Crin Antonescu, lider USL :”Radu Berceanu a spus despre mine ca intr-o lume normala, eu nu mi-as fi gasit de lucru. Probabil. Dar in aceeasi lume normala despre care vorbeste, Berceanu si altii ca el n-ar fi fost liberi”.

16 COMMENTS

 1. Numãr unic dosar:
  (Numãr în format vechi) 1225./3/2008/a1 (6438/2011)
  Înregistrat în data de: 18.07.2011
  Obiect dosar: contestaţie decizie de concediere contestaţie în anulare
  Materia juridicã: Litigii de muncă
  Stadiu procesual: Contestaţie în anulare – Recurs
  Părţi: TIGAN LIDIA : Intimat
  SINDICATUL LIBER AL SALARIAŢILOR DIN AUTORITATEA AERONAUTICĂ ROMÂNĂ (S.L.S.A.A.R. ) : Intimat
  R.A.-AUTORITATEA AERONAUTICĂ CIVILĂ ROMÂNĂ (R.A.-A.A.C.R. ) : Contestator
  CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII : Intimat
  C.N.S. “CARTEL ALFA” : Intervenient în numele altei persoane
  CĂI DE ATAC:
  Tip acţiune Data declarare Cine declara
  Pagina 1
  TERMENE DE JUDECATÃ:
  Data
  Detalii
  26/08/2011 Amână cauza
  Solutie: lipsă de procedură
  28/09/2011 Amână cauza
  Solutie: Amână pronunţarea la data de 05.10.2011.
  05/10/2011 Repus pe rol
  Solutie: Repune cauza pe rol pentru imposibilitatea constituirii completului de judecată, din motive medicale. Fixează termen la data de 19 Octombrie 2011, C3R AS/LM, ora 9,00, cu citare părţi.
  19/10/2011 Amână cauza
  Solutie: După deliberare, în temeiul art.156 din Codul de procedură civilă, va încuviinţa cererea de amânare a cauzei formulată oral de către intimata Tigan Lidia, faţă de imposibilitatea de prezentare în instanţă la termenul de azi a avocatului său ales, respectiv a d-nei avocat Drăgoi Elena, motivat de faptul că aceasta are un deces în familie. Totodată, atrage atenţia părţii intimate Tigan Lidia, asupra faptului că este singurul termen de judecată ce va fi acordat în prezenta cauză în acest sens şi va dispune citarea intimatului Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, prin agentul procedural al acestei secţii. Faţă de aceste considerente, urmează a amâna judecata pricinii, motiv pentru care,
  26/10/2011 Respinge contestaţia in anulare
  Solutie: Respinge contestaţia în anulare, ca neîntemeiată. Obligă contestatoarea la 2000 lei cheltuieli de judecată către intimata Tigan Lidia. Irevocabilă.
  Numãr unic dosar:
  (Numãr în format vechi) 1225./3/2008 (6438/2010)
  Înregistrat în data de: 18.10.2010
  Obiect dosar: contestaţie decizie de concediere cerere lămurire dispozitiv decizia nr.2506/19.04.2011 Materia juridicã: Litigii de muncă
  Stadiu procesual: Recurs
  Părţi: TIGAN LIDIA : Recurent
  SINDICATUL LIBER AL SALARIAŢILOR DIN AUTORITATEA AERONAUTICĂ ROMÂNĂ (S.L.S.A.A.R. ) : Recurent
  R.A.-AUTORITATEA AERONAUTICĂ CIVILĂ ROMÂNĂ (R.A.-A.A.C.R. ) : Recurent
  CĂI DE ATAC:
  Tip acţiune Data declarare Cine declara
  Pagina 1
  TERMENE DE JUDECATÃ:
  Data
  Detalii
  17/03/2011 Amână cauza
  Solutie: Pentru comunicarea motivelor de recurs intimatului CNCD.
  14/04/2011 Amână pronunţarea
  Solutie: Amână pronunţarea soluţiei la data de 19.04.2011.Pronunţată în şedinţa publică azi, 14.04.2011.
  19/04/2011 Dispune rejudecarea cauzei
  Solutie: Admite recursurile declarate de contestatoare şi intervenient.Modifică în parte sentinţa atacată.Dispune reintegrarea contestatoarei pe funcţia avută anterior.Obligă la plata către contestatoare a unei despăgubiri egale cu salariile majorate, indexate şi reactualizate, precum şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul de la data concedierii şi până la efectiva reintegrare.Respinge ca nefondat recursul intimatei.Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei.Obligă recurenta intimată la 9400 lei cheltuieli de judecată către recurenta contestatoare.Irevocabilă.Pronunţată în şedinţa publică azi,19.04.2011.
  29/09/2011 Încheiere
  Solutie: Respinge cererea de lămurire a dispozitivului.Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică azi, 29.09.2011.
  nformaţii detaliate despre dosar

