Lăsați fără zestre de către cei de la PSD, UNPR va accepta cam orice ofertă vine din partea PNL. Liberalii își doresc o fuziune, dar fără oamenii comprimiși ai UNPR, scrie stiripesurse.ro.

Demisia lui Gabriel Oprea și a lui Șerban Mihăilescu sunt pași tocmai în acest sens. UNPR intră liber de sarcini în PNL, iar ca urmare a fuziunii, Valeriu Steriu urmează să devină primvicepreședinte al liberalilor. În același timp, cei din conducerea UNPR vor primi posturi de vicepreședinți în PNL.

”Căsătoria” dintre cele două partide s-ar putea oficializa, luni, când liberalii au Biroul Politic Național. În cadrul acestei ședințe, copreședinții Alina Gorghiu și Vasile Blaga vor prezenta politica de alianțe a PNL, implicit formula agreată cu UNPR.

De asemenea, în PNL se vor topi și alte partide mai mici, cu care liberalii au avut discuții în ultima perioadă.

3 COMMENTS

  1. “Valeriu Steriu urmează să devină primvicepreședinte al liberalilor”
    who the fuck is this guy?

  2. Un partid cu viata lunga acest UNPR, cu oameni si doctrina solida. Astia sunt politicienii de care se leaga destinele Romaniei.

  3. stirea e data de buble, acoperitul? tot pe stiripesurse aflam astazi ca “PNL ABANDONEAZĂ pista UNPR: adio, fuziune!”. ale naibii surse cum se rasucesc ele de la o zi la alta si ce credibile sunt!

Leave a Reply