eu una sigur nu-i voi vota !!!

 14. demult nu mai suntem o tara normala. dar oare mai stim ce inseamna sa fii normal? sigur ca ar trebui sa fim toleranti si sa invatam sa acceptam si parerea celorlalti dar nu cu pretul pierderii identitatii. si ar mai trebui ceva: CCR-ul ar trebui sa se gandeasca la o judecata dreptata pentru binele romanilor nu pentru binele politicienilor, care si asa sunt o patura ultra-privilegiata 🙂

  o zi frumoasa chiar daca nu mai speram intr-o justitie adevarata 😀

 15. Atunci sa se imbrace amandoi ( Zegrean si Basescu )in tricouri cu inscrisurile pe care le vor si sa stea acasa sau sa mearga la piata printre zarzavaturi nu in institutiile statului pe banii contribuabililor. Ce sa ceri cuiva ceva ce nu are! Halal de asa om. RUSINE!

 16. Eroare grosolana sau Minciuna ???!!!… in afirmatiile Tov.-ului

  /” “”Din câte ştiu eu, în România nu mai închizi pe nimeni. Nu mai închizi demult, de pe vremea lui Stalin, pentru opiniile politice exprimate. Deci, dreptul la opinie, dreptul la cuvânt nu poţi să-l iei nimănui, că-i preşedinte, că-i vlădică, că-i opincă, dreptul la opinie îl are fiecare”, a afirmat şeful CCR.”/

  Din cate cunosc Eu, au fost inchisi pentru opinii politice, oficial pana in 1964 si in mod “mascat”, chiar si dupa !…

  Cata incredere, obiectivitate in apararea “dreptatii”, mai poate prezenta acest individ ???… Te cutremuri !…

 17. Daca si CCR batjocoreste constitutia sau mai bine zis o interpreteaza cum vor favorizind vizibil protejatii mai putem vorbi de democratie? staat de drept? Nici Base, nici CCR nu sint prea constienti de functiile care le detin, de datoria obligatia si atitudinea care sint obligati sa le aiba ocupind asemenea functii! Ori nu isi cunosc statutul profesional ori sfideaza cu nesimtire ori ce valoare in tara care ar trebui sa o conduca democratic.

 18. Astăzi în CCR PSD+UDMR = Majoritate deci afirmațiile basistului Zegrean nu contează .

  Ponta este antirasist doar in campania electorala dupa care ne spune ca subiectul : Jos Basescu! nu mai e de actualitate si ca era doar un slogan electoral.

  Orice subiect privindu-l pe Băsescu și căcăreaza PMP nu are alt rol decât a diminua apariția mesajelor PNL – sigurul pericol pentru ca PSD sa cucerească toată puterea in România .

  • masaje pnl? care mesaje?mesajele lui antonescu va face sa ii pierdeti si pe cei care mai au intentia sa va voteze.

 19. Tocmai ce spunea ca romanii isi merita conducatorii:
  Victor Ciorbea a depus jurământul ca Avocat al Poporului
  Sursa: Antena 3
  Asta care a adus “reforma” de distrugere a tarii in Romania ? Asta sa fie avocatul poporului de care si-a batut joc pe vremea CDR-istilor ? Asta nu-l recunosc ca avocat. Extremistul asta.

    • da, dar “sistemul” nu prea mai tine cont de ce giram noi.s-a perfectionat,a creat structuri supra democratice,chiar si constitutia este “modelata” dupa cerinte europene ca politicienii buni si bine intentionati sau mai putin buni alesi de noi sa fie dirijati ba de ccr ba de justitia “independenta” in directia “necesara”.si “sistemul” este cel mai fericit cand noi suntem cat mai risipiti ca obtiuni politice.nu a convenit “sistemului” deloc,unitatea de la referendumul din 2012 si nici existenta usl-ului.se poate ca in “sistem”,basescu si altii sa fie doar pioni si atat.s-ar putea sa fie protejati si pe viitor pentru activitatea avuta,caci vad ca sunt laudati non-stop pe la licuricii mari si mici.