  Numãr unic dosar:
  (Numãr în format vechi) 1225/3/2008 (7794/2008)
  Înregistrat în data de: 22.10.2008
  Obiect dosar: contestaţie decizie de concediere
  Materia juridicã: Litigii de muncă
  Stadiu procesual: Recurs
  Părţi: TIGAN LIDIA : Recurent
  SINDICATUL LIBER AL SALARIAŢILOR DIN AUTORITATEA AERONAUTICĂ ROMÂNĂ (S.L.S.A.A.R. ) : Recurent
  R.A.-AUTORITATEA AERONAUTICĂ CIVILĂ ROMÂNĂ (R.A.-A.A.C.R. ) : Intimat

  CĂI DE ATAC:
  Tip acţiune Data declarare Cine declara
  Pagina 1

  TERMENE DE JUDECATÃ:
  Data
  Detalii
  06/03/2009
  Solutie:
  20/03/2009 Soluţionare
  Solutie: Amână pronunţarea la 25.03.2009. Admite recursurile. Casează sentinţa recurată. Trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Irevocabilă.

 2. Tudor Bistreanu, director general al SC AVIOANE SA Craiova (Director la Aeroclubul Romaniei, Director la Aeroportul Intenational Henri Coanda Bucuresti-Otopeni), Sorin Cepoi, director divizie aeronave (sef serviciu la AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA.
  Sapte dosare penale la Avioane Craiova sulutionate cu NUP.
  Cinci membri ai fostei conduceri a societatii Avioane Craiova si doua persoane care indeplineau calitatea de cenzori sunt cercetate penal pentru abuz in serviciu, fals intelectual, uz de fals si tentativa de inselaciune, informeaza Mediafax. Lucratorii Serviciului Politiei Economico-Financiare au stabilit ca in documentele intocmite de fosta conducere figura, la capitolul productie realizata, echiparea cu motoare Viper a doua avioane IAR 99 Soim, in valoare de aproape 40 de miliarde de lei. Cele sapte persoane cercetate sunt Tudor Bistreanu, fost director general al societatii, Constantin Dinu, fost director financiar, Sorin Cepoi, fost director al diviziei aeronave, Maria Mirea, seful Serviciului economic al diviziei aeronave, Ion Nicolaescu, fost expert contabil si cenzor, precum si Corina Buziernescu si Ileana Pavelescu care indeplineau calitatea de cenzori. Serviciul Politiei Economico-Financiare din Inspectoratul Judetean de Politie Dolj a informat ca, urmare a acestor operatiuni ilicite, societatea Avioane Craiova, care inregistra pierderi de peste 20 de miliarde de lei la inceputul anului 2001, in luna martie a aceluiasi an prezenta un bilant cu un profit de aproape cinci miliarde de lei. In baza acestui fals profit, Tudor Bistreanu si Ion Nicolaescu urmau sa incaseze dividende in calitate de actionari ai societatii, precum si trei la suta din profitul net-cota de participare. Echiparea celor doua avioane cu motoare Viper ar fi costat 39 de miliarde de lei, asa incat anchetatorii presupun ca, operatiunea nefiind efectuata, persoanele cercetate si-ar fi insusit sume mari de bani. Dosarul celor sapte persoane cercetate a fost inaintat Parchetului Militar Teritorial Craiova solutionate cu NUP.

