Cel mai recent studiu AVANGARDE, realizat săptămâna trecută, arată date surprinzătoare, informează surse DC News.

Sondajul prezintă informații despre încrederea românilor în Guvernul Grindeanu. În plus, arată ce s-ar întâmpla dacă mâine am avea referendum.

Așadar, dacă mâine ar avea loc un referendum, doar 23% din populația României, cu drept de vot, ar participa. De asemenea, încrederea în Guvernul Grindeanu este de 42%. Cei mai cunoscuți miniștri, cu excepția premierului, sunt Rovana Plumb, Teodor Meleșcanu și Lia Olguța Vasilescu.

12 COMMENTS

 1. Lideru sindical Marica sa spuna din ce si-a facut vila aia mare. Ca asa suntem toti experti in anticoruptie si hoti pe ceilalti, dar nu vedem ca vorbim cu nasu murdar de faina. El a tras pe amandoua nari simultan, asa ca sa ne lase…

  P.S. Marica e Ady Mutu 2, sa ne lase cu vrajeala.

 2. De ce să strice aiurea referendumul?
  Mai bine s-ar uni oamenii să adune semnături en-gros pentru demiterea ocupantului! Şi-aşa nu face nimic în afară de cheltuirea veniturilor din bugetul statului, împrăştierea urii, scandalurilor şi turist permanent! Întro săptămână s-ar strânge şocant de multe!
  🙂 🙂 Hai, începem?

 3. Plumb e mai jmecheră dar Olguța e de-a dreptul nesimțită.Domnule Radu Tudor , ai stat de vorbă cu dânsă . Dacă-mi poți răspunde la acest comentariu cu o singură propoziție cum te-a convins Găgâța că se măîresc salariile , te ascult cu drag.
  Dar ca sî gândesc și eu un pic , am câtva idei de cum ar crește salariile astea fără să fie SF
  1. Nu există banii , dar primind banii în mână , prin taxe și nu numai în 2-3 ani va fi sustenibilă creșterea fără ca creșterea să aibă loc cel puțin peste 5 ani de la creșterea salarului
  Când oric alt partid fură , e risipă 1 E pe pile , perelații pe firme și contracte cu statul , dar când fură PSD , se asigură că pun și de-oparte pentr zile ploioase.Cum nu pot recunoaște că au furt , PSD-ul are totuși această sumă cu care știu ce să facă

 4. Out off (poate se poate face ceva) : transmisia on-line a postului pe “La ordinea zilei” este EXECRABILA ! Poate colegii de la tehnic reusesc sa va ajute in comunicare, la 3 secunde se intrerupe. si nu netu’ e de vina, e verificat !

  • nu antena 3 este de vina, ci binomul… in ziua alegerilor prezidentiale eram in strainatate, si incercam sa il injur pe mutalau… antena 3 era blocata, in schimb b1tv, digi si ceilalti pupinpoolisti functionau brici

 5. Total neprofesional pusa problema…”daca ar avea loc un referendum”….Pana nu e confirmata organizarea lui,pana nu se stie intrebarea pusa,ceva dezbateri pe tema respectiva lumea e confuza spune nu in loc de “sa mai vedem” sau “nu stiu”

  • Prietene, singurul referendum relevant e cel privind demiterea, post-suspendare. Restul sunt doar gargara publica !
   S-a manifestat romanu’, in referendum, si la aia cu “maxim 300”; personal, n-am facut-o, ca nu i-am inteles sensul : de unde dracu’ sa stiu eu care e schema optima de parlamentari ?! Ca sa iau nerumegat cu “aia sunt corupti” n-am avut chef nici cand eram tanar (nu tefelist, ca noi n-am fost “frumosi si liberi” c-asa ne-am nascut, a trebuit sa fie cu ceva “zguduiala”, cu “galagie”…),daramite acu’, spre senectute !
   D-aia, la intrebarea cu participarea la referendum, stiu ca pierd bani (d-aia publici, la care punem toti; care mai punem…), da’ sa-mi pierd si timpul !? Time is money, deci, nu-l irosesc pe intrebarile de le “bassseste” unu’ care are atributii…sa se duca tefelistu’, sa sustina anticoruptia; eu o sustin altfel : ii dau bani ! Care-om fi mai eficienti, nici nu ma obosesc sa judec ! Da’ stiu sigur ca, daca bani “nu e”, nimic nu e….

 6. daca tot arunca banii pe referendum ,eu ma prezint(daca sunt prin tara).dar de al naibii votez impotriva.sa moara jos- hannis de ciuda.

 7. Purceaua e moarta in cotet, ulita-n namol frate, WC-ul infundat, nea imi scapa numele, beat tine gardul, dealul o ia vale, parau-i umflat iar, noua ne arde de referendum si paruiala.

 8. Vad ca pe baietii de-aici nu-i intereseaza sutele de milioane,miliardele care se topesc in conturile politicienilor corupti si a clientelei lor apropiate,inclusiv din presa.Pe ei i-a apucat grija celor 50 de milioane cat ar costa un exercitiu democratic legitim,moral,justificat.Coruptia doar in tarile bananiere este trecuta la capitolul “diverse”,in tarile dezvoltate,in democratiile consolidate este considerat un cancer economic, social a carui efecte sunt devastatoare si toate institutiile de acolo lupta precum impotriva traficantilor de droguri,arme,persoane si a altor forme ale crimei organizate.Coruptia e MOARTEA acolo ! La noi e subiect de bascalie 24/24 iar infractorii sunt niste victime mai nou chiar Basescu e o victima basismului… De aia suntem exact unde ne este locul,rusinos dar ingrozitor de adevarat ne aflam tot la periferia Europei,din toate punctele de vedere.

Leave a Reply