 20. Va avea el ZEGREANU tricouri “La coast “,”D & G” ,”Adidas”,etc…ca doar la pensia lui de handicap de vedere + venitul exorbitant pentru functia pe care o detine,( -de fapt o incalcare a legii-daca este bolnav )isi poate permite,dar el nu face publicitate acestor firme pentru campanie electorala….Orisicum aceste sesizari catre CCR mi se par o pierdere de timp,intrucat se stie anticipat rezolutia lor atata timp cat pupincuristul (pe Basecu)de Zegrean este Presedintele acesteia.Nu-mi doresc altceva ,decat sa se termine odata cu acest COSMAR_BASESCU !!Sper ca macar atunci sa se faca o DERATIZARE prin care sa piara toata MAFIA BASISTA .Pana atuci “rabdare si tutun “!!Iar la momentul potrivit le doresc romaniilor sa le vina mintea la cap si sa aibe de grije pe cine voteaza.ATENTIE MARE !!Daca va dati seama ca Basescu a furat la drumul mare si a mintit o lume intreaga,Antonescu prin orgoliul lui acoperit cu pene de paun infoiate,isi doreste atat demult sa devina Presedinte ,iar PNL sa ia conducerea incat a devenit un TRADATOR cu un limbaj de mahala si un barfitor.Ori ROMANIA nu are nevoie nici de astfel de oameni.

 21. Zegrean sa traiesti o mie de ani in dosul bisericii !!! Ordinar basist ,!!!!!sa mori in chinuri pana la ultima rasuflare !!!!

     • Aici : “ hei !! fara amenintari si blesteme !
      Nu mai are omu’ voie sa isi scrie oful ? Mie imi vine sa-l scuip cand il vad pa zegrean asta. Daca acele “amenintari si blesteme” erau adresate pe nedrept, intelegeam , dar asa ? Oricum nu pateste nimic, ca justitia este a lui. Face ce vrea, el si cu Basalau. Daca nici sa ne exprimam furia nu mai avem voie, ca sa mai facem ? Sa ne imbolnavim de “ficati”?

     • Astazi, un ventriloc a prestat la Simona Gherghe in emisiune, iar omul avea un program stabiliti, niste vorbe de zis. La un momentdat Simona Gherghe a sarit pe el ca sa nu se mai faca singur “nebun” ca nu stiu ce ii face CNA-ul. Daca asa am ajuns… e clar. Oricum, jalnca prestatie a moderatoarei. Am scris asta ca sa va atrag atentia ca uneori Antenele exagereaza cu cenzura asta de frica CNA-ului.