 3. Diferenta dintre Berceanu si Antonescu este ca al doilea nu este corupt si nu are avere. Asta este buba serviciilor S si cretinilor din care este alcatuit statul roman de azi

 4. Buna seara,
  Aveam cateva calauze in viata, raman tot mai putine, Octavian Paler a fost, dumneavoastra domnule Tudor mai sunteti. Daca aveti nevoie de mine va rog sa ma contactati, va voi ajuta cu ce voi putea(lupta dumneavoastra personala impotriva privatizarii casei de sanatate).
  Cu respect
  IAN

 5. “Contre ieftine” între doi oameni politici. Dreptate are Crin Antonescu pe care chiar nu-l văd umblând de zor să-şi găsească ceva de muncă … zilier de exemplu.
  Într-o ţară normală, Băsescu nu ar mai fi ieşit a doua oară preşedinte. De aici ni se trag nouă multe “belele”!

 6. De ce trebuia scoasa din context o declaratie a lui Ponta, care se referea clar la judecatorii de la CC cu trimitere nominala la Zagrean? Poate pentru ca se pusesera tunurile in emisiune pe putere si trebuie, musai, sa aratam ca toti sunt la fel? Din ce in ce imi certific ideea ca Dana Grecu este in misiune la A3!

 7. D-le Radu Tudor,

  Va urmaresc destul de des la tembelizor si in mare parte va impartasesc parerile, mai ales cind vine vorba de abuzurile si crimele actualei administratii.

  Despre “ping-pong”-ul intre Antonesacu si Berceanu nu am nimic de spus, ei sint doar o alta fata – la fel de neghioaba si de hidoasa ca si celelalte – a haitei politice de Dimbovita. Insa nu am gasit alt mijloc de a va contacta si pe aceasta linie v-as sugera sa facilitati acest lucru, cu tot riscul de a fi asaltat de mesaje. Ca formator de opinie si om de tembeliziune s-ar putea sa merite efortul…

  Asta seara v-am auzit angajindu-va intr-o cruciada impotriva spolierii banilor de asigurari de sanatate. Subiectul ma intereseaza in cel mai inalt grad deoarece mereu am simtit ca o mare nedreptate faptul ca singurii care nu sint intrebati cum sa se reformeze acest sistem sint chiar cei care il finateaza. Medici, farmacisti, producatori si importatori de medicamente si servicii medicale, politicieni si demnitari … toti au un cuvint de spus si incearca sa rupa un hartan cit mai mare din dosul nostru jerpelit insa tocmai noi, cei ce platim aceste asigurari, nu sintem intrebati deloc.

  Daca m-ar intreba pe mine eu as zice : ” La ce sa ne mai chinuim cu experimente si cu paleative cind putem adopta sisteme care functioneaza de zeci de ani si care au dat rezultate bune in timp ?!” Suedia, Elevetia, Olanda, canada, Noua Zeelanda si alte tari au avut sisteme de asigurari de sanatate de invidiat. Spun “au avut” pentru ca in loc sa-i imitam noi pe ei au ajuns ei sa ne imite si acum nu mai e ce a fost cu numai citiva ani inaite.

  Dar un lucru a ramas si este cel mai important : contractul individual cu casa de asigurari, fie ca e privata fie ca e de stat. Indiferent de alte detalii, este necesar, in primul rind, ca serviciile de asigurari de sanatate sa se desfasoare in conditii contractuale directe asigurat-asigurator si in conditii concurentiale intre asiguratori. Restul ne va fi dat pe deasupra !

