Trustul INTACT este solidar cu victimele tragediei din centrul Capitalei, în urma căreia au murit 27 de persoane şi 180 au fost rănite.
Mihai Gâdea şi Dan Negru au anunţat, sâmbătă seară, într-o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei, că duminică este o zi specială.
Duminică, trustul INTACT îşi propune să aducă laolaltă românii, pentru a-şi exprima solidaritatea cu victimele infernului.
“De câteva ore stăm şi discutăm cu oameni importanţi, cunoscuţi, din muzică, film, teatru, sport, vom încerca, cu toţii, să aducem, pe toate canalele trustului INTACT, cea mai puternică dovadă de solidaritate transmisă vreodată la televizor. Asta încercăm să facem duminica. Cu oameni importanţi din toate domeniile”, a explicat Dan Negru.
“Toate canelele media ale trustului Intact, Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia, ZU TV, toată reţeaua Radio ZU, reţeaua Romantic FM, site-urile noastre vor transmite simultan un program de televiziune care va încerca asă aducă împreună naţiunea română într-un semn de solidaritate uriaş, cum nu a fost niciodată, în jurul familiilor, în jurul acelora care au nevoie de solidaritatea noastră. Vom încerca să găsim un cuvânt bun, alinare, îmbărbătare pentru cei care se bat între viaţă şi moarte dar şi soluţii punctuale. Pentru că au rămas copii orfani, oameni care au nevoie reală, dincolo de vorbe, de ajutor financiar şi vom încerca să găsim, pentru cele mai mari probleme, cele mai potrivite soluţii”, a adăugat Mihai Gâdea.
“Cea mai puternică dovadă de solidaritate difuzată vreodată la televizor. Asta încercăm noi să facem duminica seară”, a explicat Dan Negru.
“Duminica, la ora 20:00, toate canalele trustului INTACT vor aduce în faţă toţi jurnaliştii, toate personalităţile din lumea divertismentului şi artişi, vedete, staruri, oameni din sport, valori ale societăţii româneşti vor veni să vorbească cu dvs şi să arate că România poate şi ştie să răspundă unor astfel de situaţii”, a conchis Mihai Gâdea.

http://www.antena3.ro/actualitate/intact-gadea-negru-antena-solidaritate-321915.html

 

2 COMMENTS

  1. Rusine , ne mintim uni pe alti , nu spunem adevarul,,,,,, cine s-a jucat cu focul ln club , avea calificarea necesara, avea autorizatie sa faca aceasta profesiune , avea un plan de desfasurare , aceasta persoana a aprins focul morti , stia omul acesta ce face ???, a distrus viata a sute de oameni , a adus o mare jale in Romania Si de aici incolo sa cautam pe toti ceilalti care au contribuit la aceasta mare tragedie. Preoti , biserica ortodoxa nu a vazut posibilitate de castig nu a vazut bani , nu ia interesat ,bani ,, bani, vederti cati din donatori de bani si sange sunt slujitori ai biserici. Cat a donat Patriarhia Romana acestui fond de solidaritate ? Si chiar si in alte situatii .

Leave a Reply