 22. Romani, Chiombu’ Trebuie Sa Plece De La Cotroceni Pe Scut, Nu Sub Scut!

  Si asta deoarece el nu este altceva decat un cadavru politic intrat in putrefactie din momentul cand a fost uns ca presedinte al Romaniei. Nu sunt specialist, departe de mine gandul de a ma erija in mare cunoscator si interpret al legilor tarii, cu precadere a Constitutiei Romaniei, insa din cat am citit eu, cred ca ar exista o solutie raspuns atat la umilirea profunda a celor 7,4 milioane de romani care l-au sutuit pe Basescul la ultimul referendum, cat si ca dovada ca viitoarea putere prezidentiala si politica a tarii nu mai este dispusa sa repete magariile acestui personaj sinistru care a dus Romania in epoca fanariota prin faptul ca timp de zece ani, sfidand si batjocorind constitutia tarii, el s-a considerat mai presus de lege.
  Bref, despre ce este vorba! Chiombu nu trebuie sa-si termine mandatul in jiltul cotrocenist si sa plece linistit acasa la expirarea acestuia beneficiind, dupa tot raul facut romanilor, de toate onorurile si avantajele oferite de lege fostillor presedinti sau regi ai Romaniei. El trebuie, prin vointa politica si cea populara, sa plece cu coada intre picioare, demis in ultimul moment, tocmai bine fragezit pentru a da ochii cu hoardele deneiste, ca material penal, care sunt convins ca se vor lepada de el ca de satana, pentru a-si scapa fundurile de la o mazilire binemeritata.
  Scenariul care ar duce la acest sfarsit fericit pentru milioane de romani ar consta in organizarea unui referendum de suspendare exact la momentul alegerilor prezidentiale. Din cate am citit si eu prin cele legale, nimicuta nu ar impiedica un astfel de deznodamant pentru dezaxat.
  Argumentele pro, sustinatoare ale unei asemenea reparatii morale, ar consta in recredibilizarea actualei puteri care la un moment dat, fortata de Bruxelles, a batut palma cu dementul, permitandu-i sa ne foloseasca pe post de latrine personale, nu ar mai putea fi invocat nici de americani, nici de stapanii populari europeni ai zaludului faptul ca o eventuala suspendare ar destabiliza politic tara in conditiile externe ale aventurii ruse la nord de granita UE, nu ar solicita cheltuieli suplimentare electorale, altele decat cele de tiparire a buletinelor necesare referendumului. In acelasi timp printr-o actualizare a listelor de alegatori dar si prin expirarea imbecilitatii de prag de participare a 50% dintre alegatori impusa de basinosii de la CC la ordinul sinistrului, exact la momentul alegerilor ar da o palma usturatoare si acestor slugi basiste, care au mictionat pe vointa populara, nemaipermitandu-i basescului sa se implice fara pic de rusine in sustinerea electorala a candidatului propus de el la prezidentiale, ultima lui luna de mandat trebuind s-o mangerieze pentru a-si salva fundul personal si nu pentru propulsarea feselor parasutei la carma tarii. In plan extern o astfel de masura ar demonstra ca nu suntem un pasalac al UE, ci o tara in care demnitatea nationala bazata pe respectarea suveranitatii nationale, a mandriei de a fi roman si in care repunerea valorilor patriotismului si democratiei in drepturile lor firesti au invins in final in fata cosmarului national trait sub regimul unui dement. Pe de alta parte, in lupta pentru prezidentiale, am vedea si adevarata fata a politicii PNL, condusa la dezastru de Crin Antonescu, politician care sustine ca nu are nicio intelegere cu belzebutu’, motiv pentru care parlamentarii liberali, in fata unei astfel de inititative de suspendare, vor fi fortati sa-si arate adevaratele intentii in ceea ce-l piveste pe Basescu. Daca vor vota impotriva suspendarii, aranjamentul cu acest accident politic ar fi clar precum cristalul, iar electoratul le va taxa drastic candidatul la prezidentiale.
  Sunt convins ca in sustinerea unui astfel de demers parlamentar s-ar agaja si oamenii lui Blaga, lider ce se pare ca incepe sa vada de interesul propriului partid si mai putin de pupat curu’ basist.
  Din antepronuntarea de astazi a presedintelui CC, Zegrean, referitoare la sesizarea guvernului cu privire la participare nerusinata a chiombului la campania electorala, este clar ca nicio alta masura, oricat de legala si logica ar fi ea, nu poate fi luata impotriva schizofrenicului atata timp cat C.C. intr-o obedienta jalnica fata de arendasul din deal se substituie oricarui alt for decizional legislativ din Romana basita.
  Acest umil jurist consult de C.A.P. ajuns prin dictat prezidential sa se joace cu soarta si vointa a milioane de romani, intr-o interventie de-a dreptul penibila, in care slugoiul dovedeste ca nu cunoaste nici macar limba romana, confundand un tricou purtand un slogan clar electoral cu care romanii sunt indemnati sa voteze partidul de buzunar al Basescului, PMP, cu un tricou purtand numele firmai producatoare, motiv pentru care nu vede nicio neregula in gestul chiombului, prin aceasta antepronuntare strigatoare la cer ne-a transmis clar faptul ca cel putin presedintele CC merge pe mana impostorului pana la capat.
  Zegrene, pe tricourile respective scria Vote for PMP, in niciun caz “Addidas Torsion-daca vrei poti!” Nu ne mai lua de prosti si incerca sa taci cand vorbesti pentru a nu-ti confirma public imbecilitatea!
  N.A. Rog pe eventualii cititori ai acestor randuri sa vina cu sugestii referitoare la aceasta posibila suspendare moral reparatorie pentru un popor intreg deoarece, dupa cum am arata, nu stiu daca legal ea este posibila.

  • Genial demersul(in forma si continut) d-le Marcus, asa ca il sustin intocmai. Din pacate, pampalaii/impotentii/nesimtitii pe care i-am votat sub sigla USL, sunt alaturi de dementul basila si nu vor face nimic. N-au facut atunci cand poporul l-a demis la referendum, dar ei in loc sa rezolve doar unele formalitati, l-au reabilitat inclusiv prin pactul de coabitare. Asa ca ne amagim degeaba.

   • faci abstractie de “lucrarile” ccr-ului.vroiai sa se faca ponta “inlocuitorul” lui zegrean sau ce?

 23. acestui personaj “important” ii lipsesc pantofi noi ,un tricou cu pmp si un sicriu la mina a doua…

 24. Zegrean confundă termenii și nu ia în calcul obligațiile constituționale ale președintelui de a fi arbitru nu jucător .

  Dreptul la opinie politica nu este egal cu dreptul de a exprima public păreri partizane adică dreptul de a face propaganda .

  Adică opinia unui președinte și-o exprimă în cabina de vot sau în familie nu în public la Cotroceni.

  A FACE PROPAGANDA PMP PE BANII PUBLICI LA COTROCENI ESTE PENAL

  A FACE PROPAGANDA FOLOSIND FUNCTIA DE PREMIER ,PE BANII GUVERNULUI FOLOSIND MASINI , SPP ETC IAR ESTE PENAL

  La tribuna prezidențială este arbitru , mediator nu jucător caci odată ales devine președintele romanilor nu președintele PMP

  • bani de transport o mai avea psd-ul dar spp-ul este obligat sa umble dupa ponta oriunde si oricand cat este in functie si inca un an dupa aceea.asa ca aici nu ai nimerit-o.

