Sociologul Marius Pieleanu a prezentat în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, un sondaj realizat de Avangarde, care arată intenția de vot, în eventualitatea unor alegeri parlamentare.

„Avem un PSD care rămâne la aceeași intenție de vot, ne așteptam ca PSD să nu piardă semnificativ. Este o creștere a Partidului Național Liberal, poate că în sfârșit, și-a găsit o așezare de conducere. ALDE este într-o ușoară creștere. UDMR este acolo în permanență. Partidul Social Democrat are un electorat extrem de disciplinat”, a spus Marius Pieleanu.

https://www.antena3.ro/politica/sondaj-national-exclusiv-la-antena-3-pieleanu-psd-nu-pierde-la-intentie-de-vot-438633.html

 

15 COMMENTS

  • Acest popor nu invata niciodata nimic…

   PNL=PDL iar PSD-ul coabitac tocmai si-a pus un prim ministru securist care vorbeste ca USR cand vine vorba de DNA.

   In loc sa se duca masiv spre ALDE poporul care nu intelege nimic tot cu PSD si PNL=PDL ramane.

 1. Iar ne spune Pieleanu povesti? Mai bine ne dati rezultatele sondajului realizat de Gadea pe pagina lui de FB.

 2. Din nou manipularea prin sondaje?? Domnule Tudor, nu mai credem de multa vreme in vrajeli de 2 lei VECHI. Ce-a facut PNL in ultima vreme, ca sa creasca, ATENTIE, CU 33% ???? Evolutiile astea au si ele o logica, sau evolueaza dupa cum primeste comanda tov. Peleanu?

 3. Domnule Pieleanu,nu era nevoie,nu vrea nimeni anticipate,de data asta PSD o sa-si duca pana la capat “expeditia” dezastrului.Problema e la ei,sa scape ei in primul rand de lideri ca Dragnea ori Firea ca sa mai aiba o sansa reala in viitor.Daca tara asta nu va fi un fel de desert la acel moment,fereasca sfantul.

 4. Parlamentul european a votat joi, in comisia raportoarei Cecilia Wikstrom, cu 43 la 16, sa instituie cote Obligatorii, Automate si Reinnoite Permanent de repartizare de migranti africani si arabi in statele UE:

  “acest nou sistem … va deveni o regulă pentru fiecare solicitant de azil ce sosește în orice țară din UE. … solicitanții de azil vor putea fi transferați în orice moment din țările de sosire spre alte țări care nu au ajuns încă la numărul “corect’ de solicitanți pe care ar trebui să-i primească, calculat în funcție de PIB-ul și populația lor. Statele membre care refuză partea ce le revine… ar putea fi sancționate, fiind private de unele fonduri europene, cer europarlamentarii.”

  Priviti si imaginea care insoteste stirea – un migrant ameninta ca isi ineaca copilul in mare daca nu e dus in UE, stie ca europenii pot fi santajati cu minori: https://www.agerpres.ro/agerpres/imageResize?path=%2Fmedia%2Fimages%2F2017-10%2F10191450458988408.jpg

  https://www.agerpres.ro/externe/2017/10/19/criza-refugiatilor-europarlamentarii-vor-cote-permanente-in-cadrul-ue-14-50-32

  Tot din partea UE ni se mai spune ca “protecția drepturilor migranților și refugiaților” este mai importanta decat protectia drepturilor populatiei autohtone din tarile europene.

  https://www.agerpres.ro/externe/2017/10/19/consiliul-europei-masurile-luate-de-ungaria-in-domeniul-migratiei-provoaca-ingrijorari-serioase-raport–15-49-35

  1. Presa nu ne informeaza despre votul de joi, cum au votat parlamentarii romani?

  2. Oare cat timp vor mai suporta popoarele aceasta tiranie, acest cosmar?! D-le Melescanu, e inacceptabil ce se pune la cale.

 5. Cel mai tare popor din lume este al nostru. Pai Cum sa nu iubești un popor care după ce a fost mintit, furat, batjocorit la greu de PSD el tot se întoarce credincios ca o cotarla de pripas la stăpân și îi linge picioarele. Mă trec fiorii când mă gândesc Cum am fi fost în afară UE. Niște maimuțe sălbăticite total de sărăcie. Așa, de bine da rău, mai păstrăm o aparenta umană în special în rândul tinerilor cărora le doresc sa o taie cât mai repede din tara asta unde părinții și bunicii lor stau și își bat joc de viitorul lor.

 6. Dar dumneavoastra mai povestiți și cu alti oameni sau numai cu oamenii angajați de pesede pt propaganda? Toti pesedistii sunt extrem de scîrbiți de guvernanti ca nu au făcut absolut nimic din ce au promis. Doar haos și taxe au introdus. Pesedeul are acum vreo 30%. Cum dracu sa ai mai mult ca la alegerile de anul trecut fără nici o realizare? Doamne Dumnezeule ce prosteala puerilă!

 7. Ce calificare are Wikstrom: vicar in biserica suedeza. O persoana nepregatita sa inteleaga istoria natiunilor din centrul si sudul Europei, care si-au constituit fiinta nationala prin opozitie la imperiul otoman. Cu ce drept ne dicteaza (o astfel de persoana) in propria noastra tara?

  Video- Conferinta din 19 oct 2017, dupa votul despre cotele obligatorii, reiinoite permanent:

  http://audiovisual.europarl.europa.eu/Package.aspx?id=54947&mediatype=V&type=L

  http://audiovisual.europarl.europa.eu/Assetdetail.aspx?id=e4ec84ac-c72f-4174-8b2f-a81000d38934
  Event date 19/10/2017
  Duration 10:26
  Filename I145236_01[Lo-VI].mp4

 8. Daca sondajul este real, psd ar face bine ca-n guvern si-n institutii sa fie profesionisti, nu fripturisti, neaveniti securisti, oameni trup si suflet al “statului paralel” profund tradator si nu in ultimul rand ar trebui sa purceada la a pune o caramida la baza societatii. Am convingerea ca-n maxinm 10-15 ani toti astia (tradatori, fripturisti si “stat paralel”) vor da socoteala in fata cetatenilor Romaniei.

Leave a Reply