Vasul care transporta 8.800 de oi şi a intrat în coliziune cu o navă militară rusă în Marea Neagră s-a întors, vineri, în Portul Midia, iar după ce vor fi descărcate animalele, nava urmează să fie verificată în Şantierul Midia-Năvodari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vasul-cargo, care a intrat joi în coliziune cu o navă militară rusă, în sud-vestul Mării Negre, în timp ce transporta oi spre Iordania, s-a întors, vineri, în jurul orei 15, în Portul Midia, locul de unde plecase miercuri. Nava a fost adusă la cheu cu o pilotină, iar în cursul serii de vineri urmează să fie descărcate cele 8.800 de oi.

Deşi nu are urme vizibile după impact, vasul-cargo va fi dus în Şantierul Midia-Năvodari, unde va fi supus unei expertize tehnice.
Reprezentanţii operatorului navei au declarat presei că vasul nu prezintă urme vizibile, dar s-au întors în port pentru că aşa cer convenţiile internaţionale, fiind nevoie de verificări pentru nu fi probleme ascunse în ceea ce priveşte sistemul de plutire al navei.
De altfel, vasul a ajuns de la locul coliziunii până în Portul Midia cu motoarele proprii, fără probleme.

Vasul-cargo care a intrat în coliziune joi cu o navă militară rusă, în sud-vestul Mării Negre, plecase din Portul Constanţa miercuri seară, potrivit datelor prezentate de un site specializat în deplasările navelor, relateaza Mediafax.

Conform site-ului de profil MarineTraffic.com, nava Youzarsif H a plecat miercuri dimineaţă din Portul Midia, iar miercuri seară făcuse o scurtă escală în Portul Constanţa. Nava sub pavilion Togo, cu 8.800 de oi la bord, trebuiau să ajungă la destinaţie în Iordania, relatează postul turc NTV.

26 COMMENTS

  • 🙂 Da 🙂 si ciobanul facut general de trei stele ..daca ciobanul de Coldea a putut ajunge (prietenii stiu cum si de ce)general de trei stele..de ce sa nu ajungă si ciobanasul oilor general 🙁

 1. Hahah:))
  Deagut:)
  A oricum nu prea mai aveau ce face..nva din pavilion togolez a intrat brusc in cea rusească ..nu prea mai aveau cum evit..
  Pe bine ca nu a murit nimeni..mai auzeam pe aici pe la noi (nu zic aici pe blog sau la A 3) niste clasați care se bucurau ca s-a prbusit avionul care transporta cosul armatei ruse si au murit toti oamenii aia ..care nici nu erau militari..

 2. In concluzie , oile crescute in Romania sunt valoroase.
  Cumparati oi romanesti !Ar trebui sa sune reclama.

 3. Radu Tudor , să știi că următorul mesaj nu e valabil pentru Antena 3 că nu pentru voi e dedicat mesajul ci a jurnaliștilor de alte denumiri dar care toate exagerează cu o falsă epidemie.Ba mai mult Antena 3 a fost cea mai echilibrată și mai rațională despre acest subiect în sensul că nu ne-ați băgat chestia cu vaccinarea pe gât și cu epidemia asta falsă cum acum vă explic
  E mințit poporul cu televizorul ! Stimați jurnaliști , ori sunteți creduli ori sunteți plătiți să manipulați și tind să cred că e amândouă simultan ceea ce e mai grav !
  Ok , sunt cazuri de rujeolă ! E nașpa și se întmplă ! Bă , mai bine să i se întâmple acum.Vaccinul nu e un leac ! Leacul constă în tratamente medicale și internare în spital maxim 2 săptămâni și se vindecă într-o lună ! Nasol la mine a fost că eu fusei vaccinat de rujeolă și chiar în ziua serbării am făcut rujeola la mai bine de 6 luni distanță ! Urma să joc prima scenetă , teatru live cu un costum făcut de la ora de desen , mi-a luat o lună să fac niște aripi de înger , urma să joc rolul unui înger și n-am mai jucat ci la spital cu mine , speriat , singur și trist ( m-au vizitat și familia evident și colegii dar niciodată n-am trecut peste și am dat vina pe vaccin când am înțeles defapt ce e vaccinul ).
  Ori de câte ori aud că se moare de rujeolă că nu sunt vaccinați copiii , am sechele ! Și mă deranjează enorm această minciună ! Permiteți-mă să vă ilustrez , și fără suărare , condiții cheie pentru a te îmbolnăvii nu doar de rujeolă : Lipsa igienei minimale ! Românul e un neam care miroase a duhoare.Intrii într-un autobuz și poți cu ușurință să deosebești românul de turist : Turistul miroase a curat , românul miroase a duhoare , nu se spală pe dinți și miroase a tot ce-a mâncat de câteva zile.El după ce se șterge la nas , folosește aceeași batistă să se șteargă la gură după ce-a mâncat , nici vorbă să se spele după aia și se șterge de fața mesei or de un prosop curat.Majoritatea românilor poartă aceeași pereche de ciorapi cel puțin 3 zile.Hainele lor sunt pătate cel puțin , blugii tăiați și adidașii rupți și roși.Dar măcar au smart phone-uri și au libertatea pe net.Din acest punct de vedere pot înțelege statul că unnii cu forța ar trebui igienizați și decontaminați înainte să infesteze și alții care respectă totuși norma minimă de igienă.Dar cum spuneam , vaccinurile nu sunt nici prevenție nici tratament , așa că măcar voi , cei puțini dar bine intenționați , vă informați oleacă

