Răsturnare spectaculoasă de situaţie pentru partide! Potrivit unui sondaj CURS, efectuat în urmă cu câteva zile, clasamentul arată că partidul de guvernământ a rămas cu aceleaşi procente obţinute la alegerile parlamentare din decembrie, în timp ce PSD a obţinut aproape cinci procente în plus.

Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a realizat un sondaj de opinie la nivel naţional, în perioada 22-26 februarie 2021, la care au participat 1.100 de respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

Potrivit CURS, marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion este de +/-3% la un nivel de încredere de 95%.

Astfel, printre întrebările primite de respondenţi s-a numărat şi întrebarea: Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, dumneavoastră cu ce partid aţi vota?

Dintre respondenţi, doar 67% din cei care intenţionează să voteze au exprimat o opţiune, iar clasamentul partidelor arată astfel:

1. PSD – 34%

2. PNL – 25%

3. USR-PLUS – 16%

4. AUR – 9%

5. UDMR – 4%

6. PPU-SL – 3%

7. PMP – 3%

8. PRO România – 2%

9. Altul – 4%

 

La alegerile parlamentare din decembrie 2020, rezultatele finale arată astfel:

PSD – 28,9%

PNL – 25%

USR-PLUS – 15%

AUR – 9%.

 

2 COMMENTS

  1. PACAT CA UNII NU AU DESCHIS OCHII CAND A TREBUIT. PACAT CA EI NU AU SIMTIT NIMIC PENTRU ACEASTA TARA,PACAT CA NICI DE COPII NU AU REUSIT SA AIBA UN SENTIMENT DE PARINTI. PACAT CA VOM AJUNGE O MICA COMUNITATE,CU INTERLOPI SI FOTOMODELE LA GUVERN.PACAT CA NU STIM CINE MAI SUNTEM.O TARA CARE SE VREA DE UNII ALEGATORI DISTRUSA,SI INGENUNCHIATA CA LE ESTE MAI BINE CU HOTII,INTERLOPII,PROSTITUTIA,CAPITALISTII,NEOMARXISTII.ACESTA ESTE VOTUL UNOR ROMANI, PUSI EXPRE A DESTABILIZA ACEASTA TARA SI POPOR.

Leave a Reply