 25. “Zegrean batjocoreste si milioane de oameni care au votat la referendumul din Iulie 2012 pentru demiterea lui Basescu, scrutin al carui rezultat a fost manipulat in mod grosolan de CCR.”

  Si voi batjocoriti in mod repetat si mai multe milioane de romani ( cu toti vii ) care au votat in 2009 pentru reducerea numarului de parlamentari si parlament unicameral.

  Si acesta este un referendum care a fost validat si nu a fost pus in aplicare. Daca va preocupa atat de mult romanii si votul lor de ce nu va indignati domnule Radu Tudor?

  Si daca jurnalistii de la Antena 3 au voie sa spuna orice in virtutea libertatii de exprimare, de ce nu ar avea oricine dreptul sa o faca? Din nou dubla masura. Fiecare om are dreptul sa aiba optiuni politice si este liber sa le exprime public.

  • exista categorii profesionale care n-au dreptul sa-si exprime opinia politica in public si sa faca partizanat sau campanie politica. dvs fiind analfabet dpdv constitutional, aveti opinia pe care o expuneti. succesuri !

 26. acum e aceeasi indignare ca de obicei.A fost la fel de fiecare data 2-3 zile si pe urma nu mai zice nimeni nimic uitand ca aceste abuzuri comise de oricine vreti puteau fi oprite de 2 ani de cand este o majoritate care lupta cu basescu si cu sistemul lui.Vinovatii sunt si cei care accepta aceste lucruri .Daca cei ce lauda cum se lupta zi si noapte faceau ce trebuie acum nu mai era nici basescu nici o parte din sistemul lui cel putin.Asa ca sa vedem si vinovatii acestei situatii nu numai actorii .

 27. cum sa avem pretentie la stat de drept ?????? cind cei care ar trebui sa vegheze la asta sunt deformati, sunt cei care vegheau la respectarea legii in timpul comunismului, cum sa mai avem vreo speranta, si surprinzator f f multi tineri au impresia ca asa e bine.

  • asa au inteles si tinerii ca legile trebuiesc respectate doar de cei pe care nu ii agreaza si nu de ei.

 28. Daca tot a facut A 3 un demers catre CCR si e de presupus raspunsul acestora de ce nu face tot A 3 o… ceva o… informare catre presa internationala la care sunteti parte importanta sau catre parlamentul european . Asta pentruca vedem bine ca politicienii se tem , se tem de orice fel de demers care ar atrage atentia “”cuiva “” asupra lor insisi.Cred ca .. am putea face si noi ca “”cetateni EUROPENI”” Va rugam sa ne explicati daca se poate asa . Pentruca trebuie sa luam atitudine cumva . In strada am stat iarna trecuta , la vot am iesit in vara lui 2012 pe ici pe colo ne mai spunem parerea , pe diverse retele si blog-uri , dar se pare ca nu e suficient. Va rugam sa nu incetiniti ritmul de “”trezire”” al romanilor. Va multumim pentru tot si va uram putere si intelepciune.

 29. Pentru toate porcariile facute de CC,de procurori,de judecatori exista o explicatie, vorba lui Leana,aceea ca li se permite pentru ca asa se manipuleaza electoratul.Daca totul era normal ponta ce discurs mai avea la alegeri?Stie cineva ce programe au in dezbatere cei de la psd pentru alegeri ?Totul se rezuma la lupta contra lui basescu ,da mai usor asa sa nu faca valuri ca sta cu gura deschisa si intra apa in gura.Dupa ce face o gramada de favoruri lui basescu , vine si spune ca se lupta de mama focului , de nici timp sa respire nu mai are.Cum se numeste asta?Stie cineva?

  • si basistii si pnl-istii ce au de transmis elecroratului decat vrajeli anti ponta si anti psd,pericolul partidului stat(care scapa de santajul basist),coruptia lui ponta si a baronilor si alte trasnai?pai mai “inteligentilor”,cu basescu al vostru,daca astia de la psd in frunte cu ponta sunt corupti,de ce nu sunt in puscarie,caci mai stim si noi cine pastoreste prin justitie si ala nu este ponta?pentru ca totul este minciuna de propagandisti,basismul este disperat.

 30. Votul final din cadrul şedinţei de marţi a Camerei Deputaţilor vizând solicitarea ministrului Justiţiei cu privire la încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu nu a mai avut loc din lipsă de cvorum.

  Din cei 209 deputaţi prezenţi la începutul şedinţei, în sală se mai aflau 130 în momentul votului………………………………………………….cum e?Sunt vinovati numai unii de situatia in care ne aflam?

