Mick Jagger, în vârstă de 73 de ani, a devenit joi tată pentru a opta oară. Atât copilul cât și mama sa, dansatoarea americană Melanie Hamrick, se simt bine, a anunțat purtătorul de cuvânt al solistului trupei The Rolling Stones.

“Fiul lui Melanie Hamrick și al lui Mick Jagger s-a născut în New York și (părinții) sunt amândoi încântați. Mick a fost la maternitate în timpul nașterii. Mama și copilul se simt bine și cerem mass-media să le respecte intimitatea”, a declarat agentul vedetei, Bernard Doherty, într-un comunicat citat de AFP.

Acesta este primul copil al lui Jagger cu Melanie Hamrick, o dansatoare în vârstă de 30 de ani, cu care a început să se întâlnească după sinuciderea în 2014 a precedentei sale partenere, creatoarea de modă L’Wren Scott.

Cântărețul britanic este deja tatăl a șapte copii cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani, pe care i-a avut cu patru partenere: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel și Lucas.

Jagger este și bunic având deja cinci nepoți și a devenit străbunic, în mai 2014, când nepoata sa Assisi a dat naștere unei fetițe.

Mick Jagger nu este singurul membru al formației The Rolling Stones care continuă să facă copii la vârstă avansată. În luna mai, chitaristul Ronnie Wood, 69 de ani, a devenit din nou tată, când soția sa, Sally, i-a născut pe gemenii Gracie Jane și Alice Rose.

The Rolling Stones au lansat la sfârșitul lunii noiembrie cel de-al 23-lea album, “Blue and Lonesome”, la 11 ani după ultimul lor album de studio, prin care își celebrează pasiunea pentru blues-ul din Chicago.

 

3 COMMENTS

  1. Domnule Radu Tudor , am un mesaj de clarificare a tuturor celora care se prezintă și nu se prezintă duminică la voot :
    Oameni buni , Duminică nu se alege premierul României ! Se alege posibilitatea tehnică de validare a unui nou guvern sau continoarea acestuia.Din punct de vedere legal , premierul nu are un mandat determinat în ani.Se pot schimba și 3 președinți ai României și tot să rămână guvernul.Dar sistemula ales 4 ani.Cât parlamentul și președintee de lung.De ce ? Pentru că dacă are loc un cutremur politic iar majoritatea se schimbă în parlament , guvernul are mari șanse să fie cenzurat , iar sistemul a hotărât ca guvernul să aibă susținerea majorității parlamentare
    PNL-ul a început cu o minciună ! PSD-ul , fiecare cu ce crede despre PSD.Pe 11 decembrie , e duminică , e zi de odihnă , nu-i mare grabă.Nici o tragedie dacă nu vă prezentați la vot pentru că sistemul va găsi o cale pentru el contra ta , contra noastră 😉

  2. Votul este alegerea ta ! Nici duhovnicul , nici Papa de la Roma nu au dreptul să vă ispitească în a vota !Votul , e eterna dilemă pe moment în a mânca mai sănătos sau -ți comanda o pizza și 12 doze de bere.Dacă alegi să nu te prezinți , mai liber arbitru este decât să te duci al vot la sugestia preoților sau a oricăruia

  3. Vezi Iohannis, ca se poate?!?!
    Eu zic ca dupa inca doua trei vacante la Miami, macar unul din voi sa devina parinte:))

Leave a Reply