Presedintele PNL Alina Gorghiu pe Facebook :

Lansare Lugoj – sală plină – entuziasm #PNL
Am primit azi la Lugoj cel mai frumos trandafir albastru – liberal.

O fi un semn că PSD va pierde tot:))) Dar până atunci, pentru că tot au grija noastră, le zic că nu e nicio ruptura, nici între PNL şi Dacian Cioloș, nici între noi şi noi. Singura ruptură e dintre PSD şi societatea românească care nu va accepta un premier ca Dragnea. #DreamTim

 

12 COMMENTS

 1. Măi băieți! Mie nu mi-e simpatic Dragnea DELOC. Dar de unde și până unde titluri de-astea populiste cu: „Societatea românească nu va accepta un premier ca Dragnea”?. Conform Constituției, PREȘEDINTELE este cel care numește Primul-Ministru. Societatea, prefectura, șeful pompierilor, baba Vanga, milițianul din colț sau mama-mare N-AU NICI UN CUVÂNT în această decizie! Ce-i așa greu de priceput?

  • Președintele numește pm la propunerea câștigătorilor alegerilor. Lasă manipularea, și citește mai atent constitutia.

  • Razvan, intrucat tu (alaturi de multi altii) insisti cu aroganta in prostie, te-as sfatui sa citesti decizia 80 a CCR. Vezi printre altele punctul 319:

   “Preşedintele României, neputând avea rol de decident în această procedură, ci de arbitru şi mediator între forţele politice, are doar competenţa de a desemna drept candidat pe reprezentantul propus de alianţa politică sau partidul politic care deţine majoritatea absolută a mandatelor parlamentare sau, în cazul în care nu există o asemenea majoritate, pe reprezentantul propus de alianţa politică sau partidul politic care poate asigura susţinerea parlamentară necesară obţinerii votului de încredere al Parlamentului.”

   Deci, presedintele NU numeste prim-ministrul. Presedintele are rol de notar in aceasta privinta si ia act de propunerea partidelor / coalitiei ce asigura majoritatea parlamentara. In acest sens, “Societatea, prefectura, șeful pompierilor, baba Vanga, milițianul din colț sau mama-mare” (sper ca te-am citat corect) prin vot, au un cuvant covarsitor in privinta urmatorului prim-ministru. Stiu, e greu cu democratia. Voi preferati in tatuc care sa decida in numele nostru, ca stie el ce e bine pentru noi. Am priceput corect mesajul tau?

  • Mai boule daca presedintele numeste prim ministru atunci de ce naiba mai sunt alegeri ?
   ———-
   In logica voastra contorsionata hai sa-ti spun eu atunci ce inseamna “presedintele numeste prim ministrul” …inseamna ca ii pune un nume: L-am numit pe Ciolos incepand din data de 15 ianuaria 2017 Popescu Vasile. Si ii il afunda in cristelnita !

 2. Matrioshka asta parca e intoarsa cu cheita… Cine o intoarce? Este exact ca intr-o schita de Caragiale. Zice ce zice si pana la urma tot la “Dragnea nu poate fi premier”.
  Cine i-a spus ca “electorii” PNL-ului asta vor sa auda? E cazuta total in ridicol.
  Cine a spus ca Dragnea va fi propus de prim-ministru?
  Si dl Goe intelege ca PSD are alt candidat sau alta candidata de prim-ministru?

 3. Cateaua asmutita a primit o floare, un trandafir liberal (albastru). Aceasta nu stie ca florile, animalele si altele n-au culoare politica, sunt numai creatiile lui Dumnezeu.

 4. A auzit cineva ca PSD-ul l-ar propune pe Dragnea ca premier? Persoana aceasta bate apa in piua cu niste prostii, singurele performante de care este capabila, se pare. Aceasta atitudine de loser va fi “rasplatita” asa cum merita, pe 11 decembrie.

 5. 🙂 🙂 hă hă hăăăăă! Până mai ieri spuneau ”societatea civilă” şi acum au luat-o pe invers ”“Societatea românească”! La modul în care te comporţi şi la felul de a respecta omul indiferent de statut, eşti bună doar ca 🙂 🙂 paznic la containerele cu gunoi!
  🙂 🙂 dec unde ştii tu opţiunea alegătorilor români?
  Parcă aud schelăăiala şi batjocora aruncată spre alegători!

Leave a Reply