Liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, ocupă primul loc în clasamentul încrederii, ambii cu 31%, indica un sondaj Avangarde realizat la comanda PSD şi obţinut de News.ro.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, este cel mai bine clasat lider al opoziţiei, cu 15%. În topul partidelor, PSD a atins 36%, în timp ce PNL se află la 19%. Locul trei e ocupat de AUR (14%), iar USR a coborât la 11%.

Cât despre pachetul social oferit de Guvern pentru persoanele vulnerabile, 32% din respondenţi cred că PSD este autorul măsurilor de sprijin şi doar 7% indică PNL.

Liderii coaliţiei de guvernare, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, împart primul loc în topul încrederii, cu 31%. Dintre politicienii opoziţiei, cel mai bine plasat e preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, cu 15%, fiind urmat de liderul AUR, George Simion (13%).

Dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare, PSD ar obţine 36%, în timp ce liberalii ar avea doar 19%. Pe locul trei s-ar clasa AUR, cu 14%, apoi USR – 11%. Ar mai trece pragul electoral doar UDMR, cu tradiţionalul 5%.

1 COMMENT

  1. Astia inca mai cred ca merg sondajele la cetateni? Niciunul de la psd si chiar din politica actuala nu este demn si onorabil sa reprezinte tara si cetatenii din Romania! Sa caute un om demn si onorabil, un om fara ifose si arogante, fara mofturi sau lacom, un individ care nu abereaza, care nu minte, care tine si cu cetatenii si cu propria patrie! In ultimii 20 ani au fost puse pe tapet doar ruginituri si aiuriti, la ce sa mergi la vot daca nu ai un om de calitate care merita respectul cetateanului?

Leave a Reply