 31. Și tonticul Ponta vrea să ducă la CCR,demersul A3…Iulia Motoc,aspazia Cojocaru și Augustin Zegrean,3 din rușinile acestei Constituții,repulici și popor!

 32. “Judecătorii Curții Constituţionale nu pot veni la serviciu cu tricouri, la fel e şi la ambasadori. Există categorii care nu au voie să facă campanie electorală, aşa cum sunt judecătorii, ambasadorii, prefecţi. Există nişte categorii clar prevăzute de lege şi Constituţie. Prin această sesizare vreau să fie clar că preşedintele şi alte categorii ce ocupă funcţii publice nu au voie să facă campanie electorală. Guvernul organizează alegerile nu are voie sa facă campanie electorala. Sunt convins că aceasta campanie se va desfăşura cu respectarea legii. Seful statului trebuie să fie echidistant, si uita de legea constituției”, a spus premierul Victor Ponta. – See more at: http://www.dcnews.ro/ponta-ii-da-replica-lui-zegrean_442724.html#sthash.bbnBQdLI.dpuf………………………………………………………………………………..I-a dat replica lui zegrean, l-a facut KO.

 33. daca a fost pensionat medical pentru a nu isi obosi ochii, nu ar trebui schimbat fortat din functie? banuiesc ca, tocmai ochii ii foloseste la serviciul pe care cu dezonoare il reprezinta. Ministerul Muncii nu are nimic de zis referitor la aceasta problema? nu este o incalcare a legislatiei?

  • si el este de neatins ca si basescu.asa constitutie ne-a dat europa si romanasii au votat-o fara sa gandeasca,ca de obicei.

 34. Domnule Radu Tudor!!!
  Indivizii ca acest Zegrean sunt numiti”Putori Mioritico-Damboviteni”!!!Cred ca parlamentul este vinovat de intreaga mizerie si Punta ,coabitantul de serviciu, este bomboana de pe varful maldarului de balega aburinda!!!!Nu exista cuvinte suficient de cuprinzatoare sa pot exprima decent scarba fata de sfera politica!!!!Aceste putori tapeteaza institutiile si in urma lor totul este stupid,penibil si absurd!!!!

  • daca o s-o lasi mai moale cu turtzul o sa realizezi ca baliga aia aburinda este lasata la voi de ala din ungaria, de l-ati adus sa se dea cu calul.stupid si penibili,stupizi si penibil.

 35. @Geo
  “din decembrie 2012 si pana acum, majoritatea parlamentara trebuia sa modifice mai multe legi care permit abuzuri…Nu in ultimul rand, ccr sa nu mai fie alcatuita politic, ci de profesionisti: componenta sa fie realizata de Academia Romna, Facultatea de drept, CSM si Inalta Curte de Casatie si Justitie si Avocatul poporului.”

  Hai sa radem. Tampiti ar fi astia de la PSD, sa renunte in a numi judecatori la CCR, exact acum, cand au ajuns la butoane (majoritate parlamentara, in curand si presedentia)

  Cati ani aveti? Mai credeti inca in Mos Craciun?

  • se pare ca voi credeti in povesti cu zane si pitici.pai mai flacai,cum sa modifice ponta si parlamentul ceva cand ccr blocheaza tot,chiar si modificarea constitutiei.cei de la ccr dicteaza in tara asta la comanda “prietenilor”si tot asa va fi.de doi ani invartiti niste ascuzatii aiurea dar de gandit nu aveti timp sau ce?

 36. Ponta si Basescu sunt in sarbatoare, Chevron a început oficial forajele în România. Toti tutarii neoliberali ai corporatiilor controlate de serviciile secrete americane sunt in delir de fericire exhaustiva.

  Dragi votangii, PSD si Basescu va ureaza din partea guvernului USA sa votati bine indiferent pe cine ca oricum sunt toti controlati de ei.

 37. Sint de acord cu Adrian Ursu, Parlamentul trebuia sa depuna sesizarea la Curtea Constitutionala si nu Guvernul în legătură cu implicarea preşedintelui Traian Băsescu în campania electorală…Despre acest personaj sinistru, Augustin Zegrean, mi-e greata sa vorbesc…

 38. Atit ponta cit si basescu au avut dreptate, ucraina a intrat oficial in razboi civil. Trebuie observat pina unde au americanii (si subordonatii lor rusi) interesul politic-financiar ca acest razboi sa depaseasca granitele si sa se extinda.

 39. inca o dovada ca nesimtitirea si cretinismul e la loc de cinste. Halal presedinte retardati parlamentari. CCR e un cuib de mitocani ce sfideaza legea fundamentala.

