Sociologul Remus Stefureac, directorul INSCOP, pe Facebook :

Ora 17. In Bucuresti, ponderea votantilor tineri din totalul alegatorilor care s-au prezentat la urne pana in prezent, continua sa creasca.

3 COMMENTS

  1. @Carmen:
    Tu gandesti subiectiv si nu obiectiv, la rece!? Campaniile din Romania sunt toate mizerabile cu jicniri, manipulari de minciuni si orice sa faulteze candidatii! Cand e vorba de dovezi clare aratate, nu e campanie mizerabila! Noi din tara, ne bucuram ca cel putin din 1 octombrie veti avea apa cakda, aer curat si sosele de mare viteza peste nivelul cladirilor de 8 etaje ca in Cairo-Egipt! V-ati votat omul care va va satisface absolut toate nevoile in cei 4 ani de inscaunare! Perfect!
    Radu: cred ca s-a simtit dezamagirile uriase din partea psd, vezi judetul vaslui si nu numai, care nu au votat nici cu psd si nici cu primarul pnl in functie(am citit ca se numara voturile buletin cu buletin), s-au indreptat spre cei care au demonstrat ca fac ceva pentru cetateni cu toate piedicile si faultarile! Mi se pare ca pro-Romania este febletea actuala(asta e publicitatea om la om de multi saraciti), nu trebuie sa deranjeze optiunea dar este realitate! Pentru multi, a ramas speranta in ponta, vesnicul blagoslovit care a marit pensii, a reglat bugetul statului cu nea ala de la finante incat a dat 75% din furacunile pdl-dreptacii, acum a mai ramas 25% ultima transa asteptata de enorm de multe cadre didactice!

  2. Care anume? Daca tu esti atit de corecta scrie punct cu punct despre totul, dar cu dovezi.
    Hai, arata-ne ce poti si cum le stii tu pe toate mai bine! Asteptam cu mare interes!

Leave a Reply