PNL iese cu un sondaj care contrazice serios rezultatele sondajului USR realizat de Kantar TNS.

Sondajul, realizat de Agentia de Rating Politic, a fost realizat intre 17-24 septembrie, la comanda Partidului National Liberal, 1170 interviuri.

Sondajul USR avea urmatoarele rezultate :

PSD 45%

PNL25%

USR10%

ALDE 7%

PMP 4%

Iata si rezultatele sondajului PNL :

vot-septembrie-2016

8 COMMENTS

 1. nu e nimic ciudat aici. intotdeauna cand a aparut un sondaj in care pesedeul avea o distanta mare in fata basisto-penelistilor aparea un alt sondaj care reducea mult din diferenta. acum ca sondajul e facut la comanda basistopenelistilor nici nu mai conteaza din moment ce te poti juca cum vrei cu marja de eroare. un minus la un partid si cu un plus la celalalt si diferenta se micsoreaza vizibil. se straduie bietii basisto-penelisti sa dea scoruri cat mai mici dusmanilor psd si alde si sa-i ridice pe cei de la uniunea distrugeti bucurestiul sau sclavii lui soros. cel mai ciudat e cum apare aceasta ciudatenie cu 9 respectiv 10 procente si asta tocmai cand se straduie din greu si nu reusesc sa-si stranga semnaturile necesare pentru a participa la alegeri in ciuda campaniei agresive de pe net. oricum la alegeri va fi altceva practic nici nu mai conteaza cine voteaza conteaza cine cemtralizeaza voturile doar asa pot sa “rasara” 3 milioane de voturi intr-o noapte!

 2. Ticăloșia dintre PNL și PSD chiar dacă e mică , există totuși acea diferență.Cu toate astea , eu nu mă mai prezinta la nici un fel de alegeri ! Dacă românii vor să-și schimbe în bine viitorul,nici ei n-ar mai vota

 3. Ce conteaza? Ambele partide sub conducerea inteleapta a lui Ciol-hannis, au izbutit sa creeze noul tip de cetatean roman:
  .
  Suceveanul de tip nou, nu “pui de dac” ci “pui de Iran-Irak”.
  http://www.agerpres.ro/romania-colorata/2016/10/04/suceava-primul-copil-refugiat-nascut-in-
  tara-noastra-intr-o-familie-relocata-la-centrul-de-azil-radauti-19-23-02

  “primul copil refugiat născut în România dintr-o familie de persoane transferate din Grecia în cadrul programului de relocare intra UE”, se arată în comunicat. Tatăl copilului este din Irak, iar mama din Iran și se află în România din luna august”

  Relocarea se face pe usa din dos, nu se mai informeaza si presa centrala, ce sa mai vorbim de populatie.

 4. in cel mai bun caz adevarul e la mijloc: deci psd 41%, pnl 27,5%, alde 6,25%, udmr 5,5%, pmp 5%.
  restul sunt umflati toti, se va vedea la alegeri ca nu mai face nimeni pragul de 5% la individual.

  deci urmeaza faza “pe aliante” ca sa fie si piticii trasi de urechi si bagati in parlament ca da bine sa ai mare democratie si masa de manevra.

 5. conteaza sa nu intre alde in parlament ca altfel ne asteapta iar o guvernare “foarte buna”, conform pareroloagei dana grecu. nu stiu cum de a nimerit ieri un lider de sindicat in emisiune, care nu e psd-ist, si nu a putut-o sustine in entuzismul de ponta. cat de greu era sa nimeresti un lider de sindicat psd-ist ?!
  azi s-a suspendat vanatoarea animalelor protejate pentru trofeu. cand era liniste psd-ista si nu erau scandaluri se omorau cateva mii.
  unii trag s[re lumina , altii vor sa o stinga.

 6. Asta-n turu’ întîi, că fac pariu că în turu’ doi o să fie PNL 38 și PSD 30 de procente… :))))))))))))))

Leave a Reply