Postare pe Facebook a Serviciul Roman de Informatii :

Știi că poți fi influențat de starea de spirit a celor din jurul tău?
Că poți slăbi sau te poți îngrășa, motivat de prietenii tăi din mediul virtual?
Te-ai întrebat vreodată ce putere au rețelele sociale asupra ta?
Răspunsul îl poți găsi în volumul Connected, un studiu care ne arată cum ne pot influența rețelele sociale modul de viață.
Recenzia volumului o găsiți in numărul 31 al revistei Intelligence.

http://www.sri.ro/fisiere/publicatii/intelligence_31.pdf

 

10 COMMENTS

 1. Am intrat în era manipulării în toate domeniile şi din toate părţile! Se ascunde cumva anularea tuturor drepturilor şi înmulţirea impunerilor prin lege în următoarea perioadă?
  Altă grijă nu aveţi? De ce nu interziceţi accesul la aceste materiale? Mai mult vă convine să fiţi accesaţi de mii de cititori pentru câştiguri?
  Uitaţi-vă la defrişări şi la tot ceea ce înseamnă investiţii în furăciuni în scop personal şi de grup!!! Chiar dacă sunteţi ascultători prin cabluri, eficienţa voastră e zero sau nulă!
  Cum tati?
  **Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a scris vineri pe Facebook că un eventual vot al deputaţilor pentru a se permite fumatul în spaţii închise reprezintă „o crimă împotriva populaţiei şi sănătăţii noastre”. El face referire la conferinţa care a avut loc joi, la Cotroceni, “2035 – Prima generaţie fără tutun a României”.**
  Dar cum rămâne cu hrana zilnică ‘impecabilă’ perfect modificată genetic şi tratată în baza cercetărilor internaţionale pentru sănătatea tuturor, dar şi tratamentele înghiţite în cotă industrială care îşi dovedesc (in)eficienţa, plus nivelul de trai privind veniturile acestui popor, astea toate nu sunt un atentat la viaţa şi sănătatea acestui popor? Dar scandalurile, tensiunea, stresul permanent şi neajunsurile nu sunt atentat la viaţa unui popor, fie el şi român? Nu ştiai că orice om are DREPTUL DE A ALEGE cum şi în ce fel să-şi trăiască viaţa? Şi din acest punct de vedere (im)puneţi doar obligaţii dar nu şi drepturi? Voi nu vreţi să înţelegeţi sau să conştientizaţi că nu suntem toţi în aceeaşi turmă pe care voi vreţi să o controlaţi, coordonaţi şi manipula?
  Ne-aţi limitat toate drepturile în proasta democraţie după moftul şi cheful vostru!
  Ne-aţi anulat drepturile puţine care ne-au mai rămas, fără să ne anunţaţi?
  🙂 🙂 mai avem şi drepturi nu numai impuneri!

  • completare: 🙂 🙂 decât 3 pastile/hapuri GUDRON plus un ibric de cafea tare pentru inimă(ridicarea până la menţinerea pulsului şi bătăilor inimii/echilibru), mai bine o ţigară ce conţine GUDRON natural…

 2. :))
  astept urmatoarele post-uri ale tabloidului SRI:
  – “cinci indicii ca prietenul tau te spioneaza”
  – “ascultarea amantilor cu telefonul orpit: mit sau provocare?”
  – “stiai ca numarul de ascultari ale postului de telefon iti prezice data casatoriei?”
  – “cum sa ne ferim de privirile indiscrete la nudisti – ghid practic de supravietuire”
  – “zece metode prin care iti poti tine fidel iubitul sri-ist”
  – “a avut telefonul ascultat si a slabit 25Kg/ Da click si afla si tu cum!”
  – “poti scapa de ciuperca piciorului daca iutesti pasul cand esti filat?”

 3. Sunt convins de asta. Cand citesc aberatiile si enormitatile unora imi piere cheful de tot si toate, prin urmare slabesc accentuat, in schimb cand citesc postari sau articole scrise documentat, foarte usor de inteles, interesante si la obiect, atunci imi vine un chef sa gust ceva (o bere sau un sirop) si sa citesc mai departe, deci ma voi ingrasa. In alta ordine de idei am trecut de o varsta, mai greu ma influenteaza “chemarile” unora si altoara sau tot felul de postari alarmiste sau de prost gust, am taria ca la un moment dat sa “ma lepad de Satana”, care este mediul virtual.

 4. aa… SRI? sa stiti ca puteti lua si gonoree influentati pe net, unii chiar s-au imbolnavit si de deces!! Altii chiar pot conduce tari si presedintii de pe Facebook! Altii pot faca chiar si rechizitorii DNA din ce aud pe net!

  Sau poti schimba un guvern, depinde cine are serverele!

  • Cu certitudine se pot face lejer toate cele amintite mai sus de dvs. in schimb ce nu poate face net-ul si ar fi imperios necesar sa vindece, pe multi, multi de tot, de prostie. Daca nu ar exista prostie pietrificata, toate cele amintite mai sus nu s-ar putea infaptui cu atata lejeritate.

 5. Alooo! Voi băieţii de la SRI şi nea Arafat, ştiţi ceva cumva? Asta nu e atentat sau e un mic remediu pentru sănătatea prin slăbire sau îngrăşimare!
  **O anchetă publicată de ziarul Cancan îl are ca personaj principal pe Nicolae “Nic” Voiculescu, văr primar al tatălui ministrului Sănătăţii. Membru fondator al Institutului Aspen România, institut condus de Mircea Geoană, Nic Voiculescu (52 de ani) a fost vreme de 7 ani CEO-ul companiei de farmaceutice “Novartis”, iar apoi a fondat compania “Link Resources”, alături de avocatul Ion Nestor. Conexiunile lui au dus dintotdeauna către vârfurile Guvernului.
  Presa a dezvăluit că faimosul lobbyist, proclamat ca “Adevăratul rege al medicamentelor din România”, s-a aflat în spatele numirii ca ministru al Sănătăţii a lui Ion Bazac (în primul mandat al lui Emil Boc). Încă de atunci, “don Nic” ar fi “penetrat” Ministerul Sănătăţii şi, în paralel, ar fi început să acorde consultanţă marilor companii din industria farma, potrivit anchetei citate. Ascensiunea lui “Don Nic” ar fi culminat cu numirea în acest an la Sănătate a lui Vlad Voiculescu, nepotul său, bursier Aspen.Miză de miliarde de euro

  În 2010, Ministerul Sănătăţii elibera un ordin care a speriat giganţii farma ce vindeau românilor medicamente, pe care statul român le deconta parţial sau total, la preţuri uriaşe: numărul ordinului 75/2010. În esenţă acest ordin prevedea ca preţurile medicamentelor să scadă la cel mai mic preţ european în piaţa românească. Până în 2015, deşi semnat, ordinul nu a fost aplicat, iar de această amânare nu ar fi străin Nic Voiculescu, mai scrie Cancan. Sub imunitate diplomatică, numeroşi reprezentanţi ai statelor de origine ale companiilor farmaceutice ar fi făcut un adevărat trafic de influenţă la Guvern. Executivul nu a cedat, iar în perioada iunie-decembrie 2015, potrivit calculelor, România a făcut o economie de peste 600.000.000 de euro aplicând ordinul.
  Lovitura de teatru vine în 2016, când s-a emis un ordin de ministru în mare secret care a prorogat aplicarea lui 75/2010 până la data de 1.10 anul curent. Cu alte cuvinte, giganţii din farma, toţi pe lista de clienţi a “unchiului Nic”, potrivit siteului firmei sale (www.linkresource.ro), au încasat şi încasează încă multe sute de milioane spre miliardul de euro….**
  E cam mult de copiat dar se poate citi pe:
  http://www.stiripesurse.ro/lupte-subterane-pentru-controlul-guvernului_1151065.html
  🙂 sper să nu anuleze materialul pe motiv de inconvenienţă
  🙂 🙂 Toate ”hahalerele şi neamurile escrocilor” sunt plantate în funcţii!
  🙂 🙂 Şi ce de infractori avem în funcţii cheie!!!
  🙂 🙂 toţi au magnet pozitiv pro afaceri şi funcţii, dar mai bazat şi mai puternic e magnetul contra DNA-anchete…
  Deh…ne-am luat ţara înapoi şi urlăm să ne aflăm în treabă despre anumite obiective!

 6. Got it. Legile Big Brother veghează la sănătatea mintala a cetățenilor ca nu cumva sa slăbească de tot națiunea, sau sa se îngrașe prea tare de-atâta “informație” cat ingurgiteaza pe alte rețele decat cele “autorizate”. Acu’ nu ca as fi adepta a potopului de imbecilități si-a exhibiționismului promovat pe amintitele rețele sociale, dar sursa avertismentului, SRI, in speta, mi se pare la fel de periculoasa ca si infecțiile transmise pe Net. Daca vreți sa obtineți controlul total asupra expresiei individuale, faceți-o si gata; sau vine vreun OUG in sensul asta care trebuie “justificat” la nivel “social”? Asta ne mai lipsea, cura de slăbire certificata de SRI!

 7. eu cred ca sri s-a umflat peste masura datorita facebook …astept cu interes ca tot prin facebook sa se dezumfle …sper cat mai repede …vorba lui umberto eco , facebook e locul unde prostul satului isi expune ideile in vazul tuturor …noaptea mintii ,asa cum este si proiectul pe bani europeni al sri privind violenta in familie …nu stiam ca fugarirea cu toporul prin batatura la vaslui e o amenintare nationala …nopatea mintii …

Leave a Reply