Romania se afla in plin razboi politic intern generat de alegerile locale si parlamentare, cu miza uriasa a formarii guvernului ce va conduce tara in urmatorii 4 ani. PSD este lovit puternic prin campanii judiciare, dosare penale si catuse, dar efectul pare sa fie exact invers : formatiunea de stanga conduce in toate sondajele, iar PNL se afla intr-o scadere ingrijoratoare.

Un alt razboi extraordinar de interesant se desfasoara intre diverse entitati din Israel si DNA, cu relevanta maxima atat pentru scena politica dar si pentru afacerile dubioase intrate in atentia serviciilor secrete din Romania.

Cu ajutorul SRI, DNA realizeaza in ultimul an anchete bomba, avandu-i ca protagonisti pe urmatorii, cu afaceri presupus infractionale :

Beny Steinmentz

Tal Zilberstein

Elan Schwartzenberg

Moshe Agavi

Shimon Shevez

Avraham Morgenstern

Oricare din acesti afaceristi israelieni foarte bogati ar putea fi la originea actiunii agresive la adresa sefei DNA a companiei Black Cube, controlata de fosti ofiteri MOSSAD. Cu siguranta serviciile secrete romanesti stiu care dintre miliardarii israelieni a mai comandat astfel de actiuni externe pentru protectia sa.

Toate suspiciunile merg spre Beny Steinmetz

Afacerist stabilit la Geneva, Beny Steinmetz este considerat cel mai bogat evreu şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, locul 178 mondial, cu o avere estimată la 7,4 miliarde de dolari.

Steinmetz este unul dintre investitorii proiectului minier de la Roşia Montana, pentru care a purtat o batalie foarte dura cu miliardarul american George Soros.

In trecut, Steinmetz a mai fost vizat de o anchetă a FBI, însă americanii nu au formulat acuzaţii direct la adresa lui, ci doar a unui director din compania miliardarului. În 2013, The New Yorker şi The Guardian au scris pe larg despre modul în care Beny Steinmetz a dobândit cel mai important zăcământ de fier din Guineea (cumpărând cu 167 de milioane de dolari, zăcăminte a căror valoare este estimată la peste 5 miliarde de dolari!) Acuzaţiile de corupţie din acest caz au dus la o anchetă a Departamentului de Justiţie al SUA şi a FBI, unul dintre directorii companiei fiind arestat.

Un alt israelian influent anchetat la DNA este Tal Silberstein. El a fost consultant politic al foştilor premieri Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, apoi al PDL şi al fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.

Iata ce a spus astazi intr-un interviu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, vizata potrivit DIICOT de actiunea companiei israeliene Black Cube : “Au fost anumite telefoane care s-au dat repetat si insistent familiei mele si prietenilor apropiati. S-a incercat in aceste convorbiri, incercarea aflarii adresei mele de email. Niciunul dintre cei contactati nu a furnizat aceste informatii. (…) Au fost telefoane insistente, repetate si fara succes. Niciunul dintre cei contactati nu au dat curs acestor solicitari. A fost o actiune care a durat aproimativ o zi jumatate. (…)

In acest razboi imens al miliardelor, serviciilor si politicienilor cu nume celebre, pe 30 martie 2016: un alt lucru straniu se petrece. Judecătorul ICCJ Iulian Dragomir revocă mandatele de arestare în cazul miliardarilorilor israelieni, printre care Steinmetz si Silberstein!

O lovitura uriasa, ce complica foarte mult intelegerea unui caz cu ramificatii explozive !

După ce probe din 2007-2008, care îi incriminau pe Steinmetz şi Truică, au ajuns de la SRI la DNA abia în 2015 odata cu instalarea unei noi conduceri la SRI, iată că un judecător al Inaltei Curti, abilitat să emită mandate de siguranţă naţională la cererea SRI si DNA anulează mandatele de arestare în lipsă pe numele miliardarilor israelieni chiar în momentul în care aceştia se pregăteau să colaboreze cu procurorii şi i-ar fi putut denunţa pe mulţi de la vârful politicii româneşti.

CAT DE COMPLICAT E CAZUL MILIARDARILOR ISRAELIENI ANCHETATI LA DNA?

