SRI pe Facebook : Vă invităm să vizionaţi “Spectre”, al 24-lea film din seria James Bond – Agentul 007. Actuala ecranizare este o dramă despre importanţa controlului informaţiei în zilele noast

6 COMMENTS

 1. :))) ăsta nu cumva e debutul pentru limitarea la informaţii?
  :))) nu cumva se cere tacit cenzura presei online şi ştiri live?
  :)) Da. Am înţeles: li se măreşte bugetul de fiecare dată pentru a ”manipula teroarea” în sufletul omului! :))))))))))))
  …sau e capcana pentru cu totul altceva! de ce nu?

 2. Cum??? Citez mic pasaj din online:
  ”Mai mult de atât, absolut toți românii din străinătate sunt obligați, în conformitate cu noile modificări ale Codului Fiscal, să achite o contribuţie în cuantum de 5,5% din salariul minim valabil în anul respectiv (2016). De asemenea, aceștia vor fi obligați să se declare la ANAF pentru a fi luaţi în evidenţă, în termen de 15 zile de la data când nu realizează venituri, conform art. 180 din noul Cod fiscal. Plata contribuţiei se poate face trimestrial, în data de 25 a ultimei luni din trimestrul respectiv. În caz contrar, aceștia vor suporta rigorile legii, iar sancțiunile nu sunt deloc de neglijat. ”
  http://a1.ro/news/social/romanii-plecati-la-munca-in-strainatate-luati-in-vizor-de-autoritati-vor-fi-obligati-sa-plateasca-55-la-suta-din-salariu-statului-id422480.html
  Voi v-aţi tîmpit rău??? Voi v-aţi făcut deja planul privind românii care vor renunţa la cetăţenie doar din cauza voastră HOŢILOR ŞI ESCROCILOR???
  – CUM SĂ IMPUI CELUI CARE A PLECAT/FUGĂRIT DIN CAUZA CONDIŢIILOR VITREGE PUSE ÎN PRACTICĂ DE VOI ”PORCILOR” ŞI DUPĂ CE CĂ ABIA ARE UN LOC DE MUNCĂ ÎI OBLIGAŢI SĂ VĂ SPONSORIZEZE CHIAR DACĂ ÎNCĂ MAI AU CARTEA DE IDENTITATE ROMÂNĂ???
  – BĂ MUCEGĂIŢILOR, VOI PERINDAŢII HOŢI, LENEŞI ŞI PARŞIVI, CUM SĂ-I OBLIGAŢI INDIRECT SĂ RENUNŢE LA CETĂŢENIE, CU MOTIVAŢIA CĂ NU AVEŢI VOI CE CHELTUI ŞI PENTRU VENITURILE PLUS BONUSURILE VOASTRE???
  – BĂ NESIMŢIŢILOR HOŢI ŞI MINCINOŞI, VOI CARE SÎNTEŢI PROSTITUATE DE ORICE FEL, VOI PEŞTII CARE VREŢI SĂ VĂ ÎMBOGĂŢIŢI PE SPINAREA CELOR CARE MUNCESC ÎN STRĂINĂTATE ŞI NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU PRESTAŢIA VOASTRĂ MIZERABILĂ???
  – BĂ JQAVRE ÎMPUŢITE DE ATÎTA BĂNET, CHIUL ŞI MANIPULARE, I-AŢI ALUNGAT DIN ŢARĂ ŞI ACUM ÎI SCOATEŢI LA PRODUS PENTRU BENEFICII PROPRII???
  – BĂ LINGĂILOR MIZERABILI,” ÎN PĂDUREA SPÎNZURAŢILOR DE IDIOŢI IMORALI”, CUM PRAŞTIA MĂTII, CA PONOSIT SĂ IMPUI UNUI FOST CONCETĂŢEAN CĂRUIA I-AI ANULAT DREPTUL LA VIAŢĂ ŞI DREPTUL DE A AVEA UN LOC DE MUNCĂ ÎN ŢARA DE ORIGINE-NATALĂ UNDE ERA PROFESIONIST DESĂVÎRŞIT, ACUM SĂ-L OBLIGI PRIN LEGE SĂ-ŢI DEA BANII LUI ŞI EL SĂ NU AIBĂ DIN CE TRĂI???
  ==CAP ŞI CREIER AVEŢI DESTUL DAR DIN PĂCATE ”CREORII” V-AU MUCEGĂIT DE ATÎTA HOŢIE, MANIPULARE, BĂNET, FUNCŢII, HABOTNICIE, URĂ ŞI MNCIUNĂ!!!==
  :))))) MAI DEMN E GUNOIUL ARUNCAT LA CONTAINER DECÎT VOI PERINDAŢILOR LENEŞI ATERIZAŢI SAU NUMIŢI ÎN FUNCŢII!!!
  :)))))) NU SÎNTEM TOŢI ATÎT DE INCULŢI ŞI NEINFORMAŢI ÎNCÎT SĂ CREDEM CE SCOATEŢI VOI PE BOTURI, CÎT ŞI LAUDAŢIO PERMANENT DE LA PUPĂCIOŞI, MAI ŞTIM ÎNCĂ CE ÎNSEAMNĂ: CURSURI, STUDII, EXAMENE ŞI DIPLOME LUATE PRIN STRĂINĂTATE!
  alba neagra cu oamenii care încă muncesc? sikkkkktir hoţilor!
  PS. scuze pt. vocabularul f. dur şi vulgar, dar e realitatea dură în care vor să fure permanent milogii plantaţi în funcţii.

