Furnizarea agentului termic este oprită sau deficitară la peste 600 de blocuri sau imobile din Capitală, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

În Sectorul 1, sunt afectate de oprirea apei calde şi a căldurii un număr de 78 de blocuri sau imobile, din cauza unor avarii la circuitul primar (str. Barbu Lăutaru) sau la furnizorul de gaze (str. Someşul Rece). În plus, 79 de blocuri sau imobile din Aviaţiei se confruntă cu o furnizare deficitară, din cauza lipsei parametrilor pentru livrarea apei calde sau a încălzirii.

În Sectorul 2, apa caldă a fost oprită la nouă blocuri din str. Carei şi Bld. Basarabia, ca urmare a lucrărilor de înlocuire a unei vane în punctul termic. Sunt deficienţe în ce priveşte furnizarea agentului termic la 132 de blocuri sau imobile din cauza lipsei parametrilor pentru livrarea apei calde sau a încălzirii.

În Sectorul 3, apa caldă sau încălzirea au fost oprite la 109 blocuri în zonele Bld. Octavian Goga, Cal. Călăraşi, Bld. Theodor Pallady, Cal. Vitan, Bld. 1 Decembrie, ca urmare a lucrărilor de remediere a avariilor în punctele termice sau pe reţele.

În Sectorul 5, avarii la reţeaua secundară au dus la oprirea apei calde sau a încălzirii pentru 228 de blocuri sau imobile pe str. Mărgeanului, Şos. Alexandria, Şos. Sălaj, Cal. Ferentari, Bld. Naţiunile Unite.

În Sectorul 6, apa caldă e oprită la 26 de blocuri, ca urmare a unor avarii pe str. Romancierilor, Bld. Timişoara, Bld. Iuliu Maniu, scrie Agerpres.

2 COMMENTS

  1. Foarte bine! Sa le inghete conductele. Mai tineti minte: Petre Roman te iubim ori apaca ori murim. De atunci exista formula de transformare in echivalent energetic dar si abureala de la catedrala pana la Unirii incalzind si dealul Cotrocenilor fara sa.zica nimeni ceva 40 de ani. Dovedit si de instante imparatii radet si primarii care este au bagat si schimbat tevi in casele lor iar unii si in New York . Nu mai zic ca dupa ce firea a pompat banii bucurestenilor in clopote nu in tevi acum vrea iar primar sa puna si aer conditionat in Dubai. Toti primarii tarani de Bucuresti cu iubire de ograda lor nu au produs decat suferinta. Ce zice Rafila si Arafat de spalarea pe maini si stat in casa la caldura dar ficusul? De ce nu amendeaza macar simbolic conducerea radet.enel gaze si pe primari ca incurajeaza pandemia si produc genocid energetic prin nepasare? Dardaitorii sunt vinovati! Dardardardardar da!

  2. p.s. Ce nu se spune este ca distribuitorul de agent termic si apa calda in perioada cand nu a livrat apa calda a pompat apa rece si a facturat apa calda adica a furat asociatiile de locatari. Au crescut achizitiile de boilere si fierbatoare electrice fiind cele mai ieftine dotari . O centrala pe gaz inseamna proiectare aprobare calorifere si toata casa sparta. Interesanta emisiunea.

Leave a Reply