Oli Rehn, comisar european pentru afaceri monetare : “Urmeaza 10 zile critice pentru Euro”

Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei : “Daca Euro explodeaza, Europa explodeaza. Este garantia pacii pe un continent care a trecut prin razboaie teribile”

Radoslaw Sikorski, ministrul de externe al Poloniei : “Ne aflam pe marginea prapastiei”

Financial Times : “Caderea intr-o criza economica severa la nivel global, similara Marii Depresiuni din anii ’30, este o posibilitate foarte reala”

Document al Comisiei Europene : “Italia se indreapta spre insolventa”

Nouriel Roubini : “Datoria Italiei, de peste 1900 de miliarde Euro, e nesustenabila”

Emil Boc : “Romania mizeaza pe crestere economica anul viitor”

14 COMMENTS

 1. Problema mea nu e ca basistii organizeaza curse de cai morti,
  ci faptul ca un procent inca indecent de mare de romani
  sunt dispusi sa participe la pariuri.
  In mod normal PD-ul n-ar mai avea ce cauta peste 10% la ora asta!

  • Anca
   De acum am curaj să pun pariu că tot băsiştii vor câştiga alegerile şi în 2012. Şi 3 % în sondaje dacă au, tot vor câştiga. Ştii cum ? Şi mai pun un pariu … votul prin corespondenţă care se va trece şi el prin Parlament ca prin brânză – doar să-i vină rândul – şi ne salută tanti Udrea frumos de tot, eventual dintr-un alt pictorial şi mai “incendiar”. Fătuloiu, Avramescu, Wiliam Brânză, Baconschi, Blaga, Udrea, Flutur … îţi spun ceva numele astea ? Ei sunt cei care vor “completa” procentul de 10 % menţionat de tine mai sus. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi pace pe Pământ şi mai vorbim …
   Şi n-am luat în calcul miile de km de proşti care chiar sunt convinşi că Băsescu şi PDL modernizează statul. Şi nici pe ăia de se vând pentru o chiftea băsistă.

 2. 🙂

  Oare de ce ….NU MI-E FRICA ?

  Va doresc multe emisiuni cu… rating maxim si felicitari pentru intreaga Dv. activitate jurnalistica.

 3. Si totusi ei detin parghiile puterii prin colosalele sume aruncate in interiorul firmelor personale. Au ce nu are nimeni din opozitie la acest moment: BANI !
  Luand in calcul inimaginabila reursa de prostie din interiorul societatii romanesti, acesti imbuibati pdl-isti sub inregimentata constiinta totalitarista a lui Basescu se vor duce la vot si ce credeti ca vor vota in contul a catorva sume de bani sau pungi de zahar ? PD-L !!! Sa ne uitam bine la aceste initiale ca multa vreme de acum incolo va trebui sa le suportam… O realitate trista …

 4. Salut Tudor,
  De unde atatea spaime in Europa ? Aceste repercusiuni sunt rezultatul unor politici globale practicate intr-un mod eronat. Greseala UE de acceptare a unor state cu capacitate mica de adaptare la niste conditii minimale de trai democratic, a condus la falimentul a ceea ce inseamna intreaga Europa. Romania nu face exceptie acestor state inadaptabile la aceste conditii. In acest context, bineinteles ca nu noi suntem motorul care genereaza criza la nivel european. Merkel si Sarkozy au vrut prea mult…..

 5. Cita putere vor bancherii care au declansat aceasta mizerie financiara de nedescris si ce vor face cu ea? Un grup restrins de paranoici fac o viata mizerabila pentru miliarde de oameni. Ce lacaomie! Ce manipulare pentru a acapara cit mai mult! Singura noastra consolarea este ca insusi ei nu au unde a se duce. Planeta e unica in sistemul solar. Murim noi vor muri si ei, chiar daca asta se intimpla mai devreme sau mai tirziu.

 6. Emil Boc este asemeni lui Nicolae Ceausescu care in timp ce tara era in mare clocot si i se fluturau prin fata pistoalele mitraliera sub spectrul ca va fi mitraliat paranoicul tot avea impresia ca este presedinte si ca el nu raspunde decat in fata marii adunari nationale. Cu siguranta ca in momentul in care tara se va prabusi economic Boc care va visa cresteri economice si caini cu covrigi in coada va fi luat in camasa de forta si bagat la zgubilitici alaturi de seful lui.Probabil ca pe viitor Romania va fi atenta si nu va mai aduce in fruntea tarii personaje fugite de la Balaceanca. Aviz noilor,,doritori,,de a deveni presedinte http://www.youtube.com/watch?v=lrXGt1ZMd8U&feature=channel_video_title

 7. E clar ca asa-numitul Primministru traieste intr-o alta lume. Sigur ca a lui consiliera nu i-a spus ca noi suntem doar o “anexa bananiera” cum spune Ilie Serbanescu. De fapt asta e realitatea. Si cum Emil Boc traieste intr-o alta realitate, neavand nici cea mai vaga idee despre fenomenul economiei globale, e firesc sa scoata pe gura o asemenea tampenie.