 40. Adevărul este că celor care au majoritate parlamentară și celor din guvern, le tremură și chiloții de frica lui băsescu.
  De aceea nu fac sau nu modifică nici un fel de lege care ar putea pune lucrurile pe un făgaș normal
  .
  De aceea I se permite unui om pensionat cu handicap grav de gradul 1 care practic are nevoie de însoțitor să aibă o așa funcție înaltă în țara asta.

  Acești oameni care acum sunt la putere ,care au ajuns să cîștige detașat uită că au ajuns acolo din cauza nemulțumirii populației, care a ieșit de fapt la vot pt. a scăpa de băsescu și nu pt. meritele lor personale.

  Au făcut promisiuni ferme că îl vor da jos pe băsescu, că vor face ordine în instituțiile statului ,că vor face , că vor drege — bla, bla bla și totul n-a fost decît o mare înșelătorie.
  Acum stau și numără zilele și săptămînile pînă va pleca băsescu din funcție pt. că nu îndrăznesc să facă nimic DIN LAȘITATE …SAU PT.CĂ ȘTIU CĂ SUNT LUAȚI ÎN VIZOR PT. CELE CE AU COMIS ÎN TIMP ȘI DE CARE SERVICIILE ȘI BĂSESCU EVIDENT AU AFLAT. Deci cred că mulți dintre ei sunt șantajabili .
  Întrebarea este –DE CE TREBUIE SĂ SUPORTĂM TOȚI DIN CAUZA UNOR LAȘI ȘI MINCINOȘI?

  • pai au vrut sa schimbe pe la constitutie si ccr a respins ce era mai important,le blocheaza dupa cum doreste basescu, ca tu in marea ta “intelepciune”,in loc sa susti guvernul si pe ponta ca sa schimbe ceva ii injuri si te iei dupa antonescu care acum umbla dupa cai verzi caci alceva nu mai stie.acum cred ca nimeni nu mai doreste vreo schimbare visand fiecare doar sa mosteneasca sistemul odios dar tot basescu il va dirija daca nu este curatat de basism.asta era rolul usl-ului dar asa…care apuca.

 41. What’s up Doc? Pai cand eu am sustinut alegerea judecatorilor CCR prin vot direct, la fiecare 4 ani si organizarea CCR pe principiul reprezantarii regiunilor istorice prin cate un judecator – mi-ati ras in nas. E poftim… Poate in sfarsit se intelege odata pt totdeauna ca, (sorry pt kaka – da’ ma trece) Constitutia este a poporului si nu a politicienilor, incat sa-si numeasca ei pilele la CCR. Pan’ atunci mai luati un morcov 🙂

 42. Fierbe sangele, varsa bila, pocneste tata(sanu). Asta este! Dar si cand nu va mai fi! Pana atunci rabdam si ne rugam. Sa traiasca si sa vada. Cu ce?

 43. Este evident ca Bashescu a incalcat Constitutia prin IMPLICARE EFECTIVA in campania de sustinere a PMP. Acum nu este vorba doar de o OPINIE ci de implicare fatisa, directa, repetata….
  Daca Zegrean va da o decizie care-l scoate pe Bashescu nevinovat de incalcare flagranta a Constitutiei inseamna ca insusi Zegrean si toti judecatorii CCR pot face campaniei electorala.
  Rusine sa-ti fie Zegreane !

  • daca este voie orice pai atunci sa ii revoce parlamentul pe stimabilii si sa numeasca altii.sa vedem atunci unde mai contesta basistii.

 44. S-a facut mult caz de pensia sau de boala dlui Campeanu, sotul doamnei Mariana Campeanu. Dl. Campeanu nu produce prejudicii nici unui roman.
  Despre boala lui Zegrean nu se vorbeste? Are certificat de handicapat. Este normal sa ocupe o astfel de functie? Romania asta a ajuns chiar bataia de joc a handicapatilor? Nu mai sunt magistrati care sa poata fi presedinti la CCR? Nu ia nimeni nici o atitudine in acest sens? Daca omul este bolnav, sa stea acasa, mai ales ca are si o varsta matusalemica.

 45. Atatea cozi de topor sunt in tara asta, incat daca nu esti echilibrat te paste spitalul de nebuni. Mai apare si cate un postac ,,inteligent” care afirma ca Zegrean cunoaste Constitutia si, vezi doamne, sa-i acordam credit absolut! Da, ar trebui sa o cunoasca, dar sa o aplice corect doar votand, nu sa se antepronunte.

 46. E o rusine acest zegrean.Dar e si o rusine pentru noi ca toleram asemenea exemplare inca in functie.
  Daca am pune presiune pe autoritati, multe legi s-ar schimba.Si multe persoane si-ar pierde scaunul.