 4. Deci Securitatea trimite oi in Siria pentru a-i hrani pe combatantii ISIS. Pe vas erau numai oi sau cumva si armament, altfel de ce s-ar fi speriat armatorul trimitand vasul inapoi. Probabil dupa ce vor fi descarcat oile vasul va fi incendiat pe model Basescu justificand defectiunile tehnice aparute. Caci unde poti scoate un bun profit decat in zonele de razboi. Russia Today
  Securitatea a murit! Traiasca Securitatea!

 5. Miorita-Balada marinareasca-mi-a placut nespus si tin s-o impartasesc cu cititorii blogului.

  Intr-o zi cu soare
  pe-o apă de mare
  iată-n zări cum urcă
  înspre coasta turcă
  trei vase cu miei –
  căpitani, tot trei:
  Unu-i liberian,
  unu-i din Cayman
  şi-unul, după logo,
  pare că-i din Togo.

  Iar cel liberian
  şi cel căymănean
  cu spor navigară,
  în Bosfor intrară,
  marfa descărcară
  încă de cu seară
  şi-acum presupun
  că-şi dorm somnul bun
  într-un port frumos,
  în pat sau pe jos.

  Dar cel togolean,
  bietul căpitan,
  avea oi mai multe,
  mândre şi cornute
  şi-un motor mai slab
  înfundat la jgheab –
  mergea, va să zică,
  cu viteză mică
  şi-n Bosfor sosi
  la sfârşit de zi
  când trăgeau zăvorul
  să-nchidă Bosforul.
  C-un “să-i piş în freză”
  în limba engleză
  şi altă prostie
  în limba kabiye,
  ancora o scoase,
  şi-acolo rămase.

  Dar cea mioriţă,
  cu lână plăviţă,
  de trei zile-ncoace
  gura nu-i mai tace,
  marea nu-i mai place.
  – Marfă animală
  care stai la cală,
  ce-i cu tine oare?
  ori ai rău de mare,
  ori îţi intră-n lînă
  fum de la turbină?

  – Căpitane dragă,
  la trup mi-s întreagă
  dar avem, m-aş teme,
  altfel de probleme:
  pe l-apus de soare
  s-a ivit în zare
  o şalupă mare,
  din marina rusă,
  de valuri adusă,
  chioară de un far
  şi fără radar!
  Şi am calculat,
  am triangulat
  pe-o frunză de tei
  că traseul ei
  o să se-ntrerupă
  fix la noi în pupă,
  a dracu’ şalupă!

  – Oiţă bârsană,
  de eşti năzdrăvană,
  înseamnă că poţi
  pân’ la mal să-noţi
  şi de-a fi să mor
  aci, la Bosfor,
  să scrii o scrisoare
  şefiei portuare.
  Iar tu de înec
  să nu le spui sec,
  să le spui curat
  că m-am angajat
  altundeva, poate
  chiar la căi ferate.
  Să le spui că-s, gen,
  mecanic de tren,
  dispecer de TIR
  pe la Agadir,
  ori sondor de gaz
  în munţii Caucaz…

  Nici n-a zis sărmanul
  togo-căpitanul
  oiţei din turmă
  vorba de pe urmă,
  că simţi deodată
  puntea zdruncinată,
  cârma răsucită,
  din mână sărită
  şi-un zgomot strident,
  ca de accident.

  Dar vasul cu oi
  nu avea părţi moi
  şi după impact
  a rămas intact –

  lucru care, iată,
  sub apa-nspumată
  nu poate fi spus
  şi despre cel rus.

 6. Deci am rezolvat si problema Patriot,cu cateva baterii de stani de merinos patrioate orice racheta cade moarta ca o chiatra,mielul animal sfant.Putini stiu ca inainte sa se culce barsana isi face o cruce pe pamant.

