Fotbalistul Lionel Messi şi tatăl său au fost condamnaţi la câte un an şi 9 luni de închisoare pentru evaziune fiscală, de către o instanţă din Spania. Aceştia nu vor executa pedeapsă pentru că în codul penal din Spania prevede suspendarea tuturor pedepselor sub 2 ani, scrie stiripesurse.ro

 

2 COMMENTS

  1. Muhuhu … ce urat … Bosketarul de messi el nu stie el nu face el Debilul stie minje nene minje mije minje .. tata ..stie :))

  2. dezastrul din ultimii ani al echipei real madrid, echipa de suflea a regelui si a principalelor institutii din capitala spaniei precum si atitudinea catalanilor de a obtine independenta a determinat o serie intreaga de abuzuri in ultimii ani contra echipei din barcelona. analiza din principalele ziare de sport arata cum, la fel ca la noi in cazul echipei fcsb, echipa real e protejata de federatie si arbitrii. spre deosebire de barcelona raelul e o echipa care primeste foarte multi bani de la autoritatile locale, deficitul ei bugetar atingand cote inimaginabile. de altfel si si uefa a deschis o procedura din aceasta cauza, dar ca sa nu para ciudat a bagat in aceeasi oala si barcelona si atletico madrid. chiar daca in marca si as, cotidienele de sport au aparut tot felul de nereguli facute de sefii realului, singurele actiuni se desfasoara contra celor de la barcelona, pe langa messi fiind luat la puricat si neymar. faptul ca totusi pedeapsa e sub 2 ani arata ca probele nu prea au fost ok dupa cum precizeaza cotidianul as. si la ei e ca la noi.

Leave a Reply