 47. Legile fundamentale au clar lacune si trebuie corijate IMEDIAT altfel vom avea astfel de discutii non-stop iar dreptatea va continua pt unii sa fie muma si pt altii ciuma. Ia sa scrie in Constitutie si in alte legi ca daca unul ca Zegrean face ce-l taie capul pe acolo nu doar ca e tras la raspundere dar isi pierde si functia si pensia. Oppss, atunci sa vezi vigilenta! Asa, cat timp banul curge, pensia curge, nimeni nu poate sa-i faca nimic, pai in conditiile astea e Dzeu. La fel ca Basescu. Daca si DNA poate face ce vrea (ilegal vreau sa zic) si nimeni nu pateste nimic atunci mai avem un Dzeu. Samd. Si traim intr-un timp al mitologiilor unde avem zei precum Zegrean, Bashinean, Koveshean si alti ciumpalaci cu salarii si pensii nesimtite (sa primesti si 5 lei fara sa prestezi un serviciu util celui care iti da banu’ inseamna sa fii nesimtit).

 48. “Spune-ti (?) va rog ca Presedintele nu poate fi suspendat in ultimele 6 luni de mandat.” Dincolo de gramatică,unde aţi citit chestia asta? Că Zegrean îşi afirmă caracterul infect şi incopetenţa, flituind 7,4 milioane de cetăţeni români în frunte cu Guvernul României şi al său premier, iar “cârlanul” încasează cu stoicism, este un alt aspect. După părerea mea sesizarea CCR este o mişcare politică bună, poate singura reacţie fermă de până acum. Că CCR se va pronunţa în 21 mai că este sau nu este un conflict de natură juridică, nu ştiu, dar pot să bănuiesc. Aştept pronunţarea!Până atunci, mai recitiţi art.95 din Constituţia României!

  • De unde am scos asta? Ca jurist de vaza ar trebui sa stii ca nu se ia in discutie numai un articol din Constitutie ci toata varza numita Constitutie impreuna cu Legile care stabilesc modul de organizare a alegerilor in Romania inclusiv cele anticipate. O alta varza si acolo. Nu de alta dar toate legile din Romania sunt facute in asa fel incat sa poata fi calcate in picioare fara probleme. Cred ca stii definitia legii: “Legea este o bariera pe sub care trec cateii, peste care sar dulaii si in care se opresc bulaii”. Asa ca daca te duci la articolul citat de tine si vezi ce termene trebuie respectate pentru suspendare in Parlament, decizia CCR de validare sau invalidare a suspendarii, durata mandatului provizoriu al celui ce preia mandatul pe perioada suspendarii, durata maxima de organizare a noi alegeri si mai citesti si modul de organizare a alegerilor prezidentiale din Legea Alegerilor unde sunt stipulate termenele in care trebuie sa se stabileasca data alegerilor, la termen sau anticipate, vei constata daca esti jurist ca am dreptate si nu este altceva decat o lovitura de imagine a coabitantului 2, coabitant care isi putea suspenda partenerul de coabitare foarte simplu din 2012 pana acum daca chiar isi dorea sau isi doreste asta. A avut suficiente motive si dovezi sa faca asta atunci cand se putea. Asa ca pofta buna cand iti mananci diploma de jurist, daca ai asa ceva, si ramai doar la statutul de lingvist. Cu acea greseala ai dreptate.
   PS: Nu stau acum sa iti insir toate legile si articolele care se pot aplica in aceasta situatie dar le poti gasi singur mergand prin verzele nimite Constitutia Romaniei si Legea 370 privind Alegerea Presedintelui Romaniei. MARETIA DREPTULUI DIN ROMANIA! sa citez un personaj sinistru al carui nume imie ste scarba sa il pronunt!

  • Si inca ceva inainte de a te apuca sa mananci diploma de jurist. Cred ca ambii coabitanti rad in hohote acum si sunt convins ca in prealabil au avut o discutie de genul:
   Coabitantul 1: “Alo! Victoras? Vezi ca maine ies pe plaja cu nevasta si cu Nuti. O sa iau pe mine si un tricou cu PMP sa nu ma arda soarele! Asa ca fii atent ce faci ca nu le-am mai oferit romanasilor circ cam de mult. Doar niste firimituri in ultima vreme”
   Coabitantul2: “Gata sefu’! Am inteles! iesiti pe plaja cu tricoul si am eu grija dupa aceea. Daca nu aveti tricou cu mar va dau eu unul imprumut!”
   Coabitantul 1: ” Dar ai grija Victoras! Nu faci circ doar pe la Antene! Trimiti ceva si la curte ca de data asta fii linistit, nu te mai parasc la Baroso!”
   Coabitantul2: ” Nicio problema sefu! Merg si acolo sa fie circ pana la capat!”
   CIRC SI PAINE! ASTA SE OFERA ROMANILOR DE CATRE AMBII COABITANTI!

