Sondaj efectuat pe pagina de Facebook Antena 3

17 COMMENTS

 1. Adica nici macar cei care va urmaresc nu sunt de acord cu voi.
  Credeam ca a fost suficient sondajul lui PLM! Si ala a avut acelasi rezultat.

 2. O suspendare l-ar propulsa electoral in varful piramidei, n-ar mai avea adversar. De aia “antenistii” nu-l vor suspendat, nu ca au inteles ca n-a incalcat legea in cazul Kovesi sau ca n-are datorii la Stat cu acea casa, deci “o alta incalcare a legii”… La astea au pus botul, nu va faceti griji, nu dvs personal, doamne ce bine ar fi ca toti cei de la A3 sa aiba verticalitatea dvs de jurnalist. N-am retinut cine era doamna invitata din aceasta seara, mi-a placut f. mult, desteapta foc.

 3. Sondajul lu genunche a fost mai concludent pe facebook: 9% pentru suspendare si 91% impotriva, Presedintele republicii trebuia sa nu o suspende pe Kovesi.

 4. Valcov ne asigura aseară la domnul Gâdea in emisiune( admirandu-l ca pe tablourile ascunse în pereți in reflectarea lingourile de aur) ca amnistia și grațierea erau prevăzute în Programul de guvernare. Si domnul Gâdea in admirația dansului parca și vedea paragraful respectiv la pagina 1 rândul doi după salvarea lui Dragnea. Câtă încântare sa vezi asa emisiune prevăzută și asta in programul de guvernare!

  • S-a gandit Gadea vreodata sa verifice in regie sau sa vina cu contra-intrebari la invitatii PSD? “Stati putin dl Valcov, la ce pagina era?”

   Cuvantul amnistie nu apare nici in programul de campanie, nici in cele TREI programe de guvernare votate in Parlament, iar cuvantul gratiere la fel. Nici la masuri fiscale nu e nimic de acest gen, din contra exista masuri de combatere a evaziunii si promisiuni de plata online si prostia aia cu “consultantii fiscali”!

   Nu se gandeste Gadea vreodata, “bai iar m-a mintit unul de la PSD in fata”? Si aia cu cimitirul la fel! Practic la spalat pe Valcov, pt ca in rechizitoiru nu apare ca a ascuns tablouri in cimitir ci ca se intalnea in cimitir cu cei de la care lua mita, tablourile fiind ascunse in casa/seif alaturi de lingourile de aur!

  • Dragă domnule, PSD a fost mandatat de poporul roman nu pentru a-și face bine sieși. Nu pentru a fura și a distruge căci dacă acesta ar fi fost obiectul mandatului atunci celebrul program de guvernare ar fi conținut următoarea frază: “popor de slugi hoațe, noi vrem sa furam în continuare liniștiți și de aceea va cerem votul”. Când PSD va adopta oficial aceasta fraza ca și crez asumat și va ajunge în fruntea parlamentului atunci vom putea spune ca lacheii care au votat PSD nu mai au drepturi.

 5. Doar Dragnea, Dancila, Codrin si celelalte capete luminate mai cred ca Johannis a revocat-o pe Kovesi pt ca s-a speriat de suspendare si ca ar fi in continuare speriat de asa ceva.

 6. Nu știu dacă cineva s-a gândit serios, vorba lui Tariceanu, la experiența suspendării din 2012 și la consecințele ei, nu atât in ce privește “străinătatea” și presiunile pe care le-ar face puterile garante (termenul lui Cristoiu e adecvat) pentru a-și menține marioneta de președinte la Cotroceni, ci in privința mentalului colectiv, grav lovit de sentimentul neputinței și-al inutilității in urma eșecului sus amintit. Oamenii nu mai cred ca pot demite un președinte prost, sau ticălos, cu care s-au procopsit din neștiința și nu mai au chef sa se uite, încă odata, la neputința lor—e simplu și foarte uman. Un oarecare pas spre cicatrizare a fost făcut odata cu revocarea silită a lui Kovesi—gogomania cu trasul de timp a lui Johannis fiind prea mare chiar și pentru suporterii “străini” aceștia l-au silit sa reintre pe sinele constituționale, deci s-a văzut ca puterile garante păstrează anumite limite in susținerea favoriților lor—dar e prea devreme încă pentru a spune ca rana e închisă. Nu e vorba, deci, de o creștere a capitalului electoral al lui Johannis după o eventuala suspendare, omul e prost și incapatanat peste măsura, asta s-a văzut cu ochiul liber—e vorba de scăderea încrederii populației in mecanismele democrației, in puterea votului, mai precis; dacă cineva a înțeles ceva din acest 90% in defavoarea demiterii—suspendarea e numai o halta pe drumul demiterii—nimicului țantoș votat masiv de aceeași populație in 2014(Johannis pt suporteri) atunci se va proceda in consecință: prostul va sta pe picioarele de dinapoi la orice schimbare și pana la noile alegeri, va fi greu pt toată lumea, chiar și pentru armatele lui Cioloș sa găsească o ieșire din marasm. Răbdare și tutun.

 7. Asta au raspuns hipsterii care stau cu mana intinsa la pomeni,dar,nu toti cetatenii traitori in tara sunt deacord cu mentinerea ratacitului relaxat in scaun!

Leave a Reply