Știuca albastră

Mircea Dinescu

După ce mai an au sfidat curajoși viiturile patriei, plimbîndu-se ca venețienii cu bărcuța pe ulița unui sat în aplauzele sinistraților cu drept de vot, Victor Ponta l-a înălțat în rang pe barcagiul secund de odinioară, numindu-l “Cîrmaciul din Teleorman”.

Ideea pipernicită a cîrlanului cu buci de hipopotam ar fi că Liviu Dragnea s-a metamorfozat într-un personaj malefic, un soi de Nea Nicu corcit cu Traian Băsescu, capabil să scufunde vaporul pesedist în urma coliziunii cu elefantul gonflabil pe care-l călărește Iohannis cînd descinde în clădirea Guvernului, uitînd că el însuși a tulit-o pe ușa din dos și cu coada între picioare cînd Neamțul i-a cîntat prohodul la besafon.

În loc să dea cu Viorel de pămînt, Liviu Dragnea a dat cu sine însuși de apă, plecînd la o partidă de pescuit împreună cu premierul, spre a-l iniția în jocul numit Știuca Albastră. În bulboana bălții cu pricina s-a dumirit și domnul Grindeanu că, printre mîrlițele amărîte care-și rup dinții în lingurița cu cîrlig, se ițește de la rădăcina păpurișului cîte-un știucan cu uitătura rea și cu colți ascuțiți ca ai răpitorului american George Soros.

D-aia, de cîte ori îl mușcă Ponta de nădragi la televizor, Dragnea se gîndește la vicleniile lui Soros și la jocul perfid numit Știuca Albastră din Teleorman.

 

7 COMMENTS

 1. Doamna primar isi face campanie in scoli vezi doamne una de prevenire a jocului ala nenorocit Balena Albastra.Eu spun ca mai mult il face cunoscut in randul copiilor,le starneste curiozitatea,zau daca o mai inteleg,nevoia de a te scoate pe tine in evidenta cu orice prilej iti ia mintile,te subordoneaza total.Oricum ii spun eu de acum ca nu va castiga nici o campanie prezidentiala pentru ca e prea acra,respingatoare, mult prea orgolioasa si rea.

  • Asa fac și antenele de câteva săptămâni, una-doua încă o știre cu rahatul albastru de umplutura pe site-urile antenelor.

  • ESTE ODIOASA! SA FACI RECLAMA UNUI JOC CARE INDEAMNA LA SINUCIDERE ESTE STRIGATOR LA CER! Domnule Tudor o puteti opri pe inconstienta asta din campania electorala?

  • corect, mai misto cu Viorel Lis. ca asta e mai asa, pe can-can, pe cumetrii, o arde mai sexy asea…. cum ii place omului, pe la televiziuni de scandal, ce mai? e placut domne, si nici nu e asa acru ca cucoana asta!
   daca se ducea in scoli sa imparta discuri cu Vijelie ti-ar fi placut, nebunuleeeeee ;p :))

   • cika-laka-ciki-cea / au ce acra este Firea / sa moara dujmanii ei / cum se da la prichindei / ca nu-i buna ca Elena / si vopseste’n bleu balena! se stieeeeee!!!!

 2. cam porcarie articolul asta, adica in afara sa ne arate ca stie sa jigneasca oameni asa, cu cuvinte din dex si regionalisme, omu chiar are un articol onanist: se citeste el pe el insusi cat de tare le buchiseste si mi ti-i altoieste asa, hatru, ca un betiv cu carte.
  putea mult mai mult(e). asta daca nu cumva atata a fost vremea lui….

 3. Sa se invete minte bucurestenii sa mearga la vot pentru ca dezinteresul asta ostentativ nu poate duce decat la o astfel de situatie.Mai rau ca Firea la Primarie nu cred ca se putea,oamenii o spun mai pe soptite mai direct dar nemultumirile se aduna.Iesirile astea repetate ale ei cu tot felul de explicatii,victimizari,acuze la adresa altora nu o mai ajuta cu nimic,populatia deja e iritata cand vede cum se duce banul lor in toate directiile doar acolo unde ei au nevoie NU !

Leave a Reply