 7. Domnule Radu Tudor , pentru că ești mai înaintat cu 20 sau 25 ani sau chiar 15 , îmi poți răspunde mai bine : Logic ar fi ca după împușcarea cuplului prezidențial Ceaușescu , românii până acuma să fi abandonat această serbare de 1 mai muncitoresc.Mulți de 1 mai vor sărbători șomajul sau munca la negru dar cei mai mulți , pentru cei mai mulți , ziua de ieri , azi și de mâine , e o ocazie să-și frigă mici și să bea bere ( deparcă n-ar putea face asta și-n timpul anului )
  Sunt de acord să avem o zi a grătarului , fie acest 1 mai , dar dacă ne considerăm capitaliști , n-ar fi mai bine să nu se mai numească 1 mai muncitorsc , ci Ziua Grătarului ? N-ar fi mai cinstit așa ?

 8. Pentru ruşi e posibilă spaimă dar pentru România…sunt tot românii care nu contenesc cu aroganţa şi sfidarea! Sunt 27 ani de la căderea ‘comunismului’ şi cam 25 de ani de când s-a dat liber prin lege la turism de orice inclusiv prostituţie/trafic de persoane ‘exploatare sexuală a româncelor’ trimise la produs pentru politicieni şi marii capi în scaune sigure! Scarbele astea care se plimbă de 25 de ani destul de des în multe ţări străine…nu cumva se deplasează ca turist român pentru a aduna veniturile din ce se produce sexual ca ”peşti” în spatele multor neaveniţi? Aşa se vede la o mică analiză! Nu se vede nimic schimbat concret în urma vizitelor în ţări străine şi concluzia pare a fi chiar ceea ce bănuim de ani buni! Ori…scursurile care scot fetele şi femeile la produs în străinătate…ori politicienii şi capii români turişti…caz concret Vanghelie şi nu numai…sunt în aceeaşi oală sau troacă! Dacă stau să-mi amintesc nume de nemernici şi funcţiile lor auzite din gurile trimiselor la produs…pot spune clar”politicienii şi capii cu funcţii înalte în complicitate cu idioţii caschetari au distrus nucleul moralităţii=familia” prin lege reală!

 9. Closca, aurindu-si puii
  Isi permite sa se-nfoaie:
  “Inca nu mergem acasa,
  Dar ne-a razbunat o oaie”

 10. Prin Cluj circula un banc care spune ca cica nea Mircea Lucescu vrea sa transfere in atac la Zenit pe capitanul vasului cu oile – “Chiar daca joaca cu spatele la adversar, e in stare sa strapunga orice aparare ruseasca”

 11. “Nava sub pavilion Togo, cu 8.800 de oi la bord, trebuiau să ajungă la destinaţie în Iordania, relatează postul turc NTV.” SERIOS?

 12. Cum a devenit România paradis fiscal şi paradisul escrocilor prin lege şi cu ajutorul legii!
  Aveaţi un articol pe site ”pasapoarte româneşti eliberate de ungaria cu mână liberă de la autorităţile române”, escrocheriile se ţin lanţ aici în ţară, culmea: prin lege! De mult timp atenţionez cu asemenea porcării şi nimeni nu se sesizează…nu că s-ar rezolva ceva în afară de intimidare! O groază de societăţi pornite de la mama societăţii care te înşală cu ajutorul legii şi prin lege! Caz concret şi nu e unicul, contract abonament tv: nu au număr de înregistrare la fiecare contract şi nici ei nu au o copie conform contractelor generalizate, îţi pune contractul în faţă să-l semnezi apoi rapid fără să îţi spună, bifează totul în avantajul societăţii respective, ţi se impune la plată accesorii şi cabluri de care se foloseşte societatea, furnizează internet şi emisie tv de cea mai proastă calitate, întreruperi de obicei sâmbătă seara sau în wekeend, nu au echipă de intervenţii în afara programului de 7-8 ore zilnic, nu respectă contractul şi nu ai dreptul să reziliezi sau să întrerupi contractul cu respectiva societate şi nici nu ai dreptul să îţi recuperezi sumele achitate anticipat! Trebuie să aştepţi zile şi săptămâni pentru a-şi achita sarcinile de serviciu ei/cei de la societatea ”politică ” zimniceano-teleormăneană! Acesta e un răspuns real de la o societate de furnizare cablu tv împrăştiată în ţară! Da…este vorba de S.C.LIDAS PROD S.R.L.! :))))) teleormanizarea României continuă…deja are vechime furnizând dintrun apartament din Zimnicea de prin 1999-2000!
  I-au anihilat pe pnl-işti care aveau televiziuni dar au lăsat psd-iştii liber la escrocherii!
  PS. nu vreau decât o societate serioasă care poate fi demnă de furnizare bazată pe calitate/preţ şi nu preţ/calitate cum au chef!

  • Completare şi întrebare:
   Cum e posibil ca toţi escrocii şi instituţiile statului să aibă dreptul la destule societăţi pentru recuperări financiare plătiţi din banul public şi populaţia/oamenii de rând care au contribuit şi contribuie la bugetul statului au de recuperat bani: NU AU DREPTUL?
   Nu cumva am dreptate?

Leave a Reply