Mihai Gâdea a prezentat în emisiuna Sinteza Zilei cum o ironizează tinerii liberali pe Viorica Dăncilă. Realizatorul a ridicat și o întrebare dacă PNL chiar vrea să se sinucidă politic.

Tineretul liberal a transmis niște mesaje șocante din care reiese că obiectivul lor… este să facă mișto de Viorica Dăncilă, nimic altceva. TNL a lansat un ghid de nesupunere civică pentru “generația Y și Z”. “A spus-o și Iohannis: haideți în politică să facem mai mult și mai bine. Decrețeii nu vor reuși”, se arată într-unul dintre mesajele Tineretului Național Liberal.

Tinerii din PNL au un mesaj și pentru cine vrea să plece din România… “Vrei să emigrezi? Cine mai rămâne să facă mișto de Dăncilă? Generația decrețeilor nu e funny”. Culmea este că și PNL, ca oricare alt partid, este plin de decreței… dar poate mulți dintre ei au senzația că decreței înseamnă PSD-iști.

Iata ce a scris deputatul PNL Adriana Saftoiu :

… imi cer iertare de la generatia “decreteilor”. Eu stiu ca a fost generatia copiilor care a suportat cea mai dura perioada a regimului ceausist. Sunt “decretel 1967”, prima, cand banana era cel mai scump desert pe care il primeam, invatam in trei ture si seara ne faceam lectiile la lumina lampii. Seara de seara, cate doua ore se oprea curentul ca sa plateasca regimul datoria externa. Sa intri la facultate era o adevarata competitie si te bucurai daca parintii iti puteau plati o tabara la Costinesti. Mi-e jena de lipsa de cultura a tinerilor mei colegi si cu multa ingaduinta va cer sa nu judecati PNL prin prisma acestei campanii.

 

5 COMMENTS

  1. Cine e idiotul care alimenteaza lupta asta intre generatii ? Doamna Saftoiu are dreptate, nu numai decreteii au dus-o greu in perioada ceausista a anilor ’80-’89, ci toti cetatenii Romaniei, cu certitudine asta ne-a unit in acei ani.
    Toate aceste aberatii scrise de niste frustrati, inconstienti si plini de ura, nu duc la nimic bun, aduc grave jigniri parintilor si bunicilor acestora si tuturor, care au avut o singura vina, s-au nascut intr-o epoca a razboiului si a prigoanei comuniste.

  2. PNL s-a sinucis demult, acum e ținut sub respirație artificiala, dar ar fi interesant sa vedem o operație de rebranding (spoire de morminte) venind tocmai din partea aripei “băsiste” care le-a dat lovitura de gratie—deci, un bravo sincer pentru “spoitoarea”Adriana Săftoiu! Iar dac-o pătește cu Orbán fiindcă s-a abătut, cerându-si scuze, de la linia “parului” —stabilită de el însuși, ca șef al partidului—o sa-i mai dau o runda de aplauze. Deși nu e exclus ca Johannis sa urmeze tactica predecesorului și sa-l pună pe bărbatu-sau in capul SIE, din nou, ca s-o liniștească; atunci chiar ca se duce naibii rebrandingul inteligent și rămâne numai publicitatea tâmpită de tipul celei făcute de dra “liberală” sus citată sa cânte pe mormântul partidului istoric.

  3. Un om inteligent il face si pe dusman sa il iubeasca (dresor de omeni). Daca nu ai doctrina si ce oferi atunci te manifesti in halul asta. Viitorul se vede din fasa. Acesti oameni vor fi viitorii basescu dragnea, orban dancila.nuti mazare…..si alti utcisti fsn Tinerii de partid sunt angajati sa stea prin subsoluri si sa arunce venin pe retele. Verificati la toate partidele si o sa gasiti toate subsolurile amenajate cu servere si incaperi unde tineretul socializeaza si este platit de firme de partid care se ocupa de publicitate.Tineretul politic adevarat este minoritar. Criza locurilor de munca ii impinge acolo . Este singurul loc unde nu vor pute inlocui angajatii romani cu angajati din tarile mai sarace decat Romania.Toate partidele sunt in halul asta . Violenta partidelor impotriva romanilor se vede din anii 50. Acum se manifesta violent. Toate alegerile dupa 1989 au fost castigate de o minoritate politica completata cu minoritatile etnice. Majoritatea nu a fost la vot ca manifestare impotriva politicilor comuniste promovate de partide (infirmat de statistica servila si propaganda). Daca Pascu are repetentii lui de ce nu ar avea si Orban si chichirau. deviza veche rasuna pe 8 mai asa: repetenti din toate tarile uniti-va! Sau: dormi in pace tara deputat te face!

  4. In crasa lor incultura, asa zisii tineri liberali nu au facut altceva decat sa-si jigneasca parintii. Doamne ajuta si scapa-ne de prostie!

    • De v-ar asculta ruga, am scapa de psd-alde, de idioti, infractori si toata pegra adusa la suprafata de ei. Poi aiasta nu e ce urmareste RT.

Leave a Reply