Sondaj Avangarde Bucuresti, Aprilie 2016, prezentat duminica seara in exclusivitate la emisiunea Punctul de intalnire, Antena 3.

————————————————–

Cu cine votati la Consiliul General Bucuresti?

 1. PSD – 36%
 2. PNL – 27%
 3. ALDE – 10%
 4. PMP – 9%
 5. USB – 8%
 6. M10 – 3%
 7. PER – 3%
 8. PSRO – 1%

8 COMMENTS

 1. Nu stiu daca acesta este “raportul” la Bucuresti, in schimb stiu sigur c-a venit primavara si circulatia in Bucuresti este din ce in ce mai anevoioasa din cauza caterelor din asfalt iar, acestea se maresc zi de zi. Pana la urma de ce-i alegem pe astia ?

 2. 90% stau acasa
  10% votez PSD la misto (depinde de arestari) sau cu ALDE (care ar merita)

  Depinde de DNA sa-mi inverseze procentele 🙂 deocamdata au reusit sa ma faca sa iau in calcul sa ma duc la vot

 3. Ce salarii vor avea medicii? Un medic primar va porni de la un salariu de bază de 3.459 și va ajunge până la 4.307 lei, iar un medic primar la urgențe va ajunge la 4.819 lei, în timp ce unul de medicină legală va putea câștiga aproape 8.000 lei.
  Ce răspundere uriaşă pe salarii mici au anumite categorii care pot intra la ”cozonacul răcoros”prin lege şi ce răspundere urlată verbal sau prin escrocherii au alte categorii de salariaţi cu salarii chiar uriaşe dar fără a ajunge la cozonacul răcoros prin lege! Ce fel de lege au pus ăştia pe hîrtie ca prioect? Efectiv în bătaie de joc! Vezi urlătorii cerşetori de voturi care deja încep manipularea pe termen lung 10 ani în care se promit prin manipularea minciunii la cote alarmante, Ghişe şi nu numai el: în 10 ani poporul va avea nivelul salariilor ca-n UE ! Bă da mai terminaţi dracu cu minciunile! Aşa aţi făcut şi cu TVA-ul de la 1 ianuarie 2016 care nu s-a pus în practică nici pînă la ora actuală în multe din afaceri şi cu mărirea anterioară a salariilor şi pensiilor cu un procent ce s-a dovedit ca fiind de cel puţin 3 ori mai mic decît scumpirea alimentelor şi utilităţilor! Aţi făcut tocmai împotriva a ceea ce aţi spus: legea salarizării unice cînd de fapt în primul rînd v-aţi dat vouă salarii şi venituri nesimţite pentru chiul şi nemuncă dar despre nivelul de trai al poporului care munceşte doar 2 lei ! TERMINAŢI ODATĂ CU MINCIUNILE CONTRA CERŞITULUI DE VOTURI LA ALEGERI !
  Senatorii și deputații vor fi plătiți cu 10.150 lei, ca și secretarii de stat, în timp ce miniștrii vor fi plătiți mai mult, cu 12.124 lei, ca și consilierii prezidențiali.
  Salariul unui primar va porni de la 3.207 lei (localități cu până la 1.500 de locuitori) și va ajunge la 6.059 lei (peste 400.000 locuitori, inclusiv sectoarele Bucureștiului).
  Profesorii din învățământul preunivesitar cu studii superioare între 1.975 și 3.470 lei. O învățătoare sau educatoare cu studii de nivel liceal și gradul didactic I va porni cu salariul de bază de la 1.320 lei și va putea ajunge la 1.949 lei. TOCMAI ESCROCILOR ŞI CHIULANGIILOR LI SE APROBĂ SALARII MĂRITE!
  TOŢI ÎMBRĂCAŢI ÎN MINCIUNI FERUMOASE DOLEANŢELE REALE ALE CETĂŢEANULUI DE RÎND ŞI ÎN UMBRA ACESTOR DOLEANŢE VĂ FACEŢI MENDRELE CUM AVEŢI CHEF ŞI CUM VI SE SCOALĂ CÎND AJUNGEŢI ÎN SCAUN ŞI FUNCŢIE!
  TOT ÎN SĂRĂCIE ESTE ŢINUT ACEST POPOR!

 4. Normal. Este consecinta acceptarii poruncii PPE, ca PNL sa fuzioneze cu nocivul PDL. Este ,,meritul”, in principal, al faimosului Crin Antonescu ! Surprinzatoare pentru ,,avizatii” bucuresteni, ascensiunea PMP. Au uitat anii catastrofali ai mandatelor lui Basescu ?!

 5. Un sondaj cel putin bizar … cine naiba e PER?? E adevarat si ca situatia pe Bucuresti nu poate fi extreapolata la nivelul intregii tari, o fi avand M10 un exagerat 3% in Bucuresti, dar la nivelul tarii, 95% din populatie nici nu au auzit de ei… l

  La fel e si PSRO care e doar o sluga PNLista care incearca sa fragmenteze din voturile PSDului!!!! Credeti ca partidul anuntat cu trambitele Ierihonului de vanghelie, care zice ca poate atrage si “oameni intelectuali”, are vreo sansa? Cred ca la ce relatii avea cu fratii Basescu, el e defapt trimis in cursa pentru a destabiliza PSDul si pe doamna Firea!!!

  PMP mi se pare ca are un scor sinistru de mare, dupa tot ce ne-a facut kioretele in cei 10 ani ca presedeinte dar si mai demult de atat, in anii sai ca primar al capitalei!!!!

  ALDE are un scor imbucurator, nu credeti? Si asta fara sa isi arunce inca locomotiva in joc, pe domnul Tariceanu. Ce credeti, pana la urma va rupe mai mult din voturile PNL sau PSD?

Leave a Reply