 49. Fire-aţi ai naibii cu coabitarea voastră mincinoşilor! Tot aruncaţi vina pe ceilalţi, mi se pare că tot voi PSD-UNPR-PC sunteţi mînă-n mînă cu scăunarul număru 1 al ţării!!!
  http://www.antena3.ro/romania/declaratie-incredibila-avem-40-000-de-militari-care-au-fost-in-afganistan-i-irak-rusia-nu-a-mai-252390.html
  ,,Președintele Traian Băsescu a afirmat marți că armata Rusiei nu a mai fost în război de când a părăsit Afganistanul, pe când România are 40.000 de militari “foarte bine instruiți” care tocmai și-au terminat misiunile în Afganistan și Irak, însă a precizat că pentru țara noastră nu este “niciun risc de război”, informează AGERPRES.”. Am impresia că habar nu are pe ce lume trăieşte! cum sunt 40.000 de militari???, poate că atîţia au trecut ca număr, dar, majoritatea dintre ei au fost plecaţi cel puţin odată şi maxim de 4 ori(mulţi au fost în Afganistan sau Irak de 2-3 ori). În plus, îşi doreşte război omul ăsta!!! Incredibil!!!

  • iar te repezi ca in frageda tinerete.aici este vorba de ce capacitate ti se cere din partea aliatilor si nu de intentia de a ataca rusia.multi vocifereaza ca noi stam impasibili sa vina sa ne apere ei.trebuie sa ne facem si noi reclama cu ce mai avem.daca nu se furau miliarde alta era situatia.dna-ul a umblat dupa piticii si termopanele lui nastase in timp ce se devalizau miliarde.acum va da plevusca sa fiti fericiti.

 50. Toata familia are tricou basist. Fetita cea mare purta un astfel de tricou cand cu suspendarea lu’taticu’. Tata zice ca micuta are 5000 de euro lunar sa-si plateasca creditul. Dar ce mananca? Cu ce-si plateste plimbarile? Concediile? hainele si bijuteriile de firma? Masinile? Intretinerea? Vreau si eu reteta succesului de milioane !

 51. Radule, NU se poate sa nu mai vb. pina in 15 noiembrie 2014 de Basescu ,Zagrean,Udrea & comp.
  Nu exista si … “basta” sau
  puneti stirile pe banda de jos a tv … serise negru pe alb sau galben.

  Cu stima.

 52. Aduceti ambulanta si psihiatrii pentru basau interlopul. Spune ca Ponta incalca rau Constitutia.

  • basescu a luat-o rasna definitiv.de la presedentie spune ca va face campanie impotriva psd-ului ca opozitia este cam slaba.pai nu mai urla ambasadele acum, dar presa aia mare si importanta din europa,smecherasii aia de publicau tot felul de rahaturi prin marile si grozavele fituici merkeliste?dar rahatoii nostrii de dreapta ce mai guita acum?daca facea iliescu asa ceva umpleau bulevardele.probabil isi pastreaza fondurile pentru alte actiuni mai la toamna.

 53. Ma mir ca d-l V. Ponta din nou incearca sa ne prosteasca cu suspendarea suspendatului demis, pe care l-a salvat si reabilitat, prin ceea ce a facut inainte si dupa referendum, dar mai ales prin pactul de coabitare, pe care inca nu l-a denuntat. Referitor la decizia CCR, aceasta curte absolut neconstitutionala, va spun eu ca nu va da o decizie clara in termenul optim, ci va amana fie decizia, fie aplicarea ei, pana dupa alegerile europarlamentare. Va mai dau un posibil raspuns, a cetei lui Zegrean ” Presedintele nu are voie sa faca, campanie electorala , in afara perioadei legale”. Ce veti zice de aceste asa zise raspunsuri ? Doar traiasca coabitarea !

 54. Tuna si-i aduna . Uitativa ce priviri au ! base , zegrean ,ungureanu , dupa cum preivesc asa conduc , numai cum trebuie ,nu ! Toti basistii sunt rusiunea Romaniei. Basistilor, nu meritati nici numele sa fie scris cu litera mare !

 55. la pirnaie cu bestiile basiste, la jilava in canal la ocna, ne-au distrus viitorul bestiile portocacalii basiste ueeeeeeeeee de la popor 7.5 mil va da malahiee basistilor mueeeeeeeeeee

Leave a Reply