  Asadar, nu este importanta forma de proprietate si management al acestor case ci faptul ca ele ar oferi servicii de sanatate in baza unui contract semnat cu asiguratul, conform unor pachete de servicii ( unul minimal si obligatoriu plus citeva optionale ) transparente si verificate de organsimele de resort.

  Sistemul ar fi destul de simplu: eu, asiguratul, inchei cu o casa de asigurari un contract pentru care ma oblig sa vars o cotizatie periodica. Din aceasta o parte se constituie intr-un fond virtual cu un card de credit la dispozitia mea si la sfatul medicului de familie, o alta parte se constituie intr-un fond de solidaritate si de dezvoltare la dispozitia casei de asigurari si o alta parte intra intr-un fond national de solidaritate si pentru politici nationale de santate, administrat neguvernamental dar supravegheat de minister. Eu ma duc la medic, la farmacie, la spital, la baza de recuperare si tratament – si peste tot unde imi recomanda sau imi permite casa de asigurari conform contracutlui – si beneficiez de conditii preferentiale pe care casa de asigurari le negociaza cu furnizorii de medicamente si servicii de sanatate in baza portofoliului sau si in conditii concurentiale. Platesc cu creditele de pe cardul de sanatate – care nu trebie sa contina nici o data confidentiala despre starea mesa de sanatate ! -iar ei se deconteaza cu casa de asigurari.
  Pentru angajator trebuie sa existe pachete de asigurari de sanatate cu caracter profesional si angajatorul isi asigura angajatii de banii pe care el e obligat sa-i verse lunar. Dar si el are contract si posibilitatea sa opteze pentru un pachet minimal si citeva specializate, sau sa negocieze o oferta specifica daca are un numar mare de angajati in conditii speciale.
  Care ar fi rolul ministrului facator de liste ? Cine ar mai da si ar mai lua spaga ? Sincer, nu ma intereseaza, din partea mea ” … sa plece pe cale naturala din sistem…” toti cei care isi umplu buzunarele acum risipindu-ne sanatatea si viata. Daca as putea i-as stringe de git fara sa ezit o secunda, desi eu pina si mustele le prind si le dau afara pe geam cind ma plictisec cu biziitul lor …

  De ce nu putem avea un astfel de sistem de asigurari de sanatate ? De ce se opun medicii asigurarilor private si contractelor individuale de asigurari de sanatate ? De ce trebuie sa experimentam mereu pe pielea noastra tot felul de elucubratii care ascund venalitate si cinism ?

  Salut inititativa dvs. de a lupta cu cei ce se pregatesc sa prade si aceasta firimitura din bogatia de alta data a Romaniei, dar mai ginditi-va : lupta impotriva caselor de asigurari private nu este prea marunta ? Aveti forta sa promovati modele care exista si functioneaza de zeci de ani in alte parti, nu e pacat sa va risipiti cu lupte sterile impotriva gainariilor, indiferent la ce nivel ?

  Va cer scuze pentru lungimea acestui mesaj si va doresc succes in capania dvs. Si daca retineti ideile mele si daca nu, de undeva trebuie inceput !

 8. Berceanu BERCOVICI.Oare cati alogeni au fost pe functii importante in cei 22 de ani.Si Blaga,si Videanu si Nastase si Iliescu ,Stolojan,Roberta,Udrea ,Basescu,Ioana fetita,Ritzi,si cam majoritatea ar trebui sa stea la mititica iar unii chiar EXECUTATI pt subminarea economiei Ei si nu Ceausescu.Dar oare cati primari,vice-primari,prefecti .Cred ca ar trebui construite 5 puscarii.

