Radu Herjeu, publicist si jurnalist, membru CNA, pe Facebook :

Eu solicit public PSD-ului să informeze poporul cu cât îi recompensează pe agenții săi electorali, Timmermans și Tajani? Pentru că e clar pentru oricine cu mai mult de 3 neuroni că, de fiecare dată când unul dintre ei deschide gura pentru a certa și amenința România că nu face și nu drege, 100 de cetățeni indeciși până acum se hotărăsc să meargă la vot și să pună ștampila pe social-democrați! (sau pe ALDE).
PS. Pentru cititorii și editorii hotnews, acesta este un pamflet. Mai puțin ultima parte.


Mai țineți minte când orice afirmație mai avântată a unui moderator TV despre un dosar aflat în instanță sau despre persoanele vizate repezenta ”un grav atac la independența justiției” și ”o presiune inadmisibilă pusă pe magistrați”?
Adevărul e că nici nu se compară cu avalanșa de admonestări, amenințări și puneri virulente la punct, solicitări de încetare imediată a procesului Kovesi, nici mai mult nici mai puțin, venite de la de-alde Timmermans, Weber, Tajani sau diverși ambasadori. Însoțite în background de schieunăturile propagandei și ale politicienilor locali.

5 COMMENTS

  1. Lăsând gluma laoparte, actuala birocrație de la Bruxelles pare s-o fi luat pe câmpii cu totul și in mod ireversibil mai ales in contextul creșterii populismului naționalist in majoritatea țărilor membre chemate sa-și dea votul in mai 2019 pentru candidații Timmermans, Weber, etc. a căror incompetenta in precedentul mandat , acoperită acum de țipete isterice si comenzi cazone, a golit deja de sens valorile europenismului. Și, da, faptul ca PSD profita de tâmpenia gălăgioasa a capilor UE nu trebuie sa ne mire—in orice lupta greselile adversarului vor fi folosite pentru asigurarea victoriei celorlalte parti implicate in conflict. Ferește-ne Doamne de prosti ca de deștepți ne ferim și singuri!

  2. Ce nu face un om in prag de alegeri, fie si la CNA….mai un comentariu, mai un pamflet, orice numai sa nu uite de ei. Deh, traim vremuri grele cu “renumeratie” mica.

Leave a Reply