CE POLITICIENI ROMANI AU LEGATURI CU ISRAELIENII?

VOM AFLA RAMIFICATIILE ASCUNSE ALE UNOR SERVICII ISRAELIENE SI ROMANESTI INTR-O BATALIE CU MIZE URIASE?

 

8 COMMENTS

  1. Ce scriu de ceva timp lung eu în legătură cu manipularea mizerabilă: să na temem de americani şi de ruşi? NU! Mai mult să ne temem noi de noi românii care îşi bat joc de absolut totul pe ascuns şi cînd se descoperă distrugerile, e mult prea tîrziu, deja a căzut pedepsirea prin lege încît nu se mai poate face nimic! Românul nu numai că e român dar e şi parşiv cu diplomă de onoare! După întocmirea actelor sau făcăturilor se înţelege cu complicii care l-au ajutat, ţin la secret actele sau făcăturile ani destui pînă la faptul împlinit ! Ne mai miră distrugerile din ţară cînd toţi politicienii constată şi se plîng în loc de fapte reale/legi pentru care sunt în funcţii şi scaune! Mă confrunt cu mizeriile politico-financiaro-afaceriste cu baza pe produsul românesc din lemnul pur! De ceva timp caut pe piaţă uşi din lemn şi nu se fabrică în ţară dar lemnul pădurilor se taie şi ia drumul străinătăţii, în casele românilor se pot închide uşi doar din termopan şi metal, uşa din lemn e interzisă! România cu păduri de calitate dar cu stoleria casei din metal, pleava de la tăiat lemnul care cu ajutorul unor compziţii fac pefeleu presat şi-l folosesc la orice mobilă sau uşi plus termopanele care sunt peste tot! Halal afaceri idioate al unor creiere împuţite de atîta flămînzenie financiară! Nu vă închipuiţi cîtă revoltă îmi provoacă aceşti cerşetori de voturi care după ce ajung la ciolan îşi fac mendrele ca pînă acum: chiul, scandal, bălăcăreală, furt, manipulare şi nu în ultimul rînd, NU SEMNĂM DIN CAUZA DNA-ului ! Decît să ne ia DNA-ul mai bine nu semnăm că nu ne asumăm decît veniturile şi bonusurile pentru funcţia ocupată dacă ţine şi cît mai ţine! Sau construim monumente ale corupţiei: statui şi orice care sare-n ochi ca avînd la bază corupţie şi furat!

  2. mie mi se pare o lovitura la pusculita, chestie care se face cind cu “aluziile” n-a mers
    asta, asa, in avanpremiera campaniei si a ce-o mai urma, ca daca a secat punga cu bani negri de la intern trebuie sa sece si aia de la extern.
    E, in conditiile astea, ia sa vedem noi care floare a politicii se va cam ofili in lunile urmatoare…

  3. Tot ce afecteaza negativ Romania se face si s-a facut cu ajutorul piliticului neaos, cu ai nostri! Au un apetit feroce, la imobogatire si la saracirea deopotriva a Romaniei!Fara a fi antisemit, reamintesc ca Romaina a fost constransa sa faca un muzeu al Holocustului! Pe cand un muzeu al recunoasterii coruptiei si hotiei evreiesti in RO sau mondilale in Israel? Adica numai ei sunt vitime si cristalini! Nu degeaba a aparut miscarea legionara care a devenit apoi extremista sub influenta Germaiei! Intradevar, Germaia a comis atrocitatile marcate de istorie. La momentul in care Basarabia era cedata URSS, primii consilieri care au debarcat la rusi din RO au fost evrei, la fel si la momentul instaurarii comunismului in RO. Corect este ca fiecare sa-si asume relele! Sistemul financiar modial a generat si genereaza cele mai mari conflice si crime in masa!

  4. Mai mult decat suspecta revocarea mandatelor de interceptare ! Pe cine vor sa acopere ? Ori se merge pana la capat, ori se lasa totul balta. Ratiunile de securitate nationala isi au rostul lor, fara doar si poate, dar cand se acopera implicari la nivel foarte inalt, este grav. Tipic unui stat de tip mafiot.

Leave a Reply