Home Articole SRI : Starea cetateanului italian e foarte grava

SRI : Starea cetateanului italian e foarte grava

2514
3
SHARE

Dintr-un comunicat SRI aflat starea pacientilor de la Spitalul Agrippa Ionescu :

Medicii spitalului SRI luptă pentru salvarea vieţii pacienţilor răniţi la clubul Colective.

Starea pacienţilor internaţi la spitalul SRI, “Dr. Agrippa Ionescu”, din Bucureşti este următoarea:

Doi pacienţi români, cu vârstele de 30, respectiv 44 de ani, au fost stabilizaţi hemodinamic şi au o stare generală staţionară. Celor doi li s-a aplicat toaleta plăgilor sub anestezie generală.

Doi pacienţi pentru care medicii sunt rezervaţi

Un pacient-cetăţean italian în vârstă de 20 de ani şi un roman, cu vârsta de 35 de ani, sunt instabili hemodinamic, intubaţi, cu o stare generală foarte gravă. Pentru ei s-au practicat incizii de decompresiune şi toaleta plăgilor sub anestezie generală.

Cei doi cetăţeni spanioli au fost stabilizaţi, aceştia prezentându-se pe 30 octombrie 2015, intoxicaţi cu fum. Medicii de la spitalul SRI susţin că vor fi externaţi curând.

Un pacient cu răni uşoare

Un pacient în vârstă de 22 de ani s-a prezentat la spitalul “Dr. Agrippa Ionescu” pe 1 noiembrie, are arsuri superficiale şi este stabil hemodinamic şi respirator.

Atât pacienţii cât şi membrii familiilor acestora au beneficiat de consiliere psihologică de la momentul internării şi până în prezent.
Directorul Serviciului Român de Informaţii, domnul Eduard Hellvig, a vizitat ieri, 31 octombrie, spitalul SRI şi a asigurat personalul medical de tot suportul pentru a-şi putea indeplini misiunea.

3 COMMENTS

  1. Astfel de localuri tot vor fi si tinerii se tot vor duce,ii atrage ca un magnet si se trag unul pe altul!Important e sa ii protejezi tu statule prin legi aplicate si verificari daca functioneaza prin lege!Spectacole cu tineri tot vor fi si cele din genul rock si de toate felurile.Alte vremuri alte generatii.Sunt convinsa ca daca ii intrebai care le este credinta toti stiau!Ei au intrat acolo la o distractie nebanuind in ce pericol intra!Fiecare in familia lui si cu parintii cred in felul lor fara afisari!Nu sunt de acord cum se incearca sa se infiereze un gen muzical transformandu-i in satanisti!Este rea vointa si rautate!NU TOTI SUNTEM PIOSI SI MERGATORI LA MOASTE DAR CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU O AVEM!SI CRED CA SI EI SUNT LA FEL,SAU CEI CE AU FOST,TINERI AM FOST SI NOI SI MERGEAM IN GRUPURI LA CONCERTE SI ERAM IN SIGURANTA,DAR NU NE PASA,NU STIAM CE ESTE ASTA,ESTE TINERETEA CARE TE FACE SA LASI GARDA JOS,FARA SPIRIT DE CONSERVARE,NU EXISTA!Sanatate celor care se tin de viata,tuturor ranitilor!

  2. nu am vrut sa comentez pe marginea acestui trist subiect. constat insa o mare diversiune prin mass media, pe feisbuc sau chiar la nivel de presedinte.fara sa se aiba nimic la baza, pe simple supozitii, se arunca in spatiul public tot felul de variante mergand de la modul in care a avut loc acest nenorocit de incediu pana la lipsa de medicamente si banca de pile de la spitalul de arsi. binenteles pe primul loc incepand cu ciolanis, se foloseste eterna coruptie??!!! adica pe ce se bazeaza ilustrul nostru presedinte cand vorbeste de coruptie chiar a doua zi dupa incendiu? are deja rezultatele anchetei sau da din gura ca prostul? vad declaratia ambasadorului american referitoare la un incendiu asemanator care a avut loc in sua acum 12 ani si nu da vina pe corutie intr-o tara in care corutia e la cel mai inalt nivel al politicii asa cum a fost demonstrat in congres sau mass media. de ce suntem atat de cretini( nu noi ci cei care ne conduc cu referire stricta la presedinte) incat la cateva ore dupa incendiu sa dam vina pe coruptie? de ce trebuie sa aratam lumii intregi ce corupti suntem in orice domeniu, chiar daca e posibil sa fie doar prostie, indolenta sau vorba aceea romaneasca cu lasa ca merge si asa? cand vezi un presedinte de tara care face tot posibilul sa creasca cu cateva procente in sondaje pe spatele unei tragedii nationale acuzand in stanga si dreapta, fara dovezi, la cateva ore dupa o tragedie te intrebi daca e sanatos la cap. vad ca pe langa o mare daruire si lupta a “spagarilor” de medici, a celor de la isu, a populatiei pentru ajutorarea celor raniti apar tot felul de politicieni ( cum e cazul basisto-penelistului busoi care in lupta politica pentru a obtine candidatura la primaria capitalei e mult promovat de un anumit trust tv uitand cat de prost a condus destinele casei de sanatate cand am avut nefericirea sa o conduca) care-si dau cu parerea fara sa stie de fapt despre ce e vorba. asteptati fratilor rezultatele anchetei, nu va mai bazati pe ce apare in mass media, ce declara unii sau altii pentru ca vezi cum se bat cap in cap toate acestea.repet singurul lucru notabil dupa aceasta nenorocire este solidaritatea oamenilor, felul in care au reactionat medicii “spagari” si cei de la isu, rapiditatea cu care trustul intact a organizat un teledon prin care s-au obtinut vreo 900 mii de euro in cateva ore de la populatie sau firme etc.si apropo ati vazut cumva vreo reactie de solidaritaea din partea celei mai corupte institutii a statului, asa zisa justitie? ati vazut milionarii din aceasta bransa reactionand? nu, nenorocitii astia cu salarii de zeci de mii lunar si pensii pe masura asteapta o viitoare spaga de la cei acuzati pentru a da sentinte mai usoare celor vinovati de aceasta nenorocire!

Leave a Reply