 3. Nu cred ca SRI trebuia sa faca aceasta recomandare, ci SIE daca e vorba de conformitate.
  Toate bune si frumoase numai ca varul Bond este o fictiune inspirat de realitatea iar, realitatea de cele mai multe ori bate filmul ce-i drept nu “Spectre” sau altele de gen.
  Inca n-am vizionat filmul magandeam doar la Bond, James Bond de-a lungul vremii.

 4. SRI-ul asta “intelectual” sau “culturalizat? Ma rog, mai putzin bazat pe fortza bruta si mai mult pe persuasiune e prima structura efectiv europenizata din statul de drept romanesc si, personal, incep sa cred ca va avea succesul scontatdaca si ramura lui legala, DNA-ul, va gasi un model cultural echivalent pe care sa-l emuleze (altul decat vampirismul, excelent caricaturizat de Ionut Cristache). Din pacate, nu vad nici o productie recenta care sa ridice in slavi procurorii, sau macar sa-i faca simpatici; poate Spirala, o serie franceza care pune in evidenta greutatile intampinate de avocatii “statului”(procurorii) in lupta cu avocatii apararii si judecatorii de instructie, sa fie cat de cat inspiratoare. Modelele americane precum Scandal sau cele englezesti, ca Silk sunt de evitat, in orice caz, deoarece casta respectiva e clar asimilata cu politia, daca nu politica de-a dreptul, cel putin cu sectiile de ancheta cele mai brutale din cadrul fortelor de ordine. Ca sa nu mai vorbim de seria comisarului Montalbano, foarte amuzanta de altfel, in care procurorul Tommaseo e un obsedat sexual!

 5. Nebuni, falsificatori, mincinosi au existat mereu: nu era nevoie de WEB pentru a-i descoperi.
  WEB-ul ofera doar o modalitate comoda pentru a exprima si a vehicula minciuni, falsitati catre un
  public numeros la fel de comod asezat pe scaun, acasa sau la munca dispus uneori si disponibil sa inghita orice fel de timpenii “vomitate” de indivizi execrabili.
  Nu pot sa cred ca SRI ne invita la vizionarea ultimului 007 pentru a intelege importanta controlului informatiilor in timpurile noastre, dificile, e adevarat. Am vazut 007 si ce am inteles e foarte clar:
  e periculos sa unesti informatiile oferite de inteligence-urile din lume, sperand sa ai un control unitar si in felul acesta sa se poata rezolva toate problemele. Obama acum citeva zile a afirmat ca este cazul si timpul sa relaxam culegerea execiva de informatii. Gestionarea lor e dificila, cea ce le face si mai vulnerabile daca sunt accesate de cine nu trebuie.

  P.R.-iului e dezgustator si confirma cam cea ce credem toti: lipsa de seriozitate si prosteasca iluzie ca pe Facebook toti pot fi manipulati si mintiti cu nerusinare.

  P.S: – Pentru cine nu a inteles(SRI) e insusi James Bond care afirma perculozitatea unei operatiuni de ecest gen.-

Leave a Reply