Sociologul Marius Pieleanu ar fi prezentat, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD, primele cifre din cadrul sondajului efectuat la comanda conducerii PSD, scrie stiripesurse.ro

Conform surselor participante la ședință, cifrele sunt următoarele:

– PNL: 31%

– USR: 25% și PLUS: 3%

– PSD: 26%

– ALDE: 5%

– Pro România: 3%

– UDMR: 3%


4 COMMENTS

  1. Poate asa o fi,cu O MARE OBIECTIE….PDLISTII 31%,falca cu pizze,orban cu bate,unul in pijama verbala si vestimentara,cu ce,cu cine????ORI SUNTEM MASOCHISTI ORI DUSI CU CAPU’!LE PLACE RANJITU’ESCROCUL DE CASE,FACATORUL DE NIMIC,NAZIST PRIN DEZBINARE SI INSTIGARE LA URA,PENSII IOC,SALARII IOC?BA ITistilor, medici,profesori,bugetari poate va e mai bine taiati si impozitati si luati in tarbaca de haita de caraitoare fara identitate,profesie nimic,ZERO,VID?PROIECT DE TARA?PROFIL DE PRESEDINTE CA iohannis?DAU CU EL DE PAMANT!Sper ca dl.Tariceanu sa gandeasca strategic,pragmatic si realist si daca va candida DANCILA o voi vota pe ea!!!!PREFER CAMPIONI PENTRU ROMANIA,SI NU POT VOTA MULTIPLU DECI TREBUIE SA ACTIONEZ SERIOS!

  2. Iata unde duce fripturismul, carierismul si lichelismul, in ciuda unor masuri bune de crestere a veniturilor populatiei. Trist este ca alternativa opozitie, ar fi dramatica. De 2 ani trambiteaza ca nu sunt bani pentru salarii/pensii….bla….bla. Mai pe sleau, sa ne votati dar nu sa nu asteptati majorari de venituri ! Noi suntem responsabili nu populisti, etc.etc. ! A inteles cineva ce vor de fapt cei de la USR ?! Semnalele sunt clare doar pentru cei lucizi care au ochi sa vada si urechi sa auda.

Leave a Reply