 9. Tragedia este ca mafia a pus ghearele pe conducerea tarii si da intr-o normalitate Berceanu si altii ca el ar fi stat la parnaie. Norocul Siciliei care devenise identic ca Romania condusa de organizatii mafiote ce ,,ocupase,, posturi in politica,justitie etc a fost ca apartineau de Italia si Italia a trimes armata care a facut curat (1992-1998). Din pacate Romania nu apartine de nimeni si nu va trimete nimeni armata sa ne curete de mafiotii astia,singura speranta sunt alegerile care devin pe zi ce trece mai indoielnice si pe cale de disparitie. Tribute to mafia PDL http://www.youtube.com/watch?v=ydghEkKI77M&feature=channel_video_title

 10. Sant curios cand ajung ei USE-listii cat de normala va deveni Romania.Sau ca toti cand sant in opozitie.Spun lucruriilor pe nume iar cand insfaca ciolanul fac pe prostii si uitucii.

 11. @Ehe, daca ar fi numai Berceanu, ar fi bine, numai ca s-au impuiat mai ceva ca paduchii in freza de om sanatos:

  Aliioooo, Militia !

  Dam din cap a neputina si privim tembelizati
  Cum suntem furati ca-n codru de o gasca de turbati.
  N-au nici mama, n-au nici tata, au doar staroste divin
  O jivina chiombalaie , javra pentru-al nostru chin.

  Sub aripa-i protectoare astia fura ca in codru
  Tara toata e condusa de-un betiv pe post de lotru.
  Ca sa fie treaba oabla si-a uns stoarfa ministresa
  De ajuns-a tigancusa, din borfet, mare metresa.

  Ca piranda lu’ cocosu o arde in adulter
  E bine stiut de lume, nu mai este un mister,
  Taina mare este insa ce face cu banii tarii
  Risipiti in patru vanturi si in valurile marii.

  Duduia din furaciune-si face contu’ cat Mont Blancu’
  In ast timp tot boboreanu’ dintr-o buba-si umple capu’
  De-a ajuns in ananghie mai rau ca in vremi de jale
  Cand sultanu’ numea voda ce fura totul din cale.

  Pana si fanariotii mai lasau de-o zeama-n oala
  Derbedeii lui chiombila au bagat poporu-n boala.
  De-or fura in ritmul asta inca-un an pana in toamna
  Ne-or lua pietrele din vatra , ne-or lasa fara izmana.

 12. Intr-o lume normala si “dirigintele” era la grilaj.
  ANI zice ca actrita Diana Lupescu n-ar trebui sa lucreze in teatru, alaturi de sotul sau. Da’ Daniela Andreescu poate sa lucreze cu toata familia? Da’ Boc poate sa lucreze cu nepoata? Da’ tot aparatul guvernamental ocupat de copii, nepoti, sotii, amante? Da’ Roberta poate sa mai fure? Si pe la MDRT se pot aranja licitatii, se pot opri finantari UE pentru suspiciuni de coruptie, fara se se autosesizeze nimeni?

 13. SPERAM SA AJUNGEM SA TRAIM INTR-O LUME NORMALA IN CARE LEGEA ESTE RESPETATA DE CATRE FIECARECE CETATEAN, UNDE POLITIA, SERVICIILE, ARMATA SUNT INSTITUTII RESPECTATE SI RESPECTABILE..(NU SUNT ASERVITE PUTERII)… UNDE JUSTITIA ESTE INDEPENDENTA SA ISI FACA DATORIA…CONFORM LEGISLATIEI.. ADUCAND TOTI INFRACTORII DUPA GRATII INDIFERENT DE CULOARE POLITICA,POZITIE SOCIALA..” NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE”
  DOMNUL CRIN ANTONESCU SI-AR GASI ORICAND DE LUCRU…CONTRAR CELOR DECLARATE DE BERCEANU…CEL DIN URMA INSA AR STA CU ADEVARAT DUPA GRATII ASA CA SI ROBERTA ANASTASE”HOATA NATIONALA” SI MULTI ALTII…

Leave a Reply