Arhitectul Mihai Prădatu nu s-a sinucis, a spus fostul director al Ocolului Silvic Valcea, Gheorghe Deaconeasa, în direct, marti la “Sinteza zilei”-Antena 3, unde a vorbit despre dispariţia neaşteptată a omului cheie din dosarul Elenei Udrea.

“Mihai, începând din 2010, a intrat în nişte afaceri dubioase cu nişte oameni, cu nişte demnitari din PDL, persoane importante. Mihai nu ştia nici valoarea exactă a pârtiei de schi pe care o proiecta“, a spus Gheorghe Deaconeasa, la Antena 3, arâtând că, printre cei din PDL cu care a intrat în contact se numără: Gheorghe Nastasia, fost secretarul general al Ministerului Dezvoltării Regionale, fostul consilier Ioan Mihăilă, fostul asistent al Elenei Udrea, Breazu Liberiu Tudor, şi Stănescu Surdu Ionuţ.

“Mihai mi-a spus că e foarte hăituit şi că a fost băgat la înaintare de oameni din anturajul lui şi de oameni în care a avut încredere“, a mai spus Deaconeasa.

Aflată în platoul emisiunii, sora lui Deaconeasa, Gabriela Man, a povestit la Antena 3 de unde a plecat interesul PDL-ului pentru terenurile din Voineasa şi cine a facilitat afacerea cu pârtiile din zonă.

“Interesul PDL-ului pentru zona porneşte din 2004”, a spus Gabriela Man, care a povestit că familia sa intenţiona la acea vreme să deschidă o pârtie de schi, pe terenul propriu, proiect în care era implicat şi arhitectul Mihai Prădatu.

Domeniul schiabil de la Voineasa, o ţeapă dată bugetului de stat

Gabriela Man povesteşte că a fost abordată de oamenii lui Gheorghe Flutur, care l-a trimis pe avocatul Bogdan Tudor să le ceară un teren de patru hectare şi o anumită cantitate de material lemnos.

“Am refuzat”, a spus Gabriela Man, arătând că toţi cei implicaţi, inclusiv Mihai Prădatu, au fost supuşi unor presiuni şi hărţuiri continue.

“Fratele meu a rezistat pentru că are două feţite foarte mici”
, a spus Gabriela Man.

11 COMMENTS

 1. Cineva spunea, citez din memorie: daca nu e sange nu e mafie. De asta data avem si sange avem si mafie, iar mafia se duce pana-n varful puterii.
  Asta cu “domeniile schiabile”e incurcata rau. Odata ca de acolo se “trag” cantitati imense de material lemnos, cineva pune mana pe un teren iar, altii fac o investitie in instalatiile pe cablu si multe altele.
  Mai sunt multe de aflat ce faradelegi s-au comis in ultimii 10 ani si nu numai.

 2. Am văzut emisiunea de aseară şi mi-a lăsat un gust amar. Nu ştiu şi nu cred că pînă acum nu aţi simţit pe pielea voastră psihoza morţii prin orice metodă posibilă, mai ales cînd pe ascuns sau minţit eşti folosit în anumite scopuri, apoi toţi se debaresează de tine şi nu mai ai pe nimeni alături care să te înţeleagă şi cu care să comunici strict pentru dreptate, vedeţi cum şi cîtă dreptate se face cu succes în România! Şi încă e începutul! Mai vedem ce va urma!
  E PSIHOZA DE A SCĂPA DE INCOMOZI ŞI DE CEI CARE ÎNCĂ MAI VOR DREPTATE! Chiar dacă s-a sinucis, nu a fost cu voia lui sau din inconştienţă! Făptuitorii şi complicii la măgării sunt criminalii!

 3. Nu am crezut niciodata ca ajuns MAFIA SI IN ROMANIA dar ,prin UDREA care nu isi aduce aminte de ”SPETA” arhitectul a fost omorit cu singe rece,POATE DIN ACEST MOTIV JUSTITIA INDEPENDENTA PRIN ZEITA DREPTATII DE LA ”DNA” ca sa se simplifice anchetele sau” SPETA??? ” au lasat-o libera pe PARASUTA DE UDREA SI PE CICI BREAZU ACEASTA ERA MISIUNEA LOR ARHITECTUL TREBUIA ELIMINAT
  Asti chiar ne cred PROSTI ?
  E clar acest PION INCOMOD A FOST AJUTAT SA MOARA
  P.S . Miine,poimiine vor sari in aer soselele ca in Sicilia SI IN ROMANIA???CUMPLIT

Leave a Reply