  Intrati pe un blog: http://gabriel20.com, sa vedeti un proiect de carte (antologie colectiva) al cenaclului “Noduri si semne” in care am scris si eu cateva poeme.

 8. Domnule Radu Tudor,

  Cred ca nu l-ati cotat exact pe boc si o sa va dea in judecata pt calomniere. Emil Boc prin Fraza “Romania mizeaza pe crestere economica anul viitor” a spus: “Romania mizeaza pe crestere economica anul viitor a averilor Mafiotilor-PDL-UNPR-UDMR-Reprezentantilor Minoritatilor din Parlament si tuturor celor care ne vor sluji cu devotament in continuare”.

 9. La Multi Ani Romania, La Multi Ani Romane, Oriunde Te-ai Afla!

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
  Ţara mea de glorii, ţara mea de dor,
  Braţele nervoase, arma de tărie,
  La trecutu-ţi mare, mare viitor!
  Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
  Dacă fiii-ţi mîndri aste le nutresc;
  Căci rămîne stînca, deşi moare valul,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Vis de răzbunare negru ca mormîntul
  Spada ta de sînge duşman fumegînd,
  Şi deasupra idrei fluture cu vîntul
  Visul tău de glorii falnic triumfînd,
  Spună lumii large steaguri tricoloare,
  Spună ce-i poporul mare, românesc,
  Cînd s-aprinde sacru candida-i vîlvoare,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Îngerul iubirii, îngerul de pace,
  Pe altarul Vestei tainic surîzînd,
  Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
  Cînd cu lampa-i zboară lumea luminînd,
  El pe sînu-ţi vergin încă să coboare,
  Guste fericirea raiului ceresc,
  Tu îl strînge-n braţe, tu îi fă altare,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie!
  Tînără mireasă, mamă cu amor!
  Fiii tăi trăiască numai în frăţie
  Ca a nopţii stele, ca a zilei zori,
  Viaţă în vecie, glorii, bucurie,
  Arme cu tărie, suflet românesc,
  Vis de vitejie, fală şi mîndrie,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc!

  Mihai Eminescu

  Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
  Liniste si pace, multa armonie
  Ura sa dispara, vrajba sa se duca
  Si’nfratirea iarasi tihna sa-ti aduca!

  Nu vreau tiranie, nu mai vreau minciuna
  Vreau din nou ca lege, datina strabuna.
  Timp cand vrajmasia se topeste-n vant
  Disipata’n nouri, gonita de cant.

  Cant de Desteptare si cant de Unire
  Vers de’mpacaciune si de implinire.
  Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
  Zori de voie buna, seri fara manie !

  Sa fii iar condusa intelept si bine
  Fiii tai sa spere in ferice maine
  Jaful sa-nceteze, duca-se cu hotii
  In pamantul rece unde ne zac mortii.

  Gata c-umilinta, gata cu furatu’
  Pastorit de chiombu, zis si Necuratu’,
  Curma-ti suferinta din vrere-otravita
  Fii iar Romania, mandra si iubita.

 10. :)))) Cat de “inteligent” este Boc? Este foarte tare. Este foarte simplu, ce spun acesti oameni se va si intampla din pacate. Parere personala: ne asteapta un al 3-lea razboi mondial. Din diverse motive: situatia economica pe plan mondial, fabricarea bombelor atomice (ca este un motiv real sau nu), din cauza ca suntem DOAR 7 miliarde de oameni, pentru ca razboaile produc bani, etc.
  P.S. Imi cer scuze ca am pus cuvantul INTELIGENT alaturi de Boc, chiar si intre ghilimele.

 11. Boc ? Boc e “dus” săracul ! Văd că nu prea se dă dus de la borcanul cu miere, cu toate că nu de puţine ori, stăpânul său suprem a lăsat de înţeles că i-ar trage vreo câteva şuturi în fund.
  Cred că ne îndreptăm cu paşi repezi spre o conflagraţie mondială de proporţii ! Nu cred că lucrurile vor mai reveni la o stare de normalitate. La noi scapă cine poate … Suntem într-o situaţie extrem, de gravă la nivel planetar.
  Noroc că uite, ne mai “linişteşte” Boc …

 12. Va urmaresc acum in emisiunea * LA ORDINEA ZILEI*.
  Cu cat au fost platiti cei care fac reclama pentru Rosia Montana ?
  In orasul meu natal Tarnaveni, jud. Mures, primar PDL , nu mai exista nici un fel de industrie, din marele Combinat Chimic Tarnaveni, singurul care producea carbid,bicromat,etc.,nu mai exista nimic, nici macar fierul vechi din vanzarea caruia s-au imbogatit unii si altii.Mai existau cateva alte fabrici: de mobila, care lucra 90% export, de geamuri, de mingi, de camasi,etc.
  Toti locuitorii cu drept de munca munceau.
  Acum 80% din tineri sunt plecati in strainatata.
  Este un oras format 80% din pensionari.
  De ce nu i se face reclama la tv. ?
  Deoarece nu exista nici un interes in zona, din pacate !

Leave a Reply