Catastrofal personaj, pe mâna caruia PSD a dat soarta economiei romanesti…

Ministrul propus al Economiei, Dănuţ Andruşca, a enumerat, luni, după ce a fost validat din comisiile de specialitate din Parlament, câteva priorităţi, însă, la întrebările jurnaliştilor despre modul în care le va pune în aplicare, el a evitat să răspundă – ”este trecut în programul de guvernare”.

”Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru dezvoltarea economiei româneşti, dar un rol important va avea pentru… în cadrul economiei… Îmi cer scuze că sunt emoţionat. O a doua propunere şi susţinere din partea mea va fi pentru crearea de noi locuri de muncă, dar noi locuri de muncă mai bine plătite”, a spus după audieri Dănuţ Andruşca.

Jurnaliştii au întrebat cum va crea noi locuri de muncă, Andruşca a indicat sec: ”Este trecut în programul de guvernare. Nu vreau să intrăm în detalii”.

”O a treia viziune este pentru susţinerea tuturor producătorilor”, a continuat Andruşca citat de Mediafax.

Mai multe agentii de presa au relatat despre impresia jalnica pe care Andrusca a facut-o la audierea din Parlament. Unde a primit totusi votul din partea coalitiei PSD-ALDE.

 

 

10 COMMENTS

  1. Doar atat: ” … Domnilor de astazi sa va apuce frica … “.
    E valabila si celor din opozitie, care numai opozitie nu fac si n-au nicio viziune, alternativa.

  2. Cand o sa recunoasteti ca acestia au fost catastrofali de la inceput? Si-au batut joc de Romania de cand au pus mana pe putere!

  3. Asta e numi prin compensare,sa il si faca de ras in fata alegatorilor. Ma gandesc ca aceste numiri din zilele astea,sunt motivul perfect pentru ca PS-Alde sa urmeze calea PNTCD-ului! Sa nu se bazeze pe fdelitatea alegatorului,au demonstrat fidelitate,vor primi ce ofera!
    In momentul de fata si chiar la alegerile din 2019 se va repeta perioada iliescu,poporul e destabilizat si vor vota pulberea! Orice partid va fi infiintat,exclus USR-ul si care va convinge va fi votat!

  4. Niste papiţoi care vor fi la comanda unor smecheri unsi cu toate alifiile. De asta sunt pusi tot felul de inepti in functii de decizie, vor fi doar de fatada.

  5. ,,Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru dezvoltarea economiei româneşti” Acum daca putirinta lui o fi mica este ghinionul nostru. Omul este macar cinstit si nu promite ce nu poate. De la personaje de roman la personaje de poveste este totusi un salt. Tudose,Dancila….urmeaza: Pasarila, Fomila,Gerila Setilă, Ochilă(a mai fost), Păsări-Lăţi-Lungilă.

  6. Off topic: Nu am avut pana acum rabdare sa urmaresc interviurile lui Dragnea si a celorlalti grei din PSD, deci va intreb pe dvs: cate contracte de investitii/finantare si la ce valoare au fost semnate in urma “istoricei” vizite ale premierului nipon si a delegatiei nipone la Bucuresti, deasemenea cine poate fi creditat pentru “succes”?

Leave a Reply