PMP a solicitat, vineri, demisia lui Siegfired Mureşan din Parlamentul European, pe motiv că acesta ar fi negociat cu PNL, partid care i-ar fi garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2019.

“Suntem informaţi că tânărul europarlamentar Siegfried Mureşan şi-a încheiat negocierile şi a optat pentru Partidul Naţional Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Având în vedere principiile morale înalte afişate până acum în spaţiul public şi în relaţiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureşan, îi cerem ferm să demisioneze şi din Parlamentul European, pentru ca partidul să îşi poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014. Facem această solicitare pentru ca PMP să îşi poată menţine reprezentarea în Parlamentul European. Avem speranţa că Siegfried Muresan nu se va compromite, continuând să ocupe un loc care a fost câştigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-şi eticheta de traseist”, anunţă PMP într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan a fost propus, în două rânduri, la consultările de la Cotroceni, pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele PMP, Traian Băsescu, după ce PSD l-a demis pe Sorin Grindeanu prin moţiune de cenzură, iar succesorul său, Mihai Tudose, şi-a dat demisia de la şefia Guvernului, scrie Mediafax.

 

2 COMMENTS

  1. Incet incet,poate isi vor da seama si #rezist de porcariile importate din europica si occident de a ajuns intrun hal fara hal tara si cetatenii traitori in interiorul ei! Poate nu vor mai urla din rarunchi “vrem o tara ara ca afara” si “coruptii” din romanica plus destule! Toata aceasta tema de distrugere a totul in jur plus mitingareala au fost ticluite de sponsoreala. Asa se intampla cand cetatenii si mai ales tineretul nu au loc de munca,apuca si ei de unde curge lapte fie si cu gust amarui! Vina e strict politica! Doar politicienii perindati ani in sir la guvernare si numiti politic au acceptat toata aceasta denigrare,distrugere si haimanareala in tara! In PPE scandalurile se vor tine lant din cauza manariilor pe ascuns,ai nostrii nu trebuie sa mai importe mizeriile,sa le lase acolo unde sunt,acolo unde le